Προς το περιεχόμενο

bobidis

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    165
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με bobidis

  • Ημερομηνία γέννησης 01/08/1956

bobidis's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. Τίποτα. Δεν με αφήνει να δημιουργήσω το stick usb. Μετά τη λήψη των Win βγαίνει ένα πινακάκι και μου λέει ότι είναι αδύνατη η συνέχιση της ενέργειας διότι υπάρχει το σφάλμα 0x80070456-0xA0019.
  2. Ευχαριστώ, θα δοκιμάσω αν και θα επιθυμούσα να ήξερα ποια είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που έκανα και του stick usb.
  3. Πριν από 1,5 μήνα αγόρασα το παραπάνω laptop με win8. Έκανα και την αναβάθμιση στα win 10 και στην αρχή όλα καλά. Πριν από μήνα περίπου μου αναδύεται το εικονίδιο την αυξομείωσης του ήχου στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης, αυξάνει αυτόματα τον ήχο στο 100%, εξαφανίζεται για λίγο και μετά επανέρχεται, και στο διάστημα της εμφάνισης δε δουλεύει το touchpad. Όσο περνά ο καιρός τόσο γίνεται και πιο μόνιμο. Αν απενεργοποιήσω την κάρτα ήχου τότε δουλεύει το πράγμα μια χαρά και δεν εμφανίζεται το εικονίδιο. Έκανα και αποκατάσταση και πάλι τίποτα (μόνο που η συχνότητα εμφάνισης είναι πιο αραιή). Σε προηγούμενη έκδοση Win δε μπορούσα να πάω διότι η αναβάθμιση έγινε πέραν του μηνός. Μία συμβουλή παρακαλώ για μην μπλέξω με τα συνεργεία της Lenovo. Ευχαριστώ πολύ
  4. Σίγουρα θα ήταν καλό να τα ακούσω. Αλλά υπάρχει και η σχετική δυσκολία γιατί δεν μένω στην Αθήνα. Όσον αφορά τη μουσική, ακούω κλασσική, τζαζ και ροκ.
  5. Γιατί βρε παιδιά; Τι σας έκανα και δεν μου απαντάτε (εκτός τη σύσταση του the_dynamite για άλλο τύπο).
  6. Παιδιά καλημέρα. Με ενδιαφέρει να πάρω ένα ζευγάρι αυτοενισχυόμενα ηχεία 2.0 (καλά τα γράφω δαπάνης 200 - 250€. Τα θέλω αποκλειστικά για μουσική συνήθως με δυνατή ένταση σε χώρο περίπου 15 τμ. Ένας φίλος μου είπε για M AUDIO BX5 CARBON. Μέσα στη συζήτηση είδα ότι υπάρχουν και φθηνότερες λύσεις, όπως τα PRESONUS ERIS E-4.5 και MACKIE CR4. Επειδή δεν έχω τη πολυτέλεια δοκιμής (μένω στη Κρήτη) θα ήθελα τη γνώμη σας όσον αφορά στο ποιο συστήνετε από τα 2 τελευταία και αν αξίζει να πάω στη πρώτη λύση. Βέβαια, καταλαβαίνω ότι μπορεί να μιλάμε για διαφορετικές κατηγορίες. Δεκτή και κάθε άλλη σύσταση.
  7. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας (αν και καθυστερημένα).
  8. Απορίες: Γιατί ι5 και όχι ι7 Το τροφοδοτικό (650 W) φτάνει ή να πάω λίγο παραπάνω
  9. Το λειτουργικό, μόνος μου. Δεν με ενδιαφέρει το OC
  10. Γεια σας. Θέλω να βοηθήσω το γυιο μου για την αγορά νέου υπολογιστή σύμφωνα με τα παρακάτω στοιχεία και παρακαλώ για τη συνεισφορά σας: - τιμή 1000 - 1200€ χωρίς την οθόνη αλλά με mouse, πληκτρολόγιο (και φτηνότερο δεν θα με πείραζε) - η χρήση θα είναι, εκτός τα κλασικά, σύνθεση, εγγραφή,επεξεργασία κλπ. μουσικής καθώς και παιγνίδια - ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν, φαντάζομαι, κάτι σαν το CUBASE - το σύστημα θα συναρμολογηθεί από φίλο και επομένως έχουμε την ευχέρεια προμήθειας από διάφορα καταστήματα ή μέσω internet απευθείας αν και κατοικούμε λίγο μακρυά (Ηράκλειο Κρήτης) - λειτουργικό σύστημα Windows 8.1 (σήμερα, αύριο ποιος ξέρει) - κουτί και τροφοδοτικό με περιθώρια για το μέλλον - με δικό της προϋπολογισμό, οθόνη 23-24'' Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  11. Και 'γω ακριβώς έτσι γράφω.
  12. Ευχαριστώ παιδιά. Μου εύχομαι καλή αρχή.
  13. Έχω αρχίσει να καθυστερώ υπερβολικά στη δουλειά μου. Καμμια ιδέα πως να αρχίσω, λαμβανομένης υπόψη και της ηλικίας (53);
  14. bobidis

    μTorrent οδηγός και απορίες

    Τις οδηγίες αυτού του thread ακολουθώ και δεν βρήκα κάτι σχετικό. Αλλά τώρα που το ξαναβλέπω, ομολογώ ότι δεν πήγε καν στο μυαλό μου να κάνω την ερώτηση εκεί. Το πήρα σαν άρθρο. Πάντως, εφόσον κριθεί απαραίτητο από τους διαχειριστές, ας μεταφερθεί το θέμα (εγώ πάντως δεν είμαι ικανός). Και ξέχασα επιπλέον να γράψω το μοντέλλο του router: Philips CGA5720N/TE. Άκυρο το ερώτημα. Ευρέθη που έκανα το λάθος. Ευχαριστώ και συγγνώμη.
  15. bobidis

    μTorrent οδηγός και απορίες

    Κόλλησα (μέχρι στιγμής) στην ρύθμιση που κάνω στο router. Μου βγάζει αυτόματα ένα νούμερο για Lan Port και ένα για Public Port. Αυτά όμως προϋπήρχαν δηλ. πριν να αλλάξω το ΙΡ του router. Τα αφήνω ως έχουν ; Λίγη βοήθεια παρακαλώ γιατί έχω μείνει στην μέση.
  • Δημιουργία νέου...