Προς το περιεχόμενο

for4

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    595
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με for4

  • Ημερομηνία γέννησης 14/08/1985

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

for4's Achievements

  1. προφανώς δεν είναι καλό ντηλ αλλά αν υπάρχουν ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν καταλαβαίνω τον λόγο να πας. Όπως είπαν και οι υπόλοιποι το ίδιο ωρομίσθιο σήμερα θα το βρεις χωρίς υπερβολή παντού, λείπουν άτομα από όλα τα επαγγέλματα. Να πεις ότι θα έκανες ζωάρα στο νησί αν είχες ελεύθερο χρόνο να το καταλάβω, τώρα θα είναι ύπνος - δουλειά. Θα πρέπει και οι εργαζόμενοι σιγά σιγά να απαιτούν και κάποια πράγματα πέρα από τα λεφτά, αυτό το χωρίς ρεπό που ακούω από όλους που πάνε σεζόν και το θεωρούν φυσιολογικό δεν το καταλαβαίνω. Δλδ είναι τόσο κακό να απαιτήσουν μια μέρα την βδομάδα ρεπό;
  2. ερώτηση για όσους ξέρουν, εφόσον ενεργοποίησω κάποιο πακέτο στην esim (αν είχε το κινητό μου😀) θα μπορώ να έχω κλήσεις volte από το φυσικό μου νούμερο; Γιατί τώρα συνδεόμουν με wifi σε κινητό φίλου που είχε ανοικτά δεδόμενα και μιλούσα κανονικά με Ελλάδα. Μπορώ τώρα να έχω ανοικτά δεδομένα στην esim της revolut και να μιλάω στο κινητό από την άλλη κάρτα;
  3. OnePlus nord4 ή A55; Πιστεύω αυτές θα είναι οι δύο δυνατές προτάσεις στα midrange.
  4. στο μεταξύ όλη η φασαρία γίνεται για τις δουλειές στο it/ developing/ tech τομέα (που είναι θεωρώ και η πλειοψηφία των μελών του φόρουμ). Και είναι νομίζω και ο μόνος κλάδος που ίσως να μπορεί να εφαρμοστεί το 100% remote χωρίς πτώση στην απόδοση. Για τους λοιπούς κλάδους δυστυχώς κάνα hybrid και πολύ είναι. Προσωπικά θα προτιμούσα ένα hybrid μοντέλο, θεωρώ και την επαφή με την ομάδα, εταιρία κλπ σημαντική για την επίτευξη των στόχων.
  5. for4

    Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

    εντάξει υπερβάλω όσον αφορά την σύγκριση για τις ελληνικές τράπεζες, αλλά νομίζω ότι τα προγράμματα ακριβύναν αρκετά. Πχ το premium έχει πάει στα 10€ και έχουν κόψει και την ταξιδιωτική ασφάλιση.
  6. for4

    Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

    ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι; μήπως έχει παραγίνει ακριβή η revolut? ανέβηκαν πολύ οι χρεώσεις στα προγράμματα, έκοψε παροχές κλπ. Την χρησιμοποιώ αρκετά και δεν βλέπω και κάποια άλλη εναλλακτική της αλλά όπως το πάει θα εκτιμήσουμε τις ελληνικές τράπεζες.
  7. for4

