Προς το περιεχόμενο

SL9S9

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    385
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με SL9S9

  • Ημερομηνία γέννησης 20/01/1970

SL9S9's Achievements

  1. SL9S9

    προγραμμα για το στοιχημα

    Εγω βρηκα αυτο www.big7.gr Link Μαλλον δεν παιζεται !!
  2. Ψαχνω διαμέρισμα και βλεπω πολλά εχουν "Ωρομέτρηση" για τα καλοριφέρ. Καποιος μου ειπε οτι δεν ειναι καλη επιλογή και πληρωνεις υπερβολικά πολλα. Ισχύει; Δηλαδή σε σχεση με ατομική θερμανση το ίδιο δεν θα είναι; (αφου η ωρομετρηση μετραει πόσες ώρες καις τα καλοριφερ).
  3. Αρα και οι βουλευτές κατεβάζουν mp3 και ταινίες...
  4. Σωστος! η ηλιθιοτητα σε ολο της το μεγαλείο. Αντι 30.000 συνδρομητες, 300.000 με 20€ έχουμε: 300.000 x 20 x 12 = 72.000.000€ το χρόνο.
  5. Λες; Το είδα και στο in.gr και στο pathfinder.gr Παντως ρε παιδια ο άλλος εκπεμπει ηλεκτρομαγνητικά κύματα πάνω από τα σπιτια μας χωρίς να το ζητήσουμε. Ε, δεν έχουμε το δικαιωμα να τα κανουμε οτι θελουμε αυτα τα ηλεκτρομαγνητικα κύματα; Ποιο το πρόβλημα; Δηλαδή αν εγω πεταω στην αυλή του γείτονα εφημεριδες απαγορευεται να τις διαβασει; Δεν καταλαβαινω πως μπορεί να κατγηγορηθουν οσοι τα σπανε. Μαγκια τους δεν ειναι; Ας κανουν καλυτερο κλειδωμα και να κοιτάξουν να μη διαρρεύσει!!!
  6. Ωραια, τωρα ο miller έκανε κανενα πείραμα για να δει πως δημιουργείται το μεθάνιο, αμμωνία , νερό και υδρογόνο ;
  7. Δεν γραφει κανενα γιατρό Και αν δεν μπορείς; Ωραιο συστημα Και οταν μπορείς θα είσαι καλα.
  8. Μαλλον θα ξερει κάποιος Αν μισθωτός και αρρωστήσεις για να πας διακιολογητικά στη δουλεια σου τι κανεις; Νομιζω τηλεφωνας στο ικα (της περιοχής σου μονο και ερχεται γιατρος σπιτι να σε εξετασει; Πρεπει να τηλεφωνήσεις πρωι πρωι; Και μετα την επομενη πρεπει να πας ο ιδιος στο ικα να υπογραψει το χαρτι KAI ο διευθυντής; Ευχαριστώ.
  9. Αφου απαγορευεται. Πιστευω οτι δεν αναλαμβανει καποια ευρωπαικη εταιρία λογω διακρατικών συμφωνιων. Αν θυμασαι οταν Γαλλια και Γερμανια είπαν να κανουν απο κοινού (!) νεα μηχανη αναζητησης, να κοντραρει την google, οι αμερικανοι "απειλησαν" τις εισαγωγες γερμανικών αυτοκινήτων στην αμερική και φυσικα κανανε πίσω. (2ο σχόλιο με firefox )
  10. αισιχτιρ παλιο εταιρία micropsoft... αυτο το comment το στέλνω με firefox. Τον εγκατεστησα. Η μονη διαφορα που βλεπω είναι το BACK δουλευει πιο γρηγορα. 10 χρόνια τρύπες έχει αυτη η microsoft. Αμ ετσι είναι οταν οι ηλιθιοι οι manager σου λενε στις 1 του μηνός πρεπει να το εχεις ετοιμο ο προγραμματιστής τα μουτζώνει. Νομιζω αυτο φταίει. Τωρα τους λένε ως το 2009 να φτιαξουν windows 7. Πληρώστε 5 χρόνια και βγαλτε σωστα windows το 2013. Περιμενουμε... (το επεκτεινα το θέμα από IE σε Windows μια και ολα τα προγραμματα τους ειναι προβληματικα). Αυτη τη στιγμη παιδευοτανε εδω η συναδελφος γιατι το word εχασε τη διαταξη Α4 με μικρους πίνακες αντι να καλυπτουν όλη τη σελιδα. Συχνα συμβαινει. Λύση: Copy όλα σε νεο word. Και ποσα αλλα.. Καθε μερα κατι δεν παει καλα... καθε μερα κατι ψαχνεις. Τελευταία όταν shutodown δεν κλεινει το pc (μια στις δεκα). Απειρα προβληματα, απειρα pathes και ενημερώσεις για όλα. Ελεος.
