Προς το περιεχόμενο

zenso

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    49
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με zenso

  • Ημερομηνία γέννησης 18/10/1984

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

zenso's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. zenso

    Heavy duty Video Converter. Οεο;

    MPEG Streamclip + Handbrake, είναι αυτοί που χρησιμοποιώ.
  2. zenso

    british comedy

    Funny indeed. Ευτυχώς ο White του Alan δεν είναι τόσο dead serious όσο φαίνεται να είναι ο Marco (από λίγα που έχω δει μ'αυτόν), δε νομίζω πως θα του πήγαινε. Επιπλέον έχει μουστάκι, bonus points γι'αυτό. Το The Trip δε δίνει τόση βάση στο φαγητό πάντως, όσο στις συζητήσεις Coogan-Brydon (οι οποίες είναι αρκετά αυτοσχεδιασμένες, και, λόγω ατόμων, can't go wrong with that). Μ'έχει ψήσει πολύ μέχρι στιγμής.
  3. zenso

    british comedy

    Δύο φετινές σειρές που μου αρέσουν, κυρίως λόγω πρωταγωνιστών. The Trip, με Steve Coogan και Rob Brydon. Whites, με Alan Davies. Food related και οι δύο.
  4. zenso

    british comedy

    Γενικά βλέπω/ακούω ο,τιδήποτε με Stephen Fry, Bill Bailey, David Mitchell, Dylan Moran, Ricky Gervais (+Karl Pilkington), Jonathan Ross. Αν αναφέρεσαι μόνο σε game/panel shows, personal favorite είναι το QI, αλλά παρακολουθώ και τα μισά από αυτά που γράφεις. Από κανονικές σειρές, όσες αναφέρθηκαν συν Spaced.
  5. zenso

    Six Feet Under

    Εξαιρετικό μπλακ χιούμορ,και σε γενναίες δόσεις. Κι εγώ γελούσα πολύ. Όχι συνέχεια βέβαια,δεν είμαι τόσο σκληρός.
  6. zenso

    Κόλλημα της Ημέρας

    + Και τώρα κόλλησα με του Kasrith.
  7. zenso

    TV Lounge

    Εμένα με ψήνει που έχει λίγα επεισόδια, όπως οι βρετανικές. Αποφεύγεται έτσι το ξεχείλωμα. Το μόνο "πρόβλημα" που έχω, είναι ο Schwartzman. Μ'αρέσει στις ταινίες που τον έχω δει, αλλά εδώ βρίσκω το χαρακτήρα του λίγο αδιάφορο. Ted και Zach κλέβουν για μένα την παράσταση.
  8. Αν και μάλλον έχει μπει πολλές φορές, here goes. Σκηνή.
  9. zenso

    Inception (2010)

    Προσθέτοντας και τις κοινές οπτικές ιδέες με το Matter of some Gravity (Ζήτημα Βαρύτητας, #141) είναι ίσως η πλησιέστερη μορφή κινηματογραφικής εκδοχής έργων του Rosa,που ήλπιζα τόσο καιρό να δω. Μέχρι και τη μουσική μπορώ να φανταστώ σε σκηνές Σκρουτζ.
  10. zenso

    Inception (2010)

    Πάντως ούτε στο teaser ούτε στο trailer είναι Zimmer. Αλλά συμφωνώ με Sellers. Το ότι κινείται στις ίδιες κλίμακες συνήθως (+ ίδια ορχήστρα),δε κάνει όλα τα κομμάτια ίδια, τουλάχιστον για μένα. Αυτό που μου τη δίνει περισσότερο, είναι η χρήση ενός θέματος κάποιας ταινίας σε δεκάδες trailers άλλων. Όπως το Sunshine του John Murphy,ή φυσικά το Lux Aeterna. Ευτυχώς στο Inception έχει originals.
  • Δημιουργία νέου...