Προς το περιεχόμενο

dalton85

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    178
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με dalton85

  • Ημερομηνία γέννησης 02/11/1985

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    in a world that all are possible, kai lamia

dalton85's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα, Λόγο έρευνας που κάνω στο πλαίσιο μεταπτυχιακού, έχω ένα ερωτηματολόγιο. Αν μπορείτε και έχετε λίγο χρόνο βοηθήστε με να μαζέψω ένα επαρκές δείγμα. Όπως λέει και ο τίτλος αφορά γενικά τα κρυπτονομίσματα και τον έλεγχο τους στο τομέα των επιχειρήσεων. Σύνδεσμος : https://forms.gle/vUqYm2YUZ8bvNF8d8 Σημαντική σημείωση 1: το ερωτηματολόγιο είναι στα αγγλικά σε google form και είναι ανώνυμο. Σημαντική σημείωση 2: αν θέλετε το προωθείτε και σε γνωστούς. Σημαντική σημείωση 3: απευθύνεται κυρίος σε εργαζόμενους εταιριών που δραστηριοποιούνται μέσο διαδικτύου. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και την υπομονή σας. Με εκτίμηση,
  2. Παρακαλώ τους moderators να κλείσουν το θέμα, βρήκα λύση ! ευχαριστώ
  3. Γεια σας Τα χαρακτηριστικά στο σύστημα είναι mobo: p5e63 ws evolution cpu: intel core 2 quad q8200 current memory: 2x1gb OCZ3G16002GK Πρόσφατα αγόρασα δύο 2x4gb KHX1600C9D3B1/4G Προσπάθησα να με χρήση του DRAM frequency να δει η μητρική έστω και μία μνήμη από τις καινούργιες σε 1600Hz αλλά τπτ! Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος!?
  4. dalton85

    [INFO] Η Fedora 11 ειναι μαζι μας

    mistral αυτη ηταν η κλασσικη πρωτι κινηση που επρεπε να κανω και οπως και την εκανα! αλλα τζιφος. thanks jannos για το autoten αλλα και παλι δεν λεει να δει το plugin και με αυτον τον τροπο αντιθετα εγινε κατι κουλο .Το opera που μολις εγκατεστησα και του εβαλα να δει τα plugin του mozilla αυτο το βλεπει:whistle:!!! αλλα δεν εχει ηχο . τι μπορει να ειναι ???????
  5. dalton85

    [INFO] Η Fedora 11 ειναι μαζι μας

    Ρε παιδια προσπαθω εδω και μερες να φτιαξω το flash player για το fedora11 x64 αλλα τπτ. Οτι copy-paste libflashplayer.so να κανω στα lib & lib 64 αυτο πεισματικα δεν λεει ο firefox να το δει. Και οτι εκδοσh να προσπαθεισα να κατεβασω και εγκαταστεισω αυτο εκει. Πες τε μου καμια ιδεα! τι μπορει να φταιει. ?????
  6. dalton85

    Home wallpapers

    να και το δικο μου laptop "][/url]
  7. συνεχιζω εγω απο εδω και περα. λοιπον : - οι γαιδαροι οδηγοι - αυτος που πεταει καθε του σκουπιδι στο δρομο και στην εξοχη - το καθε μαγαζι που χρεωνει 4 και ευρο ενα ρεμαδι φραπε( εχει συζητηθει γιατο καφε δεν χρειαζεται να μου πει καποιος κατι, εμενα μου τι δινει παντος) - τα τρεντι σε στηλ tokyo hotel που κυκλοφορουν - οσοι νομιζουν οτι η ανακυκλωση ειναι μια βλακεια και μιση και δεν χρειαζεται - καθε φορα που υπαρχει προβλημα με τις adsl γραμμες - οταν δεν με περνει ο υπνος
  8. μπορεις απειρες φορες να κανεις αιτηση. πρεπει να διλωσεις γυρο στο ιανουαριο-φεβρουαριο νομιζω οτι θα κανεις με το 10% μηχανογραφικο. τα μορια σου πρεπει να ειναι αρκετα παραπανω απο την βαση για να εχεις μια πιθανοτητα να περασεις γιατι φαντασου απλα οτι απο το ποσοστο που θα περασει εσυ θα εισαι μονο μεσα στο 10% που θα μπει. Δλδ 100 ατομα θα παρει εσυ θα εισαι μεσα στους 10 αρα φαντασου ανταγωνισμο στα μορια.
  9. Καλα φιλε τα χρειαστηκα τερμα. Ειχα και τα ηχια αρκετα, αιμα με πηγε.
  10. dalton85

    Εμφάνιση απόκρυψης!

    Αν εκνευριζεσαι τοτε ειναι που θα σε περνει ανελιπος. Με ειχαν παρει και μενα κατι μ&$#!@ να μου κανουν τετοια πλακα και εγω τους ελεγα μ&^$@$ ολο ναι και τετοια. Καποια στιγμη κουραστικες αυτος επειδη εβλεπε οτι δεν προκειται να αρχισω να βριζω και μου λεει καληνυχτα και το εκλεισε. Απο τοτε δεν με εχει ξαναπαρει. Αυτοι θελουν να σπασουν πλακα με το να τα παιρνεις εσυ στο κρανιο και να βριζεις. Πηγαινε με τα μερα τους και θα σταματισουν.
  11. dalton85

    Φραπεδάκι home-made

    αρα δεν ειναι καφες. ενα ειδος γρανιτας ειναι αυτο λεω
  12. dalton85

    Φραπεδάκι home-made

    μα ουσιαστικα αυτο ειναι
  13. dalton85

    Φραπεδάκι home-made

    Πρωτα απο ολα συνγχαριτηρια στη Mika που ανοιξε ενα απο τα καλυτερα topic σε ελληνικο forum. RESPECT. Βρηκα τον παρραδεισο εδω μεσα. Ως γνησιος και εγω fan του φραπε μια απο τις καλυτερες συνταγες ειναι του BOUGAS. Αυτο με το αυγο ομολωγω δεν το ηξερα και δεν μου αρεσε καθολου. Θα παω να δω πως των φτιαχνει ενας μπουφεντζης φιλος μου και αν ο βλακας βαζει αυγο θα των καλεσω σπιτι και αντι για αυγο θα του βαλω λιπος για να μην κανει τετοιες αηδιες στον φραπε μου. Τωρα κατι φρεντοτσινο και τετοια ειναι για μενα σαχλαμαρες. Καφε πινετε παιδια οχι συνταγη του Μαμαλακη.
  14. α)τα αποκρίνεις από τον χώρο β) τα πας σε άλλο σπίτι γ)τα αφήνεις να βοηθήσουν και αυτά στην καταπολεμήσει των κακών δ)τα αφήνεις στην μοίρα τους
  15. Οτι το εχω σκεφτει να το κανω δεν μπορω να το αρνηθω. Οτι δεν προκειται να το κανω αυτο δεν γινεται, ειναι must και επιβαλεται μετα απο τοσα χρονια αιματος μπροστα του. Μην σου πω οτι θα βαλω και μητρικη και ολα του για προσαναμα. PS πανπαλαια photo.
  • Δημιουργία νέου...