Προς το περιεχόμενο

JohnKaL-

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    89
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με JohnKaL-

  • Ημερομηνία γέννησης 16/03/1988

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    http://www.xortareas.gr

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

JohnKaL-'s Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Γειά σας, Ξεκινήσαμε ένα XXX ράδιο που απευθύνεται σε ενήλικους. Είναι κάτι που έλειπε απο την Ελλάδα! http://www.greekfoot.com/radio/listen.pls υγ προσπαθούμε για την 24ωρη λειτουργία του.
  2. Όταν λές "σοβαρό σταθμό" ελπίζω μην ενοείς σαν τον Digitally Imported, SKY fm, PulsRadio κλπ γιατί κρύβοντε εταιρίες μεγάλες απο πίσω και δεν παίζουνε ερασιτέχνες αλλά επαγγελματίες (Armin Van Burren κλπ)
  3. JohnKaL-

    Πώς βγάζω ΑΦΜ?

    Νομίζω πως θέλεις και πιστοποιητικό γεννήσεως απο το δημαρχείο αλλα και δεν είμαι σίγουρος.
  4. Μα για λεωφορεία μιλάμε όχι μετρό και προαστιακο Στα λεωφορεία διαφορά είδες?
  5. Η κίνηση είναι δικαιολογία για μένα.. θα μπορούσαν να έχουν συχνότερα δρομολόγια. Μια χαρά θα ήταν απο ένας security σε κάθε λεωφορείο γιατί δεν αντέχοντε Η εφορία με τα εισητήρια δεν είναι ίδια, στο 1ο το πολύ πολύ να φάς ένα πρόστιμο της πλάκας
  6. Σίγουρα μιλάς για πίπες καπνίσματος? 1380ευρώ πίπα?.. Τι είχε δηλαδή?
  7. Όπως το δεί κανείς.. για εμένα π.χ. τα λεωφορεία είναι μεγάλη παρακμή! 1) Απο τον κόσμο που είναι μέσα: τρελοί, πορτοφολάδες, ανώμαλοι, άλλοι που φωνάζουν και κάνουνε 1002 παπαριές χωρίς να υπάρχει κάποιος να τους πετάξει έξω 2) Καθυστερούνε ώς και 1 ώρα για να περάσουν 3) Μερικές φορές κάποιες γραμμές δεν κάνουν καν το τελευταίο δρομολόγιο (λόγο κοπάνας οδηγού) 4) Άν χτυπήσεις δυνατά κάποιο κάθισμα βγαίνει τρελή μπόχα...δεν τα έχουν πλύνει ποτέ.. και πολλά άλλα. Άν χτυπάμε το εισητήριο θα αλλάξει κάτι? μπαααααααααααα... Με την κατάντια που έχουνε δεν έχω και ούτε πρόκειτε να δώσω φράγκο για εισητήρια! Στο Μετρό πάντα χτυπάω επειδή είμαι απόλυτα ικανοποιημένος σε όλα.
  8. Δεν ξέρω πόσο είναι τώρα 15-18 ήταν τότε.. αλλά σιγά το άγχος. Κουβαλάς +20 ευρώ μαζί σου ή την ταυτοτητά σου για να στο γράψουνε..
  9. Θέλω και εγώ να πάρω πίπα και έχω να μερικές ερωτήσεις.. 1. Μόνο ειδικός καπνός μπαίνει στην πίπα? Δεν μπορείς να βάλεις άλλους? 2. Πρέπει να πάρω μόνο πίπα και καπνό? Μήπως χρειάζεται και τίποτε άλλο? Θα πάρω απο ebay γι'αυτό και ρωτάω, δεν θα μου πεί δηλαδή ο πωλητής "πρέπει να πάρεις επιπλέον και αυτό" !
  10. Πλάκα κάνεις iced ? 15ευρώ * 4 πρόστιμα = 60 euro και αν χρησιμοποιείς το λεωφορείο κάθε μέρα, τον μήνα βγαίνουν 0,50 * 30 = 15 euro!
  11. Ναί έτσι είναι. Πάρε τηλ. τον ΟΑΣΑ και ρώτα όσο ποιο γρήγορα μπορείς ! Άν σου πώ ότι ώς τα 18 μου δεν έπερνα ποτέ εισητήριο και έφαγα μόνο 4 πρόστιμα θα με πιστέψεις??
  12. Firefox, utorrent, winamp, Shareaza, Hamachi για online gaming, DScaler για tv, Deamon tools.
  13. Φοβερό! Το 1ο adventure game που κατάφερα να παίξω!!! Ευχαριστώ πολύ και τα συγχαρητήρια μου όχι μόνο για την καλή θέληση αλλά και για την ποιότητα!
  14. Εμένα ήταν το Manhunt (rockstar games ). Μ'άρεσε πολύ επειδή πρώτη φορά είμουν σε τέτοιο άγχος και είχα τόσο μεγάλο φόβο. Άν και δοκίμασα να το ξανα-τερματίσω δεν τα κατάφερα, είναι ψυχολογικό βασανιστήριο
  • Δημιουργία νέου...