Προς το περιεχόμενο

MiltoZ

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.849
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με MiltoZ

  • Ημερομηνία γέννησης 19/10/1973

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Milky Way

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

MiltoZ's Achievements

  1. MiltoZ

    PS3 vs XBOX 360

    Συμφωνώ. Η Nintendo κυρίως και η Sega δευτερευόντως έχουν προσφέρει τα περισσότερα. Η Σονυ χρησιμοποιεί τα formats για να εξυπηρετήσει άλλους σκοπούς που δεν έχουν τόσο να κάνουν με το gaming και τα μηχανήματά της δεν είναι ιδιαίτερα φιλικά προς τους προγραμματιστές. Επίσης θεωρώ ότι είναι μία εταιρεία που την νοιάζει περισσότερο το περιτύλιγμα παρά το περιεχόμενο. Η Nintendo από την άλλη παρότι είναι η εταιρεία με τις περισσότερες καινοτομίες, θεωρείται πολύ συντηρητική, δεν παίρνει πολλά οικονομικά ρίσκα και συνήθως δουλεύει με μεγάλα περιθώρια κέρδους.
  2. MiltoZ

    PS3 vs XBOX 360

    Αν μπαναριστούν αυτοί οι ελάχιστοι που πιθανόν αγόρασαν νόμιμα 1 μήνα πριν την κυκλοφορία ίσως δεν ξεμπαναριστούν ποτέ. Πολύ υποθετικά όλα αυτά.
  3. MiltoZ

    PS3 vs XBOX 360

    Δεν θυμάμαι να ήταν τόσο μαζικά αυτά που λες. Αρκετοί πάντως ζήταγαν από την MS να τους ξεμπανάρει, άρα κάποιο συμφέρον το είχαν.
  4. MiltoZ

    PS3 vs XBOX 360

    Δεν γίνεται να κάνουν random μπανάρισμα έτσι όπως το θέτεις και ταυτόχρονα να είναι σωστοί για το 99% των περιπτώσεων. Σίγουρα έχουν κάποιον τρόπο να βρίσκουν. Να μην είναι αρκετά ακριβής ο τρόπος που μπανάρουν οπότε γίνονται και λάθη? Δεν ξέρω, αλλά μου φαίνεται πολύ πιο πιθανό να είναι ανακριβείς οι αναφορές για τα λάθος μπαναρίσματα.
  5. MiltoZ

    PS3 vs XBOX 360

    Ναι μωρέ τα πουλάκια μου, τους αδίκησαν και τους μπάναραν ενώ ήταν νόμιμοι. Περίεργο πάντως που ήξεραν να γράψουν και στο xboxscene αφού ήταν τόσο αθώοι.
  6. MiltoZ

    PS3 vs XBOX 360

    Δεν πιστεύω ότι έχει φάει κανείς μπαν μόνο και μόνο επειδή έπαιξε κάποιο παιχνίδι νωρίτερα από την επίσημη κυκλοφορία του γιατί αυτό δεν σημαίνει ότι είναι οπωσδήποτε αντιγραφή. Μπορεί να έχει γίνει leak πρωτότυπο από κάποιο μαγαζί ή να είναι review copy. Υποθέτω ότι έχουν τρόπους που τσεκάρουν. Απλά είναι σίγουρο ότι με το συγκεκριμένο παιχνίδι θα τσεκάρουν όλους αυτούς που το παίζουν (νομίζω το είπαν κι ολας) οπότε το μπαν είναι εγγυημένο. Όσον αφορά κάποια κατά λάθος μπαν που έχουν ακουστεί, δεν το πολυπιστεύω γιατί ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει.
  7. MiltoZ

    PS3 vs XBOX 360

    Αυτά που λέει ο Pytzamarama είναι πιο παλιά.
  8. MiltoZ

    PS3 vs XBOX 360

    Μέσα πέσατε κουφάλες. Δεν δίνεις και κανένα λινκ από τότε? Από περιέργεια
  9. MiltoZ

    PS3 vs XBOX 360

    Ξέρω πως παίζουν. Και εξακολουθώ να προτιμάω τα μοχλάκια με εξαίρεση το okami. Δεν έχω πρόβλημα να πάω από το στικ στο wiimote, όπως δεν είχα πρόβλημα να πάω από το quake στο halo. Απλά προτιμάω το στικ γιατί ελέγχω καλύτερα τον χαραχτήρα. Όπως επίσης προτιμάω το στικ από το mouse για λόγους άνεσης. Γούστα είναι αυτά. Ίσως αν το wii είχε παραπάνω δυνατότητες και υπήρχε κάποιο online shooter που να μην υστερεί δραματικά σε σχέση με τον ανταγωνισμό, να είχα αλλάξει γνώμη.
  10. MiltoZ

