Προς το περιεχόμενο

Dennisbest

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.130
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.028 προβολές προφίλ

Dennisbest's Achievements

  1. Σε εμένα πάντως ο πωλητής το ανέφερε αρκετές φορές όταν κλείναμε τη συμφωνία.
  2. Dennisbest

    Noctua NF-A15 HS-PWM chromax.black.swap

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 19/04/2024 10:27 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται το γνωστό fan της noctua με τη συσκευασία του, τα παρελκόμενά του καθώς και την απόδειξη αγοράς στα 20 ευρώ. Χέρι με χέρι Αθήνα ή αποστολή κατόπιν κατάθεσης με έξοδα παραλήπτη. Quick Specs Χρώμα προϊόντος: Μαύρο Ταχύτητα περιστροφής (μεγ): 1500 RPM Υποδοχή ανεμιστήρα: 4 ακίδων

    20 €

  3. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 19/04/2024 10:26 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται το παραπάνω κάλυμμα για ψύκτρα Noctua U14s. Της δίνει chromax black look. Σε άριστη κατάσταση , με το κουτί του. Στα 10 ευρώ να φεύγει.

    10 €

  4. Dennisbest

    Gaming Monitors News/Comparison

    Questonline (εταιρικό) . Με ΦΠΑ είναι η τιμή.
  5. Dennisbest

    Gaming Monitors News/Comparison

    Η MSI MPG321URX στα 1200 ευρώ αξίζει πιστεύετε; Ή να περιμένω για την DELL;
  6. Dennisbest

    Ford Ιμάντας Χρονισμού

    Αν δεν κάνω λάθος πάλι εσωτερικά είναι. Επίσης , υπάρχει ακόμα ιμάντας στο λάδι αλλά είναι μόνο για την αντλία λαδιού.
  7. Dennisbest

    Ford Ιμάντας Χρονισμού

    Καδένα έχει πλέον.
  8. Από 40-45% και πάνω , η αντλία δουλεύει στο τέρμα.
  9. Για την gen 8 πάντως δεν έχει ακουστεί κάτι ακόμα και είναι αρκετούς μήνες που έχουν βγει υλοποιήσεις με αυτήν . H performance είχε θέματα από τις πρώτες μέρες που βγήκε . Και η προηγούμενη γενιά είχε αρκετές αστοχίες από ότι έχω διαβάσει . Η πιο αξιόπιστη παίζει να είναι η Arctic τελικά απλά έχει μείνει αρκετά πίσω πλέον στο performance .
  10. Η "απλή" trinity δεν έχει asetek 8. Μόνο η lcd έχει. Οι άλλες (trinity και trinity performance) χρησιμοποιούν δικό τους in-house design το οποίο δυστυχώς από ότι διαβάζω δεν είναι και τόσο αξιόπιστο. Η trinity performance συγκεκριμένα, ανακλήθηκε και είναι εκτός stock μέχρι να λάβουν πρώτα τη νέα έκδοση όσοι τις επέστρεψαν.
  11. Καμία από αυτές δεν έχει asetek 8 . Galahad II lcd, asus ryujin/ryuo III , phanteks t30 gen 2 έχουν asetek 8 και μάλιστα μόνο η ryujin και η galahad lcd φτάνουν τις 3600rpm στην αντλία .
  12. Αλλάξτε λίγο αυτό στο BIOS στο 100% Με MO-RΑ και Delid ίσως τα έχει πιάσει . Με AIO που έχω ξαναδεί πάνω από 350 Watt πάντως σίγουρα είναι θέμα setting του BIOS.
  13. Τότε ίσως έχετε πειράξει ac/dc load line στο bios και δείχνει διαφορετικές τιμές. Δεν υπάρχει καμία ψύκτρα που να σηκώνει τέτοια watt , πόσο μάλλον με 75 βαθμούς max.
  14. Αυτά τα watt που αναφέρει το ycruncher δεν παίζει να είναι αληθινά πάντως . Με hwinfo32 μόνο μπορείς να είσαι κοντά στα πραγματικά . ΥΓ: αναφέρομαι στα 420 watt που είδα κάπου .
  15. Αν η απλή trinity και η nucleus είναι γύρω στους 4-5 βαθμούς καλύτερες από την arctic και η Performance ή η lcd είναι άλλους τόσους βαθμούς χαμηλότερα από αυτές τότε μια διαφορά των 8-10 βαθμών αξίζει την αλλαγή. Συν την εμφάνιση που είναι σίγουρα πιο όμορφες από την arctic.
  • Δημιουργία νέου...