Προς το περιεχόμενο

k1ane

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    7
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με k1ane

  • Ημερομηνία γέννησης 01/01/1961

Πρόσφατες Επισκέψεις

942 προβολές προφίλ

k1ane's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

2

Φήμη

  1. k1ane

    Anti-Fitness Thread [Part II]

    Για το Athens Street food festival έχουμε προτάσεις; Θεσσαλονίκη πάντως τα αντίστοιχα που γίνονται στη δεθ και δημαρχείο κατά την άποψή μου έχουν ιδιαίτερα χαμηλή ποιότητα για την τιμή τους.
  2. k1ane

    Anti-Fitness Thread [Part II]

    Thanks παιδιά. Ωραίες επιλογές και οι δύο - το juicy μου 'κανε λίγο περισσότερο. Margaritagr το μπαρ μπεε κιου το κρατάω (ε, ειμεθα της ποσότητας, καταλαβαίνετε😉 Άμα δεν περισσέψει, δεν φτάνει).
  3. k1ane

    Anti-Fitness Thread [Part II]

    Επείγον! Έρχομαι Αθήνα με τα παιδιά (10 και 9χρ.). Αρχικά είχα σκεφτεί για βόλτα στο μπαρ μπεε κιου Χαλάνδρι και μετά solo gelato. -Να πάθουν μια πλακιτσα με τον παππού του γενναίου και τις τηγανιτές πατάτες, αλλά προβληματιζομαι για την πτώση της ποιότητας του μπιφτεκιου. Έχουμε καλή αντιπρόταση από τους ειδήμονες;;;
  4. Οι τρόποι αυτοί είναι εντυπωσιακά αποτελεσματικοι. Βραχυπροθεσμα. Έχετε στο νου σας πάντως, πως τα διαλύματα οξέων (ακουαφορτε/νιτρικο και κεζαπ/υδροχλωρικό) διαβρωνουν σιγά σιγά το σμάλτο της λεκάνης. Το αποτέλεσμα είναι η επιφάνεια να γίνεται ανώμαλη και πορωδης και οι επικαθησεις αλάτων, ασβεστίου και βρωμιάς να γίνονται ευκολοτερα και άρα να πιάνει πουρί πιο γρήγορα και πιο πολύ.
  5. Mclein, σ' ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις! Σου έστειλα πμ για να μην κουράζω το θρεντ.
  6. Ναι, έπρεπε να τον ρωτήσω 😀.. Η κλειδαριά είναι mottura και η καλύτερη φώτο του προφίλ που έχω είναι αυτη:
  7. Καλημέρα σε όλους. Πρόσφατη μετακόμιση σε διαμέρισμα που έχει την πόρτα και κλειδαριά των φώτο. Ο μεσίτης μου έφερε έναν "δικό του" να αλλάξουμε κλειδαριά ο οποίος μου είπε κατευθείαν πως η πόρτα ολόκληρη είναι για πέταμα (ποιοτικά). Επειδή δεν μου έλεγε το γιατί, πήρα και μια δεύτερη γνώμη από άλλον κλειδαρα, ο οποίος μου είπε ότι η πόρτα είναι "πάρα πολύ καλή" και το μόνο που χρειάζομαι είναι μια καλή κλειδαριά, και να περάσω από το μαγαζί του να μου πει τιμές. Επειδή έχω χάσει την μπάλα, μήπως μπορεί κανείς να μου πει (αν γίνεται βέβαια από φωτογραφίες) αν η πόρτα είναι καλή η αν θέλει αντικατάσταση, και τι κλειδαριά προτείνεται για αυτήν;
  8. .. Λίγο αργά αλλά επιβεβαιωνω. Αγορα oral b pro600 απο grand Μασουτη Σταυρουπολης (την 25/01 γυρω στις 09:30) - η ταμιας δεχτηκε εντελώς φυσικά το κουπόνι από επιθυμίες. Βγαινοντας σκαναρα στο pockee το Barcode της αποδειξης και σημερα το μεσημέρι μου ήρθε ειδοποίηση στο pockee "συγχαρητήρια, οι προσφορές σου εξαργυρωθηκαν, συντομα θα γινει κατάθεση στο λογαριασμό σου". Ταυτόχρονα, δείχνει 12 ευρώ "προς κατάθεση" στις επιβεβαιωμενες συναλλαγες. Άρα μαλλον περασε και το κουπονι του pockee.. Εκτος αν στραβωσει το θεμα ως την πραγματοποιηση της καταθεσης.. Θα δουμε.
  9. ^ευχαριστώ για την αμεση απαντηση (δςν ηξερα ορι μπορώ να χρησιμοποιήσω επιθυμίες και pockee ταυτόχρονα).
  10. Καλημέρα, μόλις βγήκα από Grand Μασουτη (λαγκαδα) και είχε την Oral b pro 600 στα 45 ευρώ -αρχ. Τιμή. Είναι κανονική τιμή αυτη ή επιτηδευμενα ανεβασμένη; στο σκρουτζ οι περισσότεροι την εχουν 30 με 35 ευρώ. (ψιλοαγριευτηκα και δεν πήρα ουτε αυτην ούτε τα άλλα ψώνια..)
  11. Ναι, ακριβώς. Σ' αυτό το θέμα Plex is your friend. Παίζεις το αρχείο της ταινίας όχι από Usb stick αλλά μέσω δικτύου από τον σκληρό άλλου υπολογιστή (στον οποίο βέβαια έχεις εγκαταστήσει τον Plex server), κανονικά με υπότιτλους σε χωριστό αρχείο και μάλιστα με επιλογή από διάφορες γλώσσες (αν έχεις πολλαπλά αρχεια υποτίτλων για διάφορες γλώσσες). Το όλο περιβάλλον θυμίζει αρκετά XBMC στο πιο απλό του. Σε κάθε περίπτωση πάντως πολύ ικανοποιητικό.
  • Δημιουργία νέου...