Προς το περιεχόμενο

pataridis

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    265
  • ΜΕΛΟΣ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με pataridis

  • Ημερομηνία γέννησης 11/05/1973

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Χαλκιδική

Πρόσφατες Επισκέψεις

12.782 προβολές προφίλ

pataridis's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 24/03/2024 06:07 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Σε άριστη κατάσταση άμεση αποστολή με κατάθεση . Δωρεάν αποστολή με Boxnow , courier δικά σας έξοδα Θεσσαλονίκη κανονίζουμε συνάντηση .Ταιριάζει σε όλα τα socket amd intel υπάρχουν όλα τα παρελκόμενα. Άριστη κατάσταση όλα εννοείται δεν υπάρχει το κουτί της.Ευχαριστώ. https://www.skroutz.gr/s/2618940/Corsair-Hydro-Series-H60.html

    60,01 €

  2. Φτάνει ρε φίλε. Έχεις δίκιο 100% όπως πάντα φαντάζομαι.
  3. Χαίρομαι που διεύρυνες τις γνώσεις σου, κύριε ότι να ΄ναι, και έμαθες ότι ίσως τελικά υπήρχε διαφορετική απορρόφηση του ραδιενεργού υλικού ανά περιοχή. Ναι ,όντως έκανα λάθος, πίστευα ότι τα βουλγαρικά δάση είχαν απορροφήσει μεγαλύτερη ποσότητα. Αυτό που ήθελα όμως να επισημάνω είναι ότι επειδή έτυχε να αγοράσω και βουλγαρική ξυλεία από τοπικό έμπορο είναι κατώτερης ποιότητας. Κατευθείαν βέβαια άρχισαν οι υπαινιγμοί και οι εξυπνάδες.
  4. Αφού το λες εσύ κάτι παραπάνω ξέρεις. https://newpost.gr/politiki/5c1258b256dccb7e13e03a24/ixnh-tsernompil-sthn-atmosfaira-apo-ta-ksyla-poy-kaime-sto-tzaki
  5. Τα βουλ Τα βουλγαρικά δάση απορρόφησαν την μεγαλύτερη ποσότητα. Κατευθείαν να πείτε μια εξυπνάδα.
  6. Ναι λέω ότι τώρα πια καίνε γιατί και εγώ από ένα χωριό είμαι ότι να 'ναι . Με μια ξυλόσομπα φτηνή ενεργειακή που αγόρασα μάλιστα από εδώ ζεσταίνω καταπληκτικά ένα μικρό χώρο 60τμ. Τα ξύλα που εμπορεύονται οι έμποροι είναι ότι να ναι και κάποια είναι βουλγαρικά που είναι ότι χειρότερο. Ακόμη απελευθερώνουν την ραδιενέργεια του Τσερνόμπιλ για τους πιο παλιούς .
  7. Αν τα ξύλα είναι φρέσκα τι καύση θα σου κάνουν; Και στα χωριά πια καίνε ότι ξύλο βρούνε και κάποιοι άσχετοι ελαιοπυρηνα σε καυστήρες που δεν κάνει. Απίστευτη άσχημη μυρωδιά και καρκινογόνοι ρύποι.
  8. win10 τώρα κατεβάζω το uefi σε stick μήπως και φταίει αυτό. uefi ναι αυτό ήταν. Τι να πω ρε μάγκες απίστευτο...Ευχαριστώ για την βοήθεια.
  9. Μπορεί να παίζει ρόλο ότι είναι legacy to cd εγκατάστασης. Παλιά δεν είχαμε τέτοια θέματα? Από το bios του βάζω legacy. Ναι άλλαξα θέση την μνήμη μια 8gb g-skill aegis είναι.
  10. Ναι τα πάντα ανταποκρίνονται cd εγκατάστασης έχω. Σήμα στην οθόνη δεν βγάζει. Έβαλα και έναν ssd από άλλο μηχάνημα τα ίδια. Δυστυχώς από κάρτες γραφικών που έχω είναι όλες αρχαίες.Είχε κανείς προβλήματα με την συγκεκριμένη μητρική?
  11. Όταν ξεκινάει εγκατάσταση δεν δείχνει σήμα.
  12. Καλησπέρα στο Forum . Αντιμετώπισε κανείς κανένα θέμα με παρόμοιο build. Ξεκινάει κανονικά μπαίνω σε bios του έκανα και την τελευταία αναβάθμιση και το πρόβλημα παραμένει. Δεν δείχνει σήμα σε καμία οθόνη 2-3 δοκίμασα και δεν ξεκινάει εγκατάσταση λειτουργικού. Αυτήν την στιγμή δεν έχω και ssd ή hdd με λειτουργικό σύστημα να δω τι θα κάνει. Καμιά πρόταση? Κάρτα γραφικών δεν υπάρχει....Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
  13. pataridis

    Ύψος

    Για μπασκετ εισαι κοντος αν δεν θελεις να κανεις καριερα, στο μπασκετ, μια χαρα εισαι.
  14. Συμφωνώ απολύτως μαζί σου σε όλα. Για πια επανάσταση μιλάμε πάλι.... Τα ίδια και τα ίδια η εκμετάλλευση σε βάρος της μάζας συνεχίζεται και κάποιοι έχουν πορωθεί και θέλουν να είναι οι πρωτοπόροι και στήνουν μηχανήματα που καίνε τα άντερα τους, αυτό είναι το πιο τραγικό από όλα.
  15. pataridis

    σβηνει το λαπτοπ

    Τεχνικό. Όχι το Πλαι..ιο με τίποτα.
  • Δημιουργία νέου...