    PS3 vs XBOX 360

    Δεν είναι μόνο θέμα γραφικών αλλά σίγουρα παίζουν κι αυτά τον ρόλο τους. Είναι κυρίως θέμα ότι όταν έχω περιορισμένο χρόνο, ανάμεσα στα παιχνίδια που μπορώ να παίξω στις hd κονσόλες, στο pc και σε αυτά του wii, το wii βγαίνει συνήθως χαμένο, ίσως με κάποια διαλύματα που όμως για κάποιον λόγο δεν κρατάνε και πολύ.
  11. MiltoZ

    PS3 vs XBOX 360

    Η λέξη κλειδί στο ποστ μου είναι οι απαιτήσεις. Δεν διαφωνώ ότι υπάρχουν πολλά 15χρονα που το παίζουν hardcore gamerz και παίζουν μόνο halo και cod, όπως υπάρχουν και άτομα που έχουν μόνο wii και είναι old school χαντκορίλες του κερατά. Δεν με απασχολεί όμως τι κάνει και τι λέει ο καθένας,ούτε και πιστεύω ότι είναι κάποιο είδος παράσημο να λέει κάποιος ότι είναι hardcore. Αυτό που με απασχολεί (μιας και το έφερε η κουβέντα δηλαδή) είναι να μπορώ να βρίσκω παιχνίδια που να μου αρέσουν και να θέλω να αφιερώσω χρόνο. Δεν με κρατάνε όμως τα περισσότερα παιχνίδια στο wii είτε γιατί μου φαίνονται απλοικά/ εύκολα είτε γιατί δεν βρίσκω πράγματα να εκτιμήσω και να με κρατήσουν κάτι που έχει άμεση σχέση με τα production values που προανέφερα. Δεν έχουμε τις ίδιες απαιτήσεις από ένα παιχνίδι εγώ κι εσύ που έχουμε παίξει και 5 διαφορετικά παιχνίδια και ξέρουμε τι μας αρέσει και τι να περιμένουμε με κάποιον που δεν έχει ασχοληθεί ποτέ του γιατί προφανώς δεν ξέρει τι απαιτήσεις να έχει. Ξεκάθαρα το wii απευθύνεται κυρίως σε αυτούς και γιατί όχι εδώ που τα λέμε αφού έτσι έχουν κερδίσει το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς. Δεν τα ξέρω όλα αλλά πρώτον έχεις αρκετά άκυρα στην λίστα και δεύτερον τα δύο καλύτερα παιχνίδια είναι εύκολα το okami και το resident που αν θες να είσαι ακριβής είναι πολύ περισσότερο παιχνίδια του ps2 παρά του wii.
  12. MiltoZ

    PS3 vs XBOX 360

    Ακούγεται λίγο κάπως το "hardcore gamer", αλλά κάπως πρέπει να διαχωρίσεις τα παιχνίδια που είναι σχετικά απλοικά και απεθύνονται σε άτομα που δεν έχουν ιδιαίτερη επαφή με το αντικείμενο, με κάποια περισσότερο σύνθετα παιχνίδια με μεγαλύτερα production values που απευθύνονται σε άτομα που έχουν κάποιες στοιχειώδεις απαιτήσεις. Το wii είναι καλό για την παρέα, αλλά άμα θες κάποιο shooter/ action/ rpg/ racing κλπ δεν έχεις πολύ τύχη. Αλλά για μένα δεν είναι εκεί το πρόβλημα γιατί δεν ζητάω (πλέον) τέτοια παιχνίδια από το wii. Θέλω παιχνίδια σαν το braid το portal το world of goo (τσεκ), το plants Vs zombies, το sploison man. Θέλω καινούργια adventure τύπου οκαμι και καλύτερα platform και puzzle games. Θέλω λίγο challenge στο mario galaxy μου γιατί αλλιώς θα το βαρεθώ και θα το παρατήσω. Θέλω να εκμεταλευτούν το wiimote με καλύτερες προτότυπες ιδέεες. Δεν τους ενδιαφέρει όμως. Έχουν βρει την κότα με τα χρυσά αυγά και δεν θα την αφήσουν για μια χούφτα νερντ που γκρινιάζουν. Ούτε φαίνεται να αλλάξουν τακτική οι third parties. Το wii απευθύνεται καθαρά σε casuals, ο κόσμος το' χει τούμπανο κι' αυτοί κρυφό καμάρι.
  13. MiltoZ

