Προς το περιεχόμενο

Greek_Tornado

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    314
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Greek_Tornado

  • Ημερομηνία γέννησης 17/06/1984

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Essex, UK

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Greek_Tornado's Achievements

  1. Greek_Tornado

    Rar file password crack

    Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Κι εγώ συνειδητοποίησα πόσο μάταιο είναι όταν ακόμα και για dictionary attack (με αγγλικές λέξεις που πιθανότατα δεν θα λειτουργούσαν έτσι κι αλλιώς) πήρε 30 ώρες για να πάει στο 1%, άρα ήθελα 300+ ώρες για επίθεση λεξικού που θα αποτύχαινε. Οπότε το παράτησα. Ίσως σε 10 χρόνια με i7 ΧΧΧΧ γενιάς να ξαναδοκιμάσω
  2. Greek_Tornado

    Rar file password crack

    Καλησπέρα, Ψάχνω κάποιον τρόπο να ανοίξω ένα αρχαίο rar με φωτογραφίες που βρήκε η γυναίκα μου και είχε γίνει το 2005... Όπως καταλαβαίνετε δεν υπάρχει ιδέα για το password του αρχείου και δοκιμάζω στον 7700κ μου το rar password unlocker εδώ και αρκετές ώρες, είτε με dictionary attack είτε με brute force (εκεί κι αν δε βγαίνει άκρη)... Έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο; Έχω και μια 1080Ti που θα μπορούσε ίσως να τρέξει κάτι σε CUDA για πιο γρήγορα, αλλά το 2005 το winrar πόσο ασφαλές μπορεί να ήταν; Υπάρχει κάποιος τρόπος ή πρόγραμμα να δοκιμάσω;
  3. Με 128 GB εσωτερικής μνήμης νομίζω οι SD θα είναι παρελθόν. Αλλά ενώ οι τιμές στους SSD και τις RAM πέφτουν, εν έτει 2016 πολλές Android και Apple ναυαρχίδες έχουν 32 GB...
  4. Το περιμένω για να αλλάξω επιτέλους το Μ7 που μέχρι τώρα δεν έβρισκα λόγο να αφήσω... Αν και φέτος κάνει πατάτα δεν νομίζω να έχει άλλη ευκαιρία.
  5. Age of Empires online εν έτει 1997, με dial-up δωρεάν από την... Xtreme! Τη θυμάται κανείς με τις διαφημίσεις που έκανες κόλπα για να παρακάμψεις;
  6. Δουλεύω στην αυτοκινητοβιομηχανία και μπήκα να διαβάσω τα σχόλια από τους ελληνάρες που ξέρουν τα πάντα όλα. Έχω πέσει από την καρέκλα μου από τα γέλια. Συνεχίστε.
  7. Καλημέρα, Ξέρω ότι ακούγεται μπακαλίστικο για τεχνολογικό forum αλλά ρε γμτ όποτε έχω συγκρίνει την εικόνα της LG με την αντίστοιχη Samsung, πάντα χάνει η LG... Σίγουρα θα ναι αξιοπρεπέστατη από μόνη της αλλά θέλω να τη δω δίπλα δίπλα τώρα. Πάντως μου άρεσε κι εμένα το ότι έχει Sky tv, Netflix και δε συμμαζεύεται.
  8. Καλησπέρα Ψάχνω TV γύρω στα 550€. Το μόνο που ξέρω είναι ότι θα πρέπει να είναι από 40 ίντσες και πάνω γιατί μιλάμε για πάνω από 2 μέτρα θέαση. Θα χρησιμοποιείται για mkv ταινίες από το pc, freeview τηλεόραση (Αγγλία) και τίποτα άλλο. Δε με ενδιαφέρει τίποτα από smart και networking features, πρώτο μου μέλημα η ποιότητα του panel. Επειδή ζω στην Αγγλία θα το εκτιμούσα αν μου βάζατε παραπάνω από μία προτάσεις για να σιγουρευτώ ότι υπάρχουν εδώ οι αντίστοιχες σε amazon, ebuyer κλπ. Ευχαριστώ!
  9. Με τέτοιες επιδόσεις στη native ανάλυση που πρακτικά κάνουν unplayable όλα τα σημερινά παιχνίδια γιατί του βάζετε τέτοιες βαθμολογίες; Ας μην βάζανε 4Κ ή ας βάζανε 980M SLi αν ήταν να την παλεύει. Όπως είναι τώρα εγώ ξέρω ότι δίνω σχεδόν 3000 ευρώ για gaming laptop και πρέπει ή να ρίξω τα γραφικά ή να μην παίζω σε native ανάλυση... Άκυρο για μένα, η MSI έχει πολύ πιο ισορροπημένα μηχανήματα στα ίδια λεφτά.
  10. Τι μου θύμισες τώρα! Πόσες ώρες είχα λιώσει σε εκείνη ΤΗΝ ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ NFS 2!!! Με τα απίστευτα βίντεο, την τρομερή μουσική, την απίστευτη ατμόσφαιρα! Arcade όσο δεν πάει, αλλά πόσο το διασκέδασα! Το είχα γνήσιο τότε με το κουτί του με τα όλα του και βιβλιαράκι! Και έτρεχε τότε σε 486 και Windows 95! Και μετά η αγορά Voodoo 3 3000 για να τρέχω το NFS 4 High Stakes και το Crimson Skies! Αυτό ρε παιδιά λέω για το πώς πατάνε τα αυτοκίνητα, έχει χαθεί το fun factor, προφανώς δε ζητάω simulator στο NFS, υπάρχει το Assetto Corsa, rFactor 2 και Game Stock Car Extreme γι'αυτά (παραλείπω το Project Cars γιατί περισσότερο simcade είναι παρά sim).
  11. Επιτέλους μακάρι να χει ανταγωνισμό η nVidia μακάρι να χει ανταγωνισμό η nVidia μακάρι να χει ανταγωνισμό η nVidia μακάρι να χει ανταγωνισμό η nVidia μακάρι ν... Oh wait...
  12. Μόνο και μόνο ο τρόπος που "πατάνε" και κινούνται τα αυτοκίνητα στο trailer είναι από μόνος του λόγος να μην ασχοληθεί κανείς... Πιο ψεύτικο πεθαίνεις... Ξέρω ότι δεν είναι simulator αλλά θα μπορούσαν να το κάνουν αληθοφανές και συγχρόνως εύκολο στο χειρισμό.
  13. Greek_Tornado

    Crucial MX200 & BX100 Review (250 GB)

    Πολύ ωραίο review! Εκτίμησα ιδιαίτερα τον όλο κόπο για το custom benchmark των πραγματικών προγραμμάτων! Πάντα τέτοια!
  14. Εδώ που τα λέμε και το Assetto Corsa δεν προβάλλει σοβαρό επιχείρημα να το προτιμήσεις. Όσο κι αν βγήκε πρώτο στην αγορά είναι ημιτελές με πολλές υποσχέσεις για δυναμικό καιρό κλπ να τις περιμένουμε ακόμα. Κοινότητα έχουν και τα δύο και θα αναπτυχθούν πολύ ακόμα. Το rFactor 2 απεδείχθη μέγιστη πατάτα σε κάθε τομέα οπότε καλά κάνουν και το τραβάνε. Ανταγωνισμό δεν έχουν γιατί όποιος το αγοράσει θα αγοράσει και το Assetto Corsa.
  • Δημιουργία νέου...