Προς το περιεχόμενο

mike^^

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    362
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με mike^^

  • Ημερομηνία γέννησης 01/01/1986

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ
  • Τοποθεσία
    Cyprus

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Thessaloniki

mike^^'s Achievements

  1. Εγω για τον ίδιο λόγο χρησιμοποίησα ενα raspberry που το έχω 24/7 ανοιχτό σαν media player και torrent box. Στην αρχή το έκανα απομακρυσμένα και μέσω ssh άνοιγα το σταθερό ενω τωρα το κάνω με ενα telegram bot. Μπορείς να πάρεις ενα raspberry pi zero που είναι πιο οικονομικό.
  2. Δεν ειναι οτι δεν τρεχουν εδωσα παραδειγμα τι παιχνιδια παιζω.Απλως το warzone τρωει πολλα κολληματα και με λιγο ψαξιμο ειδα οτι μαλλον τα ραμ μου ειναι λιγα. Και σε συνδιασμό με τα νεα παιχνιδια που θα βγουν τωρα σκεφτομαι αν αξιζει να παω σε 16gb ram ή να κανω μια αναβαθμιση για βαθος χρονου.
  3. Γεια σας Εχω pc με τον i5-4670k, 8gb ram corsair vengeance , gpu rx570 , psu corsair 650w και δισκους 1 ssd evo 128 και 1tb μηχανικο.Με εξαιρεση την καρτα γραφικων το ολο συστημα εγινε γυρω στο 2013-14. Σκεφτομαι για μια αναβαθμιση δηλαδη να αλλαξω motherboard ram και cpu. Ο λογος οτι δυσκολευεται πλεον να ανταπεξέλθει στα νεα παιχνιδια. Παιζω στα 1920χ1080 και παιχνιδια τυπου tomb raider, assasins creed, warzone και τα επομενα το horizon και cyberpunk. Υπαρχει κατι να προτεινετε μεχρι 300€?Αν στην συνθεση που ηδη εχω παρω αλλα 8gb ram ειναι πεταμενα λεφτα ή θα με βγαλει ακομη 1-2 χρονια? Ευχαριστω
  4. Ευχαριστω για ολες τις πληροφοριες guys.😁
  5. Παιδια μια τελευταια απορια. Προτεινετε dual channel ή 1 καρτα ραμ? Το εψαξα λιγο αλλα ειναι λιγο μπερδεμενα ετσι οπως το διαβαζω.
  6. Αν εχεις χρονο και ξερεις καλυτερα απο εξωτερικο. Περισσοτερη ποικιλια και καλυτερες τιμες. Aλλιως ψαχνεις Bionic, eshopcy, https://www.custompc.com.cy/ και https://www.singular.com.cy. Τα 2 τελευταια τωρα τα ανακαλυψα και θα ειναι η πρωτη δοκιμη για αγορα.
  7. Λοιπον guys σας ευχαριστω ολους για το ψαξιμο!! Αποφασισα να παω για ryzen 2600 και την Asrock B450M-pro με psu το cx550. Για καρτα γραφικων βρηκα μια 270x να δανειστω μεχρι να παρω μια αλλη. Μια απορια. Βλεπω οτι ολοι προτεινετε 3000mhz και 3200mhz για ραμ. Στην σελιδα της motherboard εχει αυτη την εικονα για τα memory. Δεν θα υπαρχει προβλημα?
  8. ειναι το https://www.singular.com.cy. ο 2400g ειναι πιο αδυναμος αλλα για εστω για gaming 1080p με μια καρτα γραφικων δεν θα τα καταφερνει?
  9. Τον εχω βρει και απο ενα αλλο μαγαζι στα 168 ευρω. Αν αξιζει το setup θα δω τι αλλο υπαρχει απο στοκ εκει και θα τα παρω απο οποιο συμφερει Edit: αυτες οι τιμες ειναι απο αλλο μαγαζι με παρομοια πραγματα εκτος απο τα ραμ που δεν βρηκα 3000 σε στοκ. Με το φπα βγαινει 449. Δηλαδη με τα ραμ θα μου βγει περιπου το ιδιο πραγμα