    OnePlus 12 Review

    επιβεβαίωνω για τη νοοτροπία. Είχα πάρει τα oneplus στέκα, που το βασικό τους χαρακτηριστικό ήταν ότι όταν είχες κλήση και ξεκόλλαγες τα 2 ακουστικά για να τα φέρεις στα αυτιά σου έκανε και αυτόματα απάντηση στην κλήση και το αντίστοιχο στο κλείσιμο της κλήσης. Μέτα την αναβάθμιση σε 11 ή 12 δεν θυμάμαι πότε έγινε η ενσωμάτωση στο color os, προφανώς επειδή το color os δεν είχε αυτό το χαρακτηριστικό, κόπηκε από τις δυνατότητες του handsfree. Μίλησα 2-3 φορές με την εξυπηρέτηση, τους τα είπα όπως είναι τα γεγονότα και μου άρχιζαν το κατεβατό του τύπου, σας έχει πέσει κάτω;, reset κάνατε; δοκιμάσατε με άλλο τηλέφωνο; κλπ κλπ. Αντί να πουν στα ίσα ότι το χαλάσαμε πάρτε στην τελική ένα κουπόνι πχ για τα buds. Όχι, αυτοί έκαναν τους κινέζους. Όσο κάνεις τον κινέζο σε τέτοια θέματα, ε θα παραμείνεις κινέζος και σαν brand. Απλά πράγματα. Κατά τα άλλα από 8 pro που έχω 4 χρόνια σχεδόν είμαι πολύ ευχαριστημένος, δεν κολλάει και η μπαταρία τώρα δείχνει κάποια σημάδια εξασθένισης δλδ φυσιολογικό για όλα τα κινητά. Αλλά δεν θα με χαλούσε να είχα υποστήριξη για άλλο ένα ή δύο έτη. Γιατί βλέπω η συσκευή αντέχει. Άντε να άλλαζα την μπαταρία. Άλλο 50€ έξοδο και άλλο 1000€.
  8. δεν υπάρχουν στατιστικά. Όλα τα καταστήματα το κάνουν, είναι κυρίως θέμα διευθυντή καταστήματος και πόσο πιέζει να πιάσει τους στόχους. Εμένα με ενοχλεί γιατί υποτίθεται ότι οι τραπεζικοί υπάλληλοι έχουν και κώδικα δεοντολογίας με κύριο όρο ότι δεν θα πουν ψέμματα στον πελάτη για να πουλήσουν προιόν της τράπεζας και έχω προσωπικά παραδείγματα που αν δεν κάνανε την ασφάλεια δεν τους έβγαζαν κάρτα και είχαν πάει 2-3 φορές παρακαλώντας και τους έδιωχναν, μέχρι που μου το είπαν και τους είπα να πάνε με ανοικτή ακρόαση την εξυπηρέτηση πελατών της τράπεζας (210κλπ) και μπροστά τους, είπε η εξυπηρέτηση τι ισχύει και το βούλωσαν και έδωσαν την κάρτα σαν βρεγμένες γάτες. Και ειδικά σε κάποιους ηλικιωμένους που έχω δει να το κάνουν είναι για καταγγελία και άμεση απόλυση. Αλλά και από τα κεντρικά προφανώς το ξέρουν αλλά κάνουν τους κινέζους για να βγουν οι προμήθειες. Εγώ χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω την ασφάλεια για ένα συμβάν κλοπής που είχα. Είμαι παραπάνω από ικανοποιημένος από την εξυπηρέτηση που είχα και συνεχίζω να κρατάω την ασφάλιση. ΑΛΛΑ ΕΠΕΛΕΞΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ (τα κεφαλαία πάνε στις τράπεζες).
  9. μέχρι και πριν 2 χρόνια που αγοράσαν νέα pc στο ΙΚΑ τις χειρόγραφες ΑΠΔ μόνο με δισκέτα τις δέχονταν. Τώρα θέλουν cd. Είχαν εξαφάνισει τις δισκέτες από την αγορά τα λογιστικά γραφεία. Και εκεί μπροστά είμαστε από την Ιαπωνία, τρώει την σκόνη μας😀
  10. Δυστυχώς όχι, αν μπορούσες μαζί με το δώρο που δίνει στην προπαραγγελία θα ήταν πραγματικά το Ντιλ της χρονιάς. Προφανώς δεν είναι η τέλεια συσκευή και προφανώς δεν αξίζει για πάνω από 1000€. Αλλά για 750-800 που βγαίνει στην Αμερική, νομίζω ότι είναι η καλύτερη αυτήν την στιγμή. Πολύ σωστή τιμολόγηση από την OnePlus με κάλυψη όλων των sos σημείων που πρέπει. Αν είχε και την κάμερα κορυφή και αδιάβροχοποίηση και AI θα έκανε 1200+. Προφανώς έκανε αυτό που κάνει πάντα, έκοψε σε σημεία που δεν ενδιαφέρεται η πλειοψηφία του κόσμου και έβγαλε μια "προσιτή" ναυαρχίδα. Στην Ελλάδα πρέπει να περιμένουμε για μετά το Πάσχα να έρθει στα ίσια της η τιμή.
  11. Το 12r με μια απαλλαγή ΦΠΑ είναι πραγματικά τρομερή ευκαιρία. Το 12 από την άλλη θέλει μια πτώση γύρω στα 850€ για να πεις ότι αξίζει. Και αυτό γιατί ενώ σε όλα είναι καλό, στις κάμερες για άλλη μια φορά υστερεί από τους δύο κορυφαίους και πλέον όταν όλα είναι ίδια (επεξεργαστές, οθόνες κλπ) και ξεχωρίζει ο κορυφαίος στις κάμερες αν θες να πας τιμή στην κορυφή πρέπει να έχεις και κάμερα κορυφή. Αλλιώς παίζεις πιο κάτω. Εκεί στα 850 είναι μια άψογη ναυαρχίδα αντίβαρο των κορυφαίων με μικρές παραχωρήσεις στην κάμερα. Ότι έκανε πάντα η OnePlus σαν flagship killer. Στο εξωτερικό ακούω για τιμή στα 749$. Αν ισχύει πιστεύω θα ξεπουλήσει.
  12. συμφωνώ ότι τα 16gb πλέον για αγορά νέου υπολογιστή είναι Must και ας είναι για basic χρήση. Αλλά φταίνε και οι εταιρίες που χρεώνουν 8 έξτρα χρυσάφι και οι περισσότεροι χρήστες δεν ξέρουν να προσθέτουν μόνοι τους ή είναι soldered. ένα σχόλιο για τον συμφορουμίτη που είπε ότι η απλ πουλάει hardware. Διαφωνώ, προφανώς πουλάει hardware αλλά αυτό που την διαφοροποιεί είναι το software της. Για αυτό τον λόγο πληρώνει ο κόσμος υπερκοστολογημένο hardware (με περιθώριο κέρδους στον θεό (εντάξει όχι στα κινητά, αλλά στα laptop, pc σίγουρα)). Αν ο κόσμος την αγόραζε για το ποιοτικό της hardware προφανώς θα την συνέφερε να αδειοδοτεί το λογισμικό της και σε άλλους κατασκευαστές. Είναι σε αναλογία σαν την synology που ο κόσμος την αγοράζει για το λογισμικό της παρότι με τα λεφτά που ζητάει για το hardware της σε άλλους ανταγωνιστές αγοράζεις 5 κλάσεις ανώτερο. για να μην γίνει flame, δεν υποννοώ ότι δεν είναι καλά τα apple κλπ.
  13. for4

