Προς το περιεχόμενο

teofross

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    987
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

teofross's Achievements

  1. teofross

    Amiga 500 Mini (Amiga A500)

    ευχομαι να βρεις ακρη φιλε μου. Tvs Basketball & Kick off2, τα καλυτερα vgames της ζωης μου
  2. teofross

    Euroleague TV συνδρομή (Νέο)

    Το πρόβλημα είναι Με την εφαρμογή euroleage tv.ανοιγει η εφαρμογή παίζει το παιχνίδι με cast στο Xiaomi box και μετά από 15-20 λεπτά μαυρίζει η οθόνη και πρέπει να βγω έξω και κάθε φορά τό ίδιο βιολί. Επίσης πριν από μερικές ημέρες τελικά αγόρασα το καινούριο Google Chrome with TV remote και κάνει πάλι το ίδιο πρόβλημα.εχει δοκιμαστεί από 4 κινητά android & Έψαξα στο νετ στις αξιολογήσεις τής εφαρμογής euroleage tv και είδα ότι τό έχει πάρα πολύς κόσμος το ίδιο πρόβλημα. Έκανα επικοινωνία με euroleage support και αφού μου έβγαλαν το λάδι μου είπαν στο τέλος ότι είναι γνωστό σέ αυτούς και το διερευνούν για να το φτιάξουν και μέχρι τότε λένε να βλέπω από λάπτοπ η το τηλέφωνο... Εγώ βρήκα μόνος μου μια "ας την πούμε λύση" .Κάνω πρώτα "mirror" το κινητό στο box ή την συσκευή Google Chromecast που πήρα (τζάμπα τελικά) και ανοίγω μετά την εφαρμογή της Ευρωλίγκας να παίζει.ετσι δεν παρεμβάλλεται το προτοκολο Chromecast και δεν έχει πρόβλημα . παίζει μέχρι τέλους ...
  3. teofross

    Euroleague TV συνδρομή (Νέο)

    Καλησπερα σε ολους, εδω και ενα χρονο με Android Phones εβλεπα κανονικα και μεσω του Chromecast με το Xiaomi Tv Box S στην TV μου Εδω και περιπου 30 μερες μαυριζει η οθονη καθε 10-15 λεπτα και δεν μπορω να δω. Ομως απο υπολογιστη και απο το κινητο απευθειας (χωρις το Xiaomi Box) δεν εχω προβλημα.Εχω κανει update το Box χωρις να λυθει το προβλημα.Ξερει κανεις κατι? Επισης επειδη σκεφτομαι οτι μπορει να φταιει το Box ,ειναι κανεις που να εχει χρησιμοποιησει το Chromecast with Google TV με την euroleaugue? Ξερουμε αν με αυτο παιζει το App της euroleaugue?
  4. φιλε μου να εισαι καλα για την ενημερωση ,ετυχε και διαβασα το μηνυμα σου την Παρασκευη βραδυ και προλαβα να το παραγγειλω πριν εξαντληθει.Ευχαριστω!
  5. τι εννοεις φιλε μου ? δεν ειναι αξιοπιστο το μαγαζι αυτο? υπαρχει περιπτωση που εχει φαει χρηματα?
  6. παιδια επειδη και εγω ενδιαφερομαι ,διαβαζω ολα τα ποστ σας κλπ και καταλαβαινω σιγουρα οτι καποιες βλακειες εχουν γινει σε καποιες περιπτωσεις που καποιοι που ειχαν παραγγειλει πιο μετα απο καποιους αλλους για καποιο λογο το πηραν νωριτερα...οκ . Περα ομως απο αυτο επειδη δεν φαινεται να υπαρχει κανενα μαγαζι που να το δειχνει διαθεσιμο και οι περισσοτεροι που τους πηρα και εγω ,λενε δεν ξερουμε ακριβως ποτε θα ερθει αλλα το περιμενουμε συντομα Εσείς πιστεύεται ότι φταίνε σε γενικές γραμμές οι εταιρείες ,ότι δηλαδή έχουν στοκ αβέρτα και λαλακιζονται και δεν μας τα στέλνουν να πάρουν λεφτά? ή ότι δεν έχουν κάνει σωστό προγραμματισμό για να στοκάρουν μπόλικο πραγμα γιατί περίμεναν μήπως τους μείνουν στο χέρι τα PS5 που θα ξαναβγεί PS6 μετα από 6+ χρονια? Συγνώμη ρε παιδες αλλά εγώ καταλαβαίνω ότι το "πρόβλημα" το δημιουργεί η Sony σε συνεργασία με την Sony GR ,οπού για κάποιο λόγο που ξέρουν αυτοί (μπορεί να ευθύνεται και το lockdown παγκοσμίως τους τελευταίους 6+ μήνες , και δεν έχουν στοκάρει πχ στην χωρα μας, δεν ξέρω τι μπορεί να γίνεται σε άλλες χώρες. Αν υπήρχαν και καθόντουσαν στοιβαγμένα τα PS5 θα τα είχαν φουλ γεμάτα οι αλυσίδες και θα τα περνάμε εμείς παιδιά,η Sony είναι το πρόβλημα IMHO
  7. Σχετικα με το gameplay δηλαδη πως παιζει μεσα στο 5 vs 5 εχεις δει αλλαγες φιλε σε σχεση με τα προηγουμενα που τα τελευταια 3 χρονια ηταν σχεδον τα ιδια? Μπορεις να περιγραψεις καθολου τους μηχανισμους εαν εχουν αλλαξει πχ αμυνα ,επιθεση , κλπ τετοια πραγματα?
  8. teofross