  10. Οχι απο κυπρο θα την κανω αλλα ειπα να κοιταξω και εξωτερικο αν βγαινει πολυ φθηνα. Απλως με το εξωτερικο δεν ξερω ποση καθυστερηση θα υπαρξει και εγω το θελω εντος 10-15 ημερων Οταν λεμε κακες επιλογες τι εννουμε? Απο θεμα τιμης/αποδοσης ή απο συμβατοτητα?
  11. Θα τα ξαναδω και θα ενημερωσω. Παντως απο τιμες στην καλυτερη ειναι οι ιδιες. Μονο απο εξωτερικο αλλα δεν θελω να περιμενω ενα μηνα. Το πολυ 15 μερες Το ξαναεκανα απο site του εξωτερικου. Χωρις κουτι αυτη την φορα. Ειναι πανω απο 100ε φθηνοτερο. Ενα πραγμα που με προβληματιζει ειναι οτι στο description της motherboard λεει "2x DDR4 (max 2.933 MHz, 3.200 in OC) Dual-Channel max. 32 GB" Θα παιξουν κανονικα οι 3000mhz ή θα υπαρχει θεμα? Κατα τα αλλα καλυτερες επιλογες?
  12. Εχω αποφασισει να φτιαξω ενα pc με κοστος μεχρι τα 500€ χωρις καρτα γραφικων και ssd τα οποια θα μπουν αργοτερα. το pc θα το στησω εγω και τα parts θα τα παρω απο το eshop κυπρου γιατι τα θελω αμεσα. Εκανα μια συνθεση αλλα εχω ορισμενες αποριες. 1) Η μητρικη εχει μονο 2 σλοτς για ram.Αξιζει τον κοπο να βαλω 2x4gb ή καλυτερα μια 8gb για να γινουν 16 στο μελλον? 2)Αν μπει μια 570 ή 1060 θα μπορει να παιζει 1080π στα high οπως το εχω φτιαξει? 3) Δεν εχω ξαναστησει με AMD και κατι ειχα ακουσει για ταχυτητες των ram που μπορει να μην παιζουν με AMD Cpu. Υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω? To pc θα ειναι και για βασικες δουλειες και για ταινιες αλλα και για κανενα παιχνιδι. Δεν ψαχνουμε για 4κ ή ultra high definition.
  13. Για την dhl αυτο ειναι που με μπερδεψε. Την εχω δοκιμασει σε 2 pc με αλλα τροφοδοτικα με αλλη motherboard και αλλα windows. Και τα 2 αναγνωριζουν την 270x αλλα κανενα την 570. Επισης πανω στην καρτα εχει ενα power led. Οταν συνδεσω το οκταπινο αναβει ασπρο ενω σε αλλη περιπτωση ειναι κοκκινο.
  14. Γεια σε ολους. Αγορασα προσφατα μια rx 570 asus expedition απο το Caseking που υπηρχε σε προσφορα. Η καρτα έφθασε προχτες την εβαλα πανω στον υπολογιστη την δοκιμασα κανενα δυωρο και ηταν ολα κοπλε. Εχτες το βραδυ μετα απο ένα τρίωρο παιχνιδιου ξαφνικα μαυριζει η οθονη. Ουτε error ουτε τιποτα. Ουτε με restart εδειξε κατι. Να μην τα πολυλογω δεν διαβαζει την καρτα. Η onboard δουλευει κανονικα. Αφαιρεσα τα drivers με ddu, εβαλα την 270x που ειχα δουλεψε,την εβαλα σε αλλο pc παλι τιποτα. Θα στειλω email να τους πω απλως επειδη ειναι η πρωτη φορα που παραγγελω εξαρτηματα του pc υπαρχει κατι που πρεπει να ξερω? Επειδη οταν την παραγγειλα νομιζα οτι με dhl θα ερχόταν σε 2-3 μερες και τελικα εκανε 3 εβδομαδες. Θενκς
  • Δημιουργία νέου...