Προς το περιεχόμενο

michalis2610

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.505
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με michalis2610

  • Ημερομηνία γέννησης 08/12/1983

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Ιστοσελίδα

  • Skype
    michalis2610

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Akrata - Leeds - Telšiai

michalis2610's Achievements

  1. Σε υπερ-ευχαριστώ φίλε. Με γλίτωσες από πολύτιμο χρόνο να ψάχνω για λύση σε παρόμοιο πρόβλημα με τον OP.
  2. Οχι, δεν αλλάζει για αυτό άλλωστε και ονομάζεται μέγιστη.
  3. Εγώ θα πρότινα να περιμένεις. Το R61 ούτως ή άλλως παίζει αρκετό καιρό σε τιμές μεταξύ 550-600 ευρώ οπότε ακόμα και αν η συγκεκριμένη προσφορά από το you λήξει (που δεν το πολυπιστεύω) πάλι θα το βρεις σε παραπλήσια τιμή είτε εκεί είτε καπου αλλού. Επειδή η φετινή χρονιά για τους γνωστούς λόγους έχει δώσει πολλές καλές προσφορές πιστεύω όλο και κάτι καλό θα βγει και τον Ιούλιο. Μάλιστα ειδικά το you crazy, έχει βγάλει πάρα πολύ καλές προσφορές από το φθινόπωρο και μετά σε όλα τα είδη συγπεριλαμβανομένου των φορητών. Τώρα στις εκπτώσεις πάντα κάτι υπαρχει κυρίως στις μεγάλες αλυσίδες για κράχτη. Αν θυμάμαι καλά πχ. πέρυσι ήταν η προσφορά του Toshiba U300 (δεν παίρνω και όρκο) που ήταν άψογη. Γενικά εάν παρακολουθείς λίγο τι παίζει αυτή τη περίοδο λόγω συγκυριών θα βρεις αυτό που ζητάς σχετικά εύκολα.
  4. duckino η συγκεκριμένη προσφορά του you είναι αρκετά καλή ειδικά αν σε ενδιαφέρουν τα παρελκόμενα. Ο δίσκος κοστίζει γύρω στα 70 ευρώ και αν υπολογίζεις και ένα 20ρικο για την τσάντα τότε έχεις 90ευρώ κέρδος στα 600 που δίνεις για το φορητό. Το αγοράζεις δηλαδή στα 510ευρώ. Καλή τιμή είναι. Από εκεί και πέραν είναι θέμα των αναγκών που έχεις και της χρήσης που σκοπεύεις να κάνεις. Αν θέλεις κάτι για βασικά πράγματα και θα σε βόλευε και το HDMI τότε νομίζω καλή περίπτωση είναι και το LENOVO N500 NS772GM. Πάντως το R61 είναι πολύ καλύτερη περίπτωση τόσο από άποψη επιδόσεων όσο και από ποιότητα-3ετή εγγύηση. Επειδή η διαφορά στην τιμή είναι μικρή νομίζω δεν αξίζει να το απορρίψεις λόγο HDMI. Εξάλλου για να πάρεις κάτι πιο ολοκληρωμένο πρέπει να ανέβεις αρκετά πάνω από τα 600 ευρώ. ss13 ευχαριστώ για τον οδηγό αλλά έχω εφαρμόσει τη μέθοδο καιρό τώρα...από τότε που ο επεξεργαστής του κτήνους Turbo-X μου ήταν ένας λυσαλέος Pentium 4M που δεν καταλάβαινε τίποτα από undevolting ή βάσεις... Ρώτησα προχθές περισσότερο για να έχω μια ενδεικτική τιμή για τις χαμηλωμένες τάσεις του T8100 που πιστεύω τόσοι έχουμε το συγκεκριμένο μοντέλο όλο και κάποιος θα έχει κάνει undervolting.
  5. @sstef Σήμερα τσίμπησα 2 R61 από το Carrefour στη Πάτρα στα 398 ευρώ έκαστο...super value for money!!! Μόλις ολοκληρώνω την εγγραφή των recovery disc (dvd-r) οπότε θέμα με αυτού του τύπου τα δισκάκια δεν παίξει. Οπως έγραψε και το κοπρόσκυλο (sic) είτε δοκιμάζεις με άλλη μάρκα δισκάκια είτε κάνε εγγραφη με κάποιο άλλο πρόγραμμα να δεις τι παίζει. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:17 ---------- Παίδες επί τη ευκαιρία έχει κάνεις ενδεικτικές τιμές undervolting για τον φορητό?
  6. Δεν είναι απαραίτητα ποιο είναι καλύτερο...άλλωστε πάνω κάτω τα ίδια είναι, ελάχιστες διαφορές έχουν. Αυτές οι διαφορές όμως μπορεί να είναι σημαντικές. Για αυτό το θέμα είναι ποιές είναι οι ανάγκες σου? Πχ εγώ στο πληκρολόγιο του Acer δεν μπορώ να γράψω. Οπότε μπορεί να αγόραζα το μικρό Α110/150 αν το έβρισκα σε τιμή ξεφτίλα (όπως έτυχε εδώ πριν από 2 μήνες σε μεγάλη αλυσίδα supermarket και το αγόρασε η μισή Αγγλία) απλά για να χαζεύω στο νετ, αλλά να δώσω 330+ ευρώ για κάτι που δεν με βολεύει, δεν θα το έκανα. Θα προτιμούσα να δώσω το έξτρα 50ευρώ για το Asus και τουλάχιστον να με εξυπηρετεί αυτό που πήρα ώστε να πιάσουν τόπο τα χρήματα.
  7. (ΚΑΛΩΔΙΟ ΗΧΟΥ 3,5MM 2XRCA 1,5M) ή αν υπάρχει κάπου ήδη καλώδιο RCA, βολεύει και ένας απλός αντάπτορας RCA -> Jack
  8. Προφανώς κάποιοι οδηγοί δεν έχουν περαστεί. ο BCM 2045B πχ είναι για το bluetooth. Η ένδειξη PCI DEVICE πιθανώς να είναι για την κάρτα ήχου για αυτό δεν έχεις και ήχο κοκ.
  9. Μη διαβάζω τέτοια George. Η Δημοκρατία-Δημοκρατία και τα γούστα-γούστα αλλά οι ματ οθόνες στους φορητούς είναι νόμος. Παντού έπρεπε να είναι δηλαδή αλλά ας όψονται οι συνάδελφοι marketeers που έπεισαν τον κόσμο ότι "χρειάζετε" γυαλιστερές οθόνες...τα παλιολαμόγια Καλορίζικο και απροβλημάτιστο.
  10. Καλή προσπάθεια από την MSI αλλά η γυαλιστερή οθόνη σε αυτή τη κατηγορία φορητών είναι απαράδεκτη.
  11. michalis2610