    FIFA 19 [Consoles version]

    H ΕΑ εχει πολλα sliders που επιρεαζουν αρκετα το παιχνιδι σε διαφορα πραγματα, αλλα νομιζω οτι slider που να επηρεαζει αυτο που περιγραφεις δεν υπαρχει. Πεναλτι θεωρω οτι δεινει πιο ευκολα απο οτι φαουλ... Αναλογικα το ενοω αυτο.Αν δηλαδη υπαρξει καποια "δυνατη" επαφη μπορει να δωσει πεναλτι πιο ευκολα δηλαδη απο αν ηταν εξω απο την περιοχη οπου φαουλ γινονται πιο σπανια.Μονο σε τακλιν τα δινει πιο συχνα
  9. teofross

    NBA Live 19

    Καλο το ποστ περι πρωταπριλιας ,χαχαχα. Παντως σαν fan στα μπασκετακια,οκ δεν θα πω οτι ειναι & καλυτερο απο το 2κ, αλλα θεωρω οτι ειναι παρα πολυ βελτιωμενο & γενικοτερα σε πολλα σημεια ειναι αρκετο καλο,παιζεται ανετα & ευχαριστα & αμα πειραξεις & καποια απο τα sliders μπορει να γινει & αρκετα πιο ρεαλιστικο στο 5 vs 5.
  10. teofross

    FIFA 19 [Consoles version]

    Φιλε ,πολυ περιεργο ακουγεται αυτο! Μηπως εχεις παρει κανενα εξωτερικο δισκο & αλλαξε το installation destination στο Ps4 & νομιζε οτι δεν υπηρχε εγκατασταση & το εγκατεστησε 2 φορες? Δεν το εχω ξανακουσει... Παντως τα saves σε καθε περιπτωση τα κανει & τα διαβαζει το ps4 νομιζω παντα στον εσωτερικο δισκο.Οποτε δεν νομιζω να χαθει κατι.Μεσα απο το game τι βλεπεις εσυ?
  11. teofross

    FIFA 19 [Consoles version]

    Δεν θα διαφωνισω, διοτι φετος ειναι η πρωτη φορα που υστερα & απο την απογοητευση που πηρα απο το προ ως προς το gameplay δεν με βλεπω να παιρνω το φιφα υστερα & απο το συμπερασμα με το ντεμο του.Ισως το παρω καποια στιγμη σε καποια καλυτερη τιμη.Δεν μου εδειξε κατι αξιο για προς το τοσο καλυτερο.Και κατι off topic.Ρε παιδια & το γραφω που εγω ειμαι gamer κατα 90+ % μονο σε ποδοσφαιρο - μπασκετ.Δεν πολυ παιζω δηλαδη αλλα ειδη εδω & χρονια & ασχολουμαι με τα sports.Καθε χρονο παω και παιρνω νεες εκδοσεις στα ποδοσφαιρακια (διοτι βαριεσαι καποια στιγμη) βλεπω οτι στην ουσια ειναι ενα ιδιο πραγμα απλως ειναι σαν να κανουν ενα patch και παμε εμεις & σκαμε & τα αγοραζουμε ,γκρινιαζουμε & μετα πανε οι εταιρεις να βγαλουν patch για να αλλαξουν αυτο που κυκλοφορησαν...Απλα τραγικο. Εβαλα παλι το fifa16 & ειλικρινα πρεπει να ειναι απο τα μεχρι τωρα το πιο νορμαλ για να ευχαριστηθεις ενα απλο ποδοσφαιρακι .Σορυ για το εκτος θεματος
  12. teofross

    FIFA 19 [Consoles version]

    Φιλε μου ,σε καποιο βαθμο καπως ισχυει αυτο που γραφεις αλλα τελικα για εμενα δεν ειναι ετσι.Και στο λεω χωρις να ειμαι "κολλημενος" με καποιο απο τα 2 μονο διοτι τα τελευταια 5+ χρονια παιζω το ιδιο & τα 2 καθε χρονο & συνηθως ευχαριστιεμαι στο τελος λιγο περισσοτερο το προ.Το φετινο προ που το εχω απο την αρχη που κυκλοφορησε εχει τραγικο gameplay vs cpu.Μιλαμε για "ρομποτικο" μεχρι βκλακειας. Το εχω διαβασει οτι εσυ παιζεις μονο vs human αλλα ειναι πολλοι που οταν αγοραζουν ενα παιχνιδι εχουν την λογικη απαιτηση να ειναι ολοκληρωμενο.Δηλαδη τι πιο απλο? να παιζει κανονικα & οπως πρεπει με ενα αξιοπρεπες gameplay εστω vs cpu. Το προ φετος (ειπαν οτι θα βγαλουν patch για να διορθωσουν το χαλι του - να δουμε...) μεχρι τωρα αμα βαλεις και παιξεις τα τις ιδιες ομαδες μετα καπακι το φιφα αλλα & προηγουμενα φιφα ειναι η μερα με την νυχτα vs cpu με το φιφα.Στο φιφα "ξεχνιεσαι" & νομιζεις οτι παιζεις με ανθρωπο αντιπαλο ωρε ωρες.Εχουν μεγαλη διαφορα εκει.Στο προ νιωθεις οτι παιζεις με ενα "κολλημενο προγραμμα".
  13. Δεν υπαρχουν sliders στο PES.
  14. Ναι, Οπως εγραψε & ο Πανος999, ισχυει αυτο, ειναι χαμηλος
  • Δημιουργία νέου...