  11. Δηλαδή με άλλα λογια λες οτι αναπτυχθηκε η ζωη απο τυχη στη γη και ισως σε αλλους πλανητες με καλες συνθηκες... Εστω. Αλλά τοτε να μεταφερουμε το ερωτημα στην υλη. Πως προεκυψε τοση ύλη; Πως δημιουργηθηκε τοση υλη; Από μόνη της; Απο τύχη; Βρήκε καλες συνθηκες και αναπτύχθηκε; (μη πείτε μπιγκ μπανγκ). Παντως αν ξεραμε πως δουλεύει το σύστημα δεν θα λειτιυργούσε τιποτα (πχ λεει ο άλλος δεν εχω δουλεια, τραβας μια αυτοκτονία και πας αλλού) -----Προστέθηκε 26/11/2008 στις 09 : 42 : 03----- Ειναι απλα τα πραγματα νομιζω. Οπως ο μαναβης δεν μπορεί να λύσει διαφορικές εξισώσεις ετσι και μεις δεν μπορούμε να καταλαβουμε. Ειμαστε στο επίπεδο του μαναβη ακομα Απο την αλλη ισως ΔΕΝ υπαρχει εξελιξη. Τζαμπα μιλατε. Ολα αυτα μπορει να είναι κατι σαν οφθαλμαπατη. Πχ οταν ονειρευεσαι αυτο που βλεπεις δεν υπαρχει. Οταν εισαι ξυπνιος απλώς ισως ο εγκεφαλος να λειτουργει 100% και σου σχηματιζει τον κοσμο με καλυτερη αισθηση. Ποιος σας ειπε οτι υπαρχουν αυτοι οι πλανητες και το συμπαν; Απλώς ερχεται μια πληροφορια απο καπου. Στο ονειρο πως σου λεει καποιος κατι, ετσι. Δηλαδη λεξεις: <υπηρχαν δεινοσαυροι> υπαρχουν τοσοι <γαλαξιες>. Ακομα μπορουμε να υποθεσουμε οτι το διπλανο δωματιο εμφανιζεται οταν πηγαινουμε σε αυτό και οταν ειμαστε αλλου δεν υπαρχει. Οπως με το directx 10.1(!) απλως ειναι στον εγκεφαλο (οχι με τη μορφη που τον ξερουμε) οι συντεταγμένες. Να ισχυει ετσι δίνω μικρή πιθανότητα. Πιο πιθανο ειναι να υπαρχει το συμπαν. Τοτε ανακεφαλαιώνοντας: 1. Δημιουργηθηκε η υλη τυχαία επειδη (?) βρήκε καλες συνθηκες; 2. Δημιουργείται ζωη τυχαία όπου έχει καλες συνθηκες; 3. Δημιουργήθηκες και ΕΣΥ για να αντιλαμβανεσαι ολα αυτα τυχαία; Δεν παίζουμε και κανενα τζόκερ λεω εγω
  12. Για το α) Πιστευεις οτι ο επαγγελματιας θα παει και σε διαμερισματα; πχ 3ο οροφο; ή κινειται μόνο σε περιοχές με μεζονέτες και βίλες που ειναι πιο ευκολο να διαφυγει; -- Εγω αμα δω κανεναν μεσα εχω κατι βαρακια για γυμναστική. Αν τα φαει στο κεφαλι λετε να εχω προβλημα; α) με αστυνομια, β) με το καθαρισμα :)
  13. 1. Αν βαλεις συναγερμό και τα σχετικα αυτοκόλητα (τάδε security) στις μπαλκονόπορτες και στην εξώπορτα αυτό αποτρεπει ή σε κανει στόχο; (σου λεει αυτος ισως εχει μεσα χρήμα) Εξαλλου αν χτυπα συναγερμός σιγά μη ρισκαρει ο γειτονας να παει να δει. Μαλλον θα περιμενει άλλα ο διαρρήκτης θα κοψει τα καλώδια και θα απενεργοποιήσει το συναγερμό. 2. Θα αφήνατε καθαρίστρια (υποτίθεται εμπιστη απο γνωστούς) να δουλεύει στο σπίτι όσο είστε στη δουλειά; Θα σημειώνατε πρωτα τα στοιχεία της;
  14. 247. Αν είσαι μπατσος και πεφτει πιστολιδι, μπορείς να καλυφτεις πίσω από το καπώ του περιπολικού (στο mythbusters εδειξε οτι η σφαιρα το τρυπαει το αμαξι).
  15. Καλα, εγω το εχω επεκτείνει και με γκοτζιλα και υπονομους Πιανεται το νούμερο τώρα;
  • Δημιουργία νέου...