    Eurobank - E banking

    Ευχαριστώ Γιάννη. Πάντως το ίδιο μνμ είχα λάβει και πριν 1-1,5 μήνα όταν είχα δοκιμάσει να μεταφέρω χρήματα αλλά επειδή δεν υπήρχε πίεση χρόνου δεν έδωσα σημασία. Σήμερα όμως που ο χρόνος πιέζει...είχαμε μαθήματα γαλλικών. Καλά χάθηκε ένα ενημερωτικό email...νομίζω ότι έκλεισε ο κύκλος μας με την συγκεκριμένη τράπεζα...e-banking customer service fail.
  12. michalis2610

    Eurobank - E banking

    Γειά χαρά παίδες, ξεθάβω το θέμα καθώς αντιμετωπίζω προβλημα με το e-banking της Eurobank και ως ότου επικοινωνήσω μαζί τους και πάρω απάντηση σκέφτηκα μήπως είχε κανείς παρόμοιο προβλημα. Προσπαθώντας λοιπόν να μεταφέρω χρήματα στον λογαριασμό μου στην Αγγλία η συναλλαγή μου βγάζει σφάλμα όταν επιλέγω το (ένα και μοναδικό) ψηφιακό πιστοποιητικό για να γίνει η επιβεβαίωση της μεταφοράς. "Λάθος. Σφάλμα κατά την δημιουργία της υπογραφής" Δοκίμασα σε FF-IE και παίρνω το ίδιο σφάλμα. Εκανα επανεγκατάσταση της Java αλλά τίποτα. Με προβληματίζει το γεγονός ότι κατά το αρχικό στάδιο της συναλλαγής (συμπληρώνοντας τα στοιχεία μου/παραλήπτη/ΙΒΑΝ κτλ) μου εμφανίζεται μνμ ότι η εγκατεστημένη έκδοση JAVA 1.6.0 ΟΕΜ δεν είναι η τελευταία και δεν υποστηρίζει όλες της δυνατότητες ασφαλεία κτλ...ενώ έχω εγκατεστημένη την τελευταία έκδοση. Σε εσάς έχει εμφανιστεί κάτι παρόμοιο? Τι σκ#τά...τρολλάρουν καιρό τώρα στην ΕυρωΤράπεζα αλλά έχει αρχίσει και γίνεται κουραστική η κατάσταση με το e-banking τους. Το σύστημα με τα πιστοποιητικά είναι εντελώς ηλίθιο.
  • Δημιουργία νέου...