Προς το περιεχόμενο

Filos19

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    193
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Filos19

  • Ημερομηνία γέννησης 07/06/1988

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Αθήνα
  • Απασχόληση
    Φοιτητής

Filos19's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Θα έλεγα Toshiba για την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία της. Στα + το σέρβις. Επίσης το budget για διαφημήσεις είναι μικρό σχετικά με άλλες εταιρείες άρα ξέρω ότι δεν πληρώνω αέρα όπως με sony, hp κα
  2. Νεκρός αστυνομικός σε ληστεία τράπεζας thanx για την μεταφορά
  3. Filos19

    Καφές

    Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, πάντως τα tags του τόπικ είναι όλα τα λεφτά! :lol::lol::lol::lol:
  4. Filos19

    Photos from your cameras

    Πςς!!! Bliss κάτι μου λέει ότι το επάγγελμα σου απαιτεί πολλά ταξίδια! ή μήπως απλά εκδρομές? edit: Lucifer το σαιτ από το οποίο έκανες το upload κατεβάζει με ρυθμούς αργόσαυρου!!
  5. Filos19

    "Κλειστά χρήματα"

    Ότι ναναι! Ο lary7 δεν ξέρει τι λέει, όλοι οι υπόλοιποι ξέρουν! Θεωρείς πως το να έχει έσοδα 10.000 σε 5 χρόνια είναι θετικό? Δηλαδή με λίγα λόγια επιστροφή χρημάτων σε 15 χρόνια!!!!!!!!! Και αν το νοικιάσεις, και αν βγεις ζωντανός, και αν δεν έχει πέσει από σεισμό...έχει καλώς. Έλεος με τον καθένα εδω μέσα. Για να μην ακούω μπούρδες, αν έβαζε τα 30.000€ σε μια προθεσμιακή, με 7% επιτόκιο θα είχε κάθε χρόνο 30.000*0,07=2100€ Ωραία? Αν βγάλουμε και το 10% των φόρων... 2100-210=1890€. Σε 5 χρόνια... 1890*5=9450€ Διαφορά 10.000-9450=550€ !!!! Τι λες αξίζει τον κόπο?:lol: Και μην ξεχνάς ότι θεωρούμε αυθαίρετα ότι το σπίτι θα νοικιαστεί πλήρως όλα αυτά τα χρόνια!!! Αλλά κατά τα άλλα... Εξήγησε μας συγκεκριμένα γιατί το λες αυτό! Ναι ναι, ρώτησα μωρέ αλλά μου είπε ότι..."υποβαθμίζονται" Αν νομίζεις ότι σε 10-15 χρόνια το σπίτι αυτό θα πάρει αξία, είσαι γελασμένος! Σκέψου μόνο πως ήταν η ίδια περιοχή πριν 15 χρόνια και πως είναι τώρα. Τι αξία είχαν αυτά τα σπίτια πριν 15 χρόνια (που ναι, έμεναν και έλληνες) και τι τώρα! Βασική παράμετρος για μια επένδυση είναι η ασφάλεια του αρχικού σου κεφαλαίου. Με την αγορά ενός "τέτοιου" σπιτιού (και τονίζω το "τέτοιο") δεν είναι καθόλου ασφαλές. Πόσο μάλλον όταν το νοικιάζεις σε αλλοδαπούς τέτοιας ποιότητας! και για απόδοση που πλησιάζει τραγικά απελπιστικά την προθεσμιακή κατάθεση. Δεν θέλω να πω πως η προθεσμιακή κατάθεση σε τράπεζα είναι σούπερ ντούπερ τρόπος να επενδύσεις, αλλά ακόμα και έτσι είναι καλύτερα από το να έχω παρεδώσε με πακιστανούς για 550€ διαφορά στα 5 χρόνια δηλαδή 110€ το χρόνο.(και αν)
  6. Filos19

