Προς το περιεχόμενο

dkotanid

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    572
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

3 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με dkotanid

  • Ημερομηνία γέννησης 12/04/1979

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Κατερίνη
  • Ενδιαφέροντα
    Life

Ιστοσελίδα

Πρόσφατες Επισκέψεις

10.357 προβολές προφίλ

dkotanid's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 18/04/2024 06:20 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    UAG Plyo Κάλυμμα για Laptop MacBook Pro 14 2021 σε Διάφανο χρώμα, αρχική τιμή σκρουτζ 79€. Αγορασμένο Αύγουστο 2023, σε άριστη κατάσταση στα 50€. Αποστολή με box now οπουδίποτε, εφόσον προηγηθεί κατάθεση!

    50 €

  2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 18/04/2024 06:20 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Σχεδόν Άθικτα - Καινούργια - 2 φορές φορεμένα σε κλειστό χώρο. Αποστολή παντού κατόπιν κατάθεσης και αν βρεθεί το παραμικρό επιστρέφω χρήματα. Αγορασμένα από ελληνικό φυσικό τοπικό κατάστημα, εννοείται γνήσια. Αρχική τιμή 180€. Βρίσκομαι Κατερίνη. Τιμή 120€ χωρίς παζάρια.

    120 €

  3. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 02/02/2024 11:12 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    UAG Plyo Κάλυμμα για Laptop MacBook Pro 14 2021 σε Διάφανο χρώμα, αρχική τιμή σκρουτζ 79€. Αγορασμένο Αύγουστο 2023, σε άριστη κατάσταση στα 55€. Αποστολή με box now οπουδίποτε, εφόσον προηγηθεί κατάθεση!

    50 €

  4. dkotanid

    Ποιο iphone αξίζει;

    Για μένα το XR είναι πολύ αξιόλογο κινητό! Η μπαταρία μου πάει 2 μέρες και το βράδυ της δεύτερης είναι 15-20% (γενικά νορμάλ χρήση). Με το 6s ήθελα και 2η φόρτιση μέσα στη μέρα. Η κάμερά του, για μένα, είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική. Δε βρίσκω λόγω να έχει διπλή σε ένα κινητό που θες στιγμιαία να βγάλεις κάτι προσωρινό - πρόχειρο (μία ωραία τυχαία στιγμή). Η οθόνη (που την κράζουν πολλοί), για εμένα πάντα, είναι πολύ καλή, ερχόμενος βέβαια από 6s. Δε βρίσκω λόγο, ότι αυτή η οθόνη θα σε κουράσει σε σχέση με το 6s ή ακόμα και με το XS ktl. Αν θυμηθούμε ότι αρχίσαμε με 3gs, αυτό είναι το τέλειο. Το μέγεθος σε σχέση με την οθόνη είναι απλά ιδανικό. Λίγο μεγαλύτερο από το 6s και η οθόνη μεγαλύτερη από το 8 PLUS. Για μένα πολύ καλή συσκευή. Την έχω σχεδόν 1 μήνα και έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος! Γούστα είναι όλα στη ζωή.
  5. Πόσο σωστή τοποθέτηση;;;!!! Καλύτερη περιγραφή δεν υπάρχει. Δεν μπορείς να πουλάς ένα τέτοιο brandname σαν παραμυθάκι για παιδάκια. Μία απάτη κακόγουστη, ειδικά με το κυνηγό μεταμορφωμένο σε τραγοειδές και το τέλος με το superweapon style - iron man (predator). Νόμιζα ότι όλη η ταινία ήταν τρολάρισμα!
  6. Σε έμενα, ως απλός χρήστης κανένα πρόβλημα. Όλα καλά, όλα δουλεύουν! Τάχιστα!
  7. Ναι αυτό έκανα τελικά, και δίχως το παραμικρό πρόβλημα μου την αντικατέστησαν ... φιλικοί - χωρίς πολλές ουσίες και λόγια, μου έφεραν μία νέα και τελείωσε εκεί το ζήτημα. Ενημέρωσα και μόλις μέσω email να ακυρωθεί το ζήτημα αντικατάστασης από τη μαμα εταιρία, οπότε ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.
  8. Σωστά. Και εγώ βάση των λεγόμενών τους έχω λιγότερα από 6.
  9. Ok τι να πω. Έχουν δίκαιο! 6-9. Τα δικά μου δε μπορώ να τα μετρήσω με ακρίβεια αλλα σίγουρα ειναι 6+. Τέλος πάντων μη το κουράσω άλλο.
  10. Θα δοκιμάσω εναλλακτικά αυτό που προτείνεις ... Τέλος πάντων είμαι λίγο απογοητευμένος, γιατί είναι κρίμα να δίνεις λεφτά και να παίρνεις προϊόν που δεν είναι ΑΨΟΓΟ και δε φταις εσύ γιαυτό. Κρίμα αλλά περίμενα πολλά περισσότερα.
  11. Όχι, τελικά δεν τα βρήκαν επαρκή (τα καμένα pixel) για να κάνουν αντικατάσταση. Έστειλα κατόπιν ζήτησης του support Greece νέα φωτό (ολόκληρη οθόνη), να ξαναπροσπαθήσουν να πείσουν στα κεντρικά και ίσως το σκεφτούν καλύτερα από τα κεντρικά.
  12. Δευτέρα μία βδομάδα μετά και ούτε φωνή ούτε ακρόαση!!!
  13. Γενικά δε μπορείς να κάνεις κάτι παραπάνω με τα νέα κινητά. Όλοι είμαστε μέσοι χρήστες - λίγο FB, viber, insta., κτλ. άντε και κάποια ελάχιστη επεξεργασία ενός doc σε cloud για να κλέψεις λίγο χρόνο στο τρένο - λεωφορείο κτλ., . Είναι δουλειά που την κάνεις άνετα με το 6s. Τι παραπάνω προσφέρει το Χ κτλ..Μόνο design και καμία πλέον καινοτομία! Ειλικρινά έχουν κουράσει με αυτές τις ανούσιες αναβαθμίσεις. Καινοτομία θέλουμε - π.χ. αυτονομία Μπαταρίας
  14. Ναι φίλε για την Ντελλ μιλάω. Το κατάστημα που μίλησα εκ των υστέρων μου προτεινε να την παω πισω και να παρω αλλη ωστοσο ειχε μονο εκθεσιακο και συν τοις αλλοις ειναι 100-κμ μακρια (200 πηγαινελα - οποτε οποια εκπτωση και αν κερδισα εξανεμιζεται). Τελικα προτιμησα να μεινω στην λυση δια τηλεφωνου με ντελλ και αντικατασης μεσω κουριερ οπως διαβασα που γινεται σε ομοιες περιπτωσεις.
  15. Ναι έχεις δίκαιο, όντως είμαι λίγο αυθόρμητος, αλλά περίμενα πιο μεγάλη αμεσότητα γιαύτο πήγα και σε Dell, γιατί είχα διαβάσει όλα αυτά τα καλά σχόλια, όπως παίρνεις ένα τηλέφωνο και με έναν αριθμό ξεμπλέκεις. Τέλος πάντων - είναι Τετάρτη - και θα γράψω το φινάλε.
  • Δημιουργία νέου...