Προς το περιεχόμενο

jimmyc

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    62
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με jimmyc

  • Ημερομηνία γέννησης 14/08/1984

jimmyc's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Καλά ναι... Μόνο το dynamic contrast ήθελα να δω τι μπορεί να κάνει. Ευχαριστώ.
  2. To d-sub ειναι το VGA? Αν ναι τότε μένω με το dvi...
  3. Δεν το πιασα. Με DVI την έχω συνδέσει.
  4. Κάποιος κάτοχος της οθόνης να μου απαντήσει???
  5. Για όποιον έχει μείνει με την απορία ( :P) από χθες είμαι κάτοχος της Dell U2312hm και μπορώ να πω ότι είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος με την επιλογή μου. Μετά από πειραματισμούς έχω καταφέρει να αποδώσω όμορφα χρώματα πολύ καλό λευκό και σχετικά καλό μαύρο (αν και θα το ήθελα λίγο πιο...μαύρο). Υπάρχει ένα αναμενόμενο bleeding κάτω δεξιά αλλά είναι ορατό μόνο σε κατάμαυρη οθόνη. Ως προς την ποιότητα κατασκευής...απλά άψογη. Μία ερώτηση έχω. Στο μενού της οθόνης δεν μπορώ να αλλάξω κάποιες ρυθμίσεις όπως το dynamic contrast, horizontal/vertical position και pixel clock. Είναι φυσιολογικό ή πρέπει να κάνω κάτι για να ξεκλειδωθούν?
  6. Καλησπέρα παιδιά. Έχω καθυστερήσει λίγο την αγορα της οθόνης καθώς είδα από κοντά την 2312hm και μπορώ να πω ότι δεν με ενθουσίασε (αν και ήταν τελείως ακαλιμπράριστη) και η 2412hm μου φάνηκε too much σε μέγεθος... Είδα όμως ότι έχει επανέλθει σε κάποια καταστήματα ή 2311h και σε κάποιες συγκρίσεις την βγάζουν ανώτερη της 2312. Τι λέτε?
  7. Και μια ακόμα ερώτηση. Σε περίπτωση που θελήσω αργότερα να τη χρησιμοποιήσω και ως TV πως θα γίνει αυτό? Εκτός από το να βάλω tv tuner στο pc υπάρχει τρόπος να έχω τηλεόραση χωρίς ανοιχτό pc, πχ με ψηφιακό αποκωδ/τη?
  8. Λοιπόν έχω καταλήξει (κατά 99%) στην u2412m. Διάβασα σε ένα ξένο φόρουμ ότι έρχεται χωρίς καλώδιο displayport. Ισχύει και στην Ελλάδα αυτό? Η ΑΤΙ 6790 που έχω διαθέτει θύρα displayport. Θα δω διαφορά αν τη συνδέσω με ένα απλό DVI ή να αγοράσω καλώδιο για dp?
  9. Ναι σόρρυ. Νόμιζα ότι το είχα δει πολύ μεγαλύτερo σε review. Την έχει κανείς τη Samsung F2380 να μου πει εντυπώσεις?
  10. Όντως ξεφεύγουν και η F2380 σε ένα review είδα ότι δεν έχει και τόσο μικρο... P.S. Τσέκαρε τα pm σου
  11. Έχεις κάποια υπόψιν σου που να μην ξεπερνάει τα 250€? Θα έχω πρόβλημα στα games με το 16:10? To υποστηρίζουν όλα?
  12. Άρα Dell και ξερό ψωμί? Σε PVA υπάρχει κατί? Απ'ότι έχω δει είναι ανώτερες σε ποιότητα εικόνας αλλά δεν κάνουν για games. Σωστά? Σας ευχαριστώ και τους 2... Edit: Άργησα να δω το ποστ με τις HP. Η δεύτερη ξεφεύγει αρκετα σε τιμή. Η πρώτη θέλει μελέτη...
  13. Κοίτα να δεις... Επειδή έχω συνηθίσει σε 17άρα 4:3 και η απόσταση από την οθόνη είναι μικρή δεν ξέρω μήπως με κουράζει. Βέβαια είναι 16:10 και θα με βολέψει καλύτερα στη δουλειά μου... Είναι καλύτερη σαν οθόνη ή μόνο το μέγεθος αλλάζει?
  • Δημιουργία νέου...