Προς το περιεχόμενο

gate6

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    187
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

gate6's Achievements

  1. Σ ευχαριστω για την αμεση απαντηση...δεν θα απενεργοποιηθει ο συγχρονισμος των επαφων?
  2. Χαιρετω το φορουμ! Χρησιμοποιω το gmail και μου ηρθε μηνυμα οτι γεμισε ο χωρος απο τα 15gb που δικαιουμαι. Μου εκανε εντυπωση οτι το gmail να εχει τοσα gb . Μπηκα απο σταθερο Pc Και ειδα οτι αυτο ανεβαζει και φωτογραφιες και βιντεο απο το κινητο μου. Εγω δεν θελω να ανεβαινουν σε cloud οι φωτογραφιες και τα βιντεο του κινητου. Πως απενεργοποιειται αυτη η επιλογη? Ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια σας και το χρονο σας.
  3. gate6

    Formula 1 2023

    Δηλαδη καθυστερουν τον Φερσταπεν?
  4. gate6

    Formula 1 2023

    Πειτε με χαζο αλλα δε ξερω με τρωει και θα το πω. Στο συγκεκριμενο στιγμιοτυπο που δειχνει ο φιλος φαινεται καθαρα οτι ο Αλονσο ειναι πιο μπροστα απο το Φερσταπεν. Ειδα πολλες φορες το συγκεκριμενο βιντεακι και παραθετω 2 στιγμιοτυπα. Ειναι στη τελικη ευθεια οταν ο Φερσταπεν εχει καλυψει τη διαφορα και βαση χρονομετρου ειναι γρηγοροτερος αλλα στις φωτογραφιες ο Αλονσο προπορευται του Φερσταπεν. Το βλεπετε ?
  5. Δεν αλλαξε κατι....τα κρυμμενα παρεμενουν κρυμμενα και τα φανερα παραμενουν φανερα....
  6. Εχεις αποδεικτικο αναληψης απο τη τραπεζα.
  7. Εχω 1000 ευρω στη Πειραιως τα βγαζω και τα βαζω στην Alpha Bank , τα βγαζω και τα βαζω στη Citibank, τα βγαζω απο εκει και τα βαζω στην Attica Bank, τα βγαζω και εν τελει τα αφηνω στη Eurobank....η εφορια τι θα μου πει οτι εχω εισοδημα 5000 χιλιαρικα και ειχα δηλωσει 1000 ευρω? Δε το ειδα νωριτερα και ποσταρα ενα παρομοιο παραδειγμα......οντως εχει συμβει τελικα τετοιο σκηνικο?
  8. Χαιρετω το φορουμ! Θα ηθελα τη γνωμη σας για αγορα ποιο απο τα 2 προτεινεται? https://www.skroutz.gr/s/32906932/AVM-FRITZ-Box-6850-5G-Ασύρματο-5G-Mobile-Router-με-4-Θύρες-Gigabit-Ethernet.html#specs https://www.skroutz.gr/s/26001494/Huawei-CPE-Pro-2-H122-373-Ασύρματο-5G-Mobile-Router-Wi-Fi-6.html#reviews Θα ειναι για χρηση με καρτα sim με 5G.
  9. Οταν λες στη στηλη "Λεπτα του ευρω ανα Kwh" τι εννοεις? Για θερμανση καλοριφερ λαδιου το 20,00 στη συγκεκριμενη στηλη που αναφερεις ειναι 20 ευρω? ή 20 λεπτα? respect και μπραβο για τη δουλεια που εκανες.
  10. gate6

    Eurobasket - 2022 - Βερολίνο

    Ακριβως....ο Ιτουδης σε ολο το τουρνουα δεν επαιξε αμυνα και το σχεδιο του ηταν η μπαλα στο Γιαννη...μεγα λαθος
  11. gate6

    Eurobasket - 2022 - Βερολίνο

    και under 15 να ηταν τοτε παλι ανωτεροι ηταν......Ειχαν το καλυτερο ροστερ και ολοι τους ειχαν για χρυσο μεταλιο στο χαλαρο....
  12. gate6

    Eurobasket - 2022 - Βερολίνο

    Το ροστερ που κατεβασε η Αμερικη τοτε ηταν απο τα καλυτερα...καμια σχεση με τα ροστερ που εχει κατεβασει τα τελευταια 10 χρονια....
  13. gate6

    Eurobasket - 2022 - Βερολίνο

    Δηλαδη το σημερινο ροστερ δεν αξιζε μεταλιο?
  • Δημιουργία νέου...