    "Κλειστά χρήματα"

    o_magazatoras δεν βαρέθηκες να γράψεις όλο αυτό για να μου απαντήσεις? ΟΚ, με έπεισες. Θα έχεις για δώρο ένα ζαχαρωτό της αρεσκείας σου. Εγώ είμαι πάντως της Τζιμάριας άποψης. 1. Πολύ τρέξιμο και κούραση!!Σωματική-ψυχική 2. Είναι εξαιρετικά επικύνδινο να συνδιαλέγεσαι με ΠακιστανοΑφγανοΙνδοΡώσους. Ειδικά όταν τα συμφέροντα είναι αντικρουόμενα η κατάσταση είναι απάλευτη. 3. Η Απόδοση είναι μικρή! Χρειάζεται 10+ χρόνια για να πάρεις τα λεφτά σου πίσω. Και αν βάλεις πληθωρισμούς κτλ βάλε και άλλα + Με μια προθεσμιακή θα είχες "λίγο" μικρότερη απόδοση αλλά το αρχικό σου κεφάλαιο και η απόδοση του θα ήταν σταθερή. Μηδέν ρίσκο λοιπόν, και για τα χρήματα σου αλλά και για...την υγεία σου. Είναι τόσο "καλή":-D η επένδυση σου που πλησιάζει σε απόδοση την τραπεζική κατάθεση!!:lol:congratulations! 4. Έχεις την εντύπωση ότι η αξία του σπιτιού θα μείνει όση είναι τη στιγμή που το αγόρασες όταν πλέον έχουν υποβαθμιστεί τόσο οι περιοχές αυτές? Και υποβαθμίζονται συνεχώς με μεγαλύτερο ρυθμό...Μην ξαφνιαστείς αν σε 10 χρόνια έχεις ένα σπίτι που δεν θα ξέρεις τι να το κάνεις. Εγώ προσωπικά δεν θα έριχνα τόσα χρήματα για ένα "προς κατεδάφιση" σπίτι. Τώρα, είναι άποψη του καθένα τι θα κάνει τα χρήματα που έχει.
  7. Filos19

    "Κλειστά χρήματα"

    Νομίζω φίλε μου ότι αν ήταν τόσο εύκολο όλοι αυτό θα είχαν κάνει! Ποιος μας λέει ότι δεν θα πέσει και άλλο ο δείκτης και ότι εκεί που ήταν το 2007 θα φτάσουμε το 2015?
  8. Filos19

    "Κλειστά χρήματα"

    Ο o_magazatoras ακολουθεί την παλιά πετυχημένη λογική. Αφήνει την κλανιά του και γίνεται καπνός για να μην κατηγορηθεί. Ρε φίλε δεν μας λες πως με 50000€ αγοράζουμε 2 γκαρσονιέρες?? Χωρίς πλάκα είμαι περίεργος. edit: Και ποιος μου εγγυάται ότι τελικά θα νοικιαστούν? Συμπέρασμα: Τζίφος η πρόταση, ανέφικτη+επικύνδινη
  9. Καλά δεν το ξέρατε αυτό με το σελοτέιπ? Εγώ έτσι ζεσταίνω το φαΐ μου, ξετυλίγω από δίπλα ένα σελοτέιπ και έγινε δουλειά
  10. Filos19

    Bayern München

    Τυχαιρός είσαι, σου βρήκα και ωραίο βιβλίο να διαβάσεις για να μην παραπονιέσαι για τους 20 C που έχει έξω.
  11. Να καταλαβαίνουμε την ελληνική παρακαλώ. Όταν λέω δυνητικά δεν ενοώ ότι έγινε κιόλας. Δεν είναι πολύ δύσκολο, πίστεψε με. Προφανώς τα λαχεία που θα σου μείνουν μπορεί να μην είναι όλα για πέταμα.Κάποια απο αυτά μπορεί να κερδίζουν και άλλα μπορεί να κερδίζουν πολλά. Γιαυτό λέω τα φαινομενικά 1500 ? που εξαρχής νομίζεις ότι μπήκες μέσα ίσως να αποδειχτεί αργότερα το αντίθετο. Και τέλος με αυτό.
  12. Αυτά τα 1500? είναι δυνητικά 15000000? όμως, μην το ξεχνάμε αυτό. Δεν είναι απόλυτη η ζημία
  • Δημιουργία νέου...