    Gran Turismo 5 [PS3]

    Μήπως τα έχουν βρει σκούρα με το ps3? Λέω εγώ τώρα... Έχουν και την πίεση από τον ανταγωνισμό για να βελτιώσουν/ προσθέσουν κάποια πράγματα σε τομείς που ποτέ στο παρελθόν δεν είχαν βρέξει τα πόδια τους, ενώ ήδη τους έχει πάρει πολύ χρόνο να μοντελοποιήσουν τόσα πολλά αυτοκίνητα μαζί με τα εσωτερικά τους με τόση λεπτομέρεια.
  14. MiltoZ

    PS3 vs XBOX 360

    Το πόσο πετυχημένη είναι μία κονσόλα φαίνεται από τις πωλήσεις hardware και τις πωλήσεις software. Αυτο που έχει σημασία για κάποιον που θέλει να φτιάξει ένα παιχνίδι είναι πόσο καλά μπορεί να πουλήσει το παιχνίδι του και τι κέρδος μπορεί να βγάλει σε σχέση με πόσα έχει ξοδέψει για να το φτιάξει. Το πόσο καλά θα πουλήσει το παιχνίδι του εξαρτάται και από το πόσο πολλοί είναι οι πιθανοί αγοραστές. Επομένως μία περισσότερο πετυχημένη κονσόλα με μεγαλύτερα user base, software sales και attach rates που συγχρόνως είναι και πιο εύκολη στον προγραμματισμό είναι πιο ελκυστική για τους παραγωγούς για να την υποστηρίξουν μακροπρόθεσμα. Αυτή ήταν η μοίρα πάντα της δεύτερης/ τρίτης κονσόλας. Αργά ή γρήγορα έχανε την υποστήριξη από τους third parties και μαζί όποια ελπίδα για ανάκαμψη. Στην περίπτωση του ps3 δεν το βλέπουμε αυτό σε μεγάλο βαθμό (με εξαίρεση το xbla όπου υπάρχει ξεκάθαρη προτίμηση έναντι του psn) γιατί τουλάχιστον μέχρι στιγμής, το επιπλέον κόστος να πορτάρουν ένα παιχνίδι φτιαγμένο πάνω στο 360 σε σχέση με την απόδοση που υπολογίζουν στα χρήματά τους, δικαιολογούν κάτι τέτοιο, ίσως κάποιες φορές χωρίς την ανάλογη φροντίδα. Μέχρι πότε όμως? Όταν μπορούν να βγάλουν περισσότερα χρήματα φτιάχνοντας κάτι άλλο γιατί να μην το κάνουν? Επιχειρήσεις είναι. Γι’ αυτό βγήκε και τις προάλλες η activision (ο νο1 third party publisher) και είπε ότι αν δεν αρχίσει να ανακάμπτει γρήγορα το ps3 (μέσω μείωσης τιμής) μπορεί να χρειαστεί να κόψει την υποστήριξή του από το 2010-11 και μετά. Και επειδή δεν νομίζω να μην βγάζουν καλά λεφτά από τις πωλήσεις του cod4 κλπ στο ps3, αυτό δεν κινδυνεύει, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για άλλα μικρότερα βεληνεκούς παιχνίδια που πατώνουν,.και που πολλά από αυτά ίσως αρχήσουν να χάνουν τον δρόμο τους προς το ps3. Σε ένα χρόνο βγαίνουν και τα καινούργια κόλπα, το natal και το σύστημα της sony. Σε αντίθεση με τα multiplatform παιχνίδια που έβγαιναν μέχρι σήμερα αυτά δεν θα είναι συμβατά. Εσείς πιο πιστεύετε ότι θα υποστηριχθεί περισσότερο από τα third parties?
  15. MiltoZ

    PS3 vs XBOX 360

    Ο καλύτερος συνδιασμός είναι wii60, χρόνια τώρα (αν και για το wii έχω αμφιβολίες ). Είναι οι δύο πιο πετυχημένες κονσόλες και θα έχουν την μεγαλύτερη υποστήριξη στο μέλλον. Το ps3 καλώς ή κακώς είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης και το μέλλον του είναι ακόμα άγνωστο.
  • Δημιουργία νέου...