    ASUS ExpertBook B9 OLED Review

    Πέρσι που έψαξα όλες τις business σειρές, η σειρά ThinkPad ήταν η πρώτη μου επιλογή. Εκεί στο mall πρέπει να βαρέθηκαν να με βλέπουν. Αν και μου άρεσαν πάρα πολύ, οι τιμές τους είναι εξωφρενικές για τα χαρακτηριστικά τους. Και αν πας για τις πιο premium τύπου nano, πρέπει να πουλήσεις το αυτοκίνητο. Για μένα σημασία έχει και το vfm. Υ.γ.: καλή χρονιά με υγεία σε όλους.
  14. for4

    ASUS ExpertBook B9 OLED Review

    Επειδή πέρσι ήμουν στο ψάξιμο για αγορά business laptop αυτής της κατηγορίας, συμφωνώ με το review, η σειρα expertbook είναι από τις πιο πλήρεις σε χαρακτηριστικά και έφτασα κοντά στο να την επιλέξω. Και δεν είναι τόσο ακριβά, η σειρά Β7 είναι αρκετά τίμια αλλά το αρνητικό είναι ότι έρχονται λίγα μοντέλα/ διαμορφώσεις και πιθανόν να μην βρεις αυτό που σου ταιριάζει. Νομίζω ότι αυτή την στιγμή η καλύτερη σειρά business laptop είναι η elitebook της hp (που εκεί κατέληξα εν τέλει παρότι δεν κοίταγα καθόλου hp στην αρχή). Όχι ότι είναι μάπα τα υπόλοιπα, αλλα την δεδομένη στιγμή είναι η πιο hot σειρά.
  15. Έφερε την μόδα όλα στην οθονη. Όσο και αν μ'αρεσει η τεχνολογία και με εντυπωσιάζει μια μεγάλη οθόνη στο αυτοκίνητο κάποια πράγματα πρέπει να είναι μηχανικά. Δεν γίνεται να μπαίνω σε τρία μενού ενώ οδηγάω στην βροχή για να ανοίξω τους υαλοκαθαριστήρες. Αυτή η μόδα πρέπει να σταματήσει άμεσα. Είναι επικίνδυνο.
  • Δημιουργία νέου...