Προς το περιεχόμενο

1302L

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    143
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Athens

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.310 προβολές προφίλ

1302L's Achievements

  1. 1302L

    Yamaha DTX 532K και drum monitor

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 16/04/2024 02:08 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλούνται τα παρακάτω: 1. Yamaha DTX-532K (https://www.musicstore.com/en_GR/EUR/Yamaha-DTX532K-E-Drum-Set-/art-DRU0027404-000) + σκαμπό + πετάλι 2. Laney AH40 (https://www.athensproaudio.gr/el/laney-ah-40-audiohub-combo.html) Σε πολύ καλή κατάσταση, δεκτός έλεγχος. Θα δωθεί με όλα τα original manual. Συν δώρο ένα triggera (https://www.thomann.de/gr/triggera_krigg_v3_kick_pedal_trigger.htm) Πακέτο και τα 2 στα 550€. Μεμονωμένα, 500€ το σετ και 100€ το monitor. Τιμές ελαφρώς συζητήσιμες. Αθήνα, συναλλαγή χέρι με χέρι.

    500 €

  2. Και σε μένα v3 είχε και αυτό άφησα. Λογικά σιγά σιγά θα αρχίσει να σου δίνει τιμές, και εμένα στην αρχή δεν εμφάνιζε τίποτα. Βέβαια θα δείχνει ότι βλέπεις και από το panel σου (εμένα δεν δείχνει παραγόμενη ενέργεια οπότε και στο ΗΑ το δείχνει μηδέν). Το μόνο που πείραξα είναι για να φτιάξω widgets στο κινητό να βλέπω κατανάλωση τελευταία ώρα, μέρα, και το αν είναι on ή off.
  3. Ναι νομίζω αυτό είναι μόνο για Midea AC. Έβαλα αυτό και έπαιξε αμέσως.
  4. Μετά από κάποιες ημέρες δοκιμών κατέληξα στα εξής συμπεράσματα: - γυρνώντας τους θερμοστάτες από PID λειτουργία στο στάνταρ On-Off είχε μικρή διαφορά στην (ωριαία) κατανάλωση - αλλάζοντας τη θερμοκρασία των νερών και ρυθμίζοντας τους θερμοστάτες να δουλεύει συνεχόμενα η αντλία η κατανάλωση ήταν ελαφρώς μεγαλύτερη από το να αυξήσω λίγο την θερμοκρασία του νερού και να κλείνει η αντλία από τους θερμοστάτες (στη πρώτη περίπτωση υπήρχαν ώρες με 2kWh κατανάλωση ενώ στη δεύτερη μόνιμα 1kWh/ώρα με κάποιες ώρες να είναι και μηδενική) Νομίζω οτι η 1kWh/ώρα είναι η μίνιμουμ κατανάλωση που μπορώ να πετύχω ίσως λόγω μεγάλης ονομαστικής ισχύς της αντλίας (30kW). Εξακολουθώ να μην μπορώ να βρω τρόπο να βλέπω την παραγόμενη ενέργεια (ξεψάχνισα το manual αλλά δεν αναφέρει κάτι και σκέφτομαι να επικοινωνήσω απευθείας με την αντιπροσωπεία της Midea) αλλά κατάφερα να την συνδέσω στο Home Assistant απ' όπου μπορώ να την ελέγξω. Έφτιαξα 2 widget μέσω ΗΑ να βλέπω εύκολα αν είναι σε λειτουργία και την κατανάλωση τις τελευταίες 24 ώρες. Κρίμα που δεν υπάρχουν νούμερα για την παραγόμενη ενέργεια γιατί εύκολα μπορείς να υπολογίζεις το COP βάση όποιου διαστήματος ορίσεις (ανά ώρα, μέρα, κτλ).
  5. Στο δικό μας σπίτι, παρόλο που το κύκλωμα θέρμανσης κατασκευάστηκε εξ αρχής, όταν κούμπωσαν τα σώματα πάνω τους ζήτησα να κάνουν χημικό καθαρισμό. Στους πρώτους κύκλους πλύσης μαύρο έβγαινε το νερό.
  6. Δεν έχει σχέση με τη δική μου (την ίδια έχω) οπότε να φανταστώ είναι έκδοση iOS? Edit: τώρα είδα ότι το ίδιο αναφέρεται στο προηγούμενο ποστ.
  7. Να σε ρωτήσω, από ποια εφαρμογή έχεις αυτά τα στατιστικά?
  8. Τωρα είδα το μήνυμά σου και τους έχω ήδη αλλάξει, για να δούμε...
  9. @mechpanos ευχαριστώ για την απάντηση! Έχω την υποψία ότι οι 5 PID θερμοστάτες συντελούν αρνητικά στα on/off της αντλίας. Θα δοκιμάσω σήμερα να τους γυρίσω στην στάνταρ λειτουργία τους και να παρακολουθήσω την κατανάλωση τις επόμενες μέρες.
  10. Είναι η MIDEA mhc-v30w/d2rn8 και στο σπίτι έγινε ανακαίνιση το καλοκαίρι με θερμοπροσοψη στην εκτεθειμένη πλευρά του και PVC κουφώματα. Τα σώματα είναι σαν fancoil αλλά χωρίς fan (έχουμε και 2 panel). Ναι τα νερά αυτές τις μέρες είναι 42 με 44 περίπου. Δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος από την εφαρμογή της MIDEA να φανεί η παραγόμενη ενέργεια...
  11. Δυστυχώς δεν έχω μέτρο να το συγκρίνω, μου φαίνεται λογική σε σχέση με την κατανάλωση του φίλου σε σχέση με την ισχύ της αντλίας του και τα τετραγωνικά του σπιτιού. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι είναι και απαραίτητα σωστό. Εδώ οι τελευταίες μέρες του Ιανουαρίου.
  12. Χθες είδα την μεγαλύτερη ως τώρα κατανάλωση, 51 kWh. Με καμπύλη σαν τη δική σου περίπου, 30kw τριφασική μεσαίων θερμοκρασιών σε σπίτι 240 τ.μ. με 5 επίπεδα χωρίς ΖΝΧ. Περιοχή Σταμάτα με εξωτερική κοντά στους 2 βαθμούς και εσωτερική 19.5 με 20.5 βαθμούς.
  13. Και νόμιζα πως είμαι ο μόνος... Πάντως κάτι παίζει γιατί πριν κανά μήνα στα στατιστικά εμφάνιζε η εφαρμογή την τρεχουσα θερμοκρασία νερού (όπως ορίζει η καμπύλη) τώρα δείχνει μόνιμα 39 ενώ στο πάνελ τη σωστή. Επίσης εμφάνιζε στην κατανάλωση τη θερμοκρασία περιβάλλοντος, τώρα μόνο την κατανάλωση της αντλίας. Σχετικά με αυτό, η λογική είναι ίδια αν ο θερμοστάτης είναι PID που κόβει πριν επιτευχθεί η θερμοκρασία στόχου? Βέβαια στην δική μου περίπτωση είναι 5 θερμοστάτες με buffer tank και έναν κυκλοφορητή οπότε φαντάζομαι δυσκολεύει ακόμα παραπάνω να βρεις το σημείο που περιγράφεις.
  14. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Μονίμως σε λειτουργία εννοείται είναι η αντλία. Τα σώματα είναι αυτά που είχε το σπίτι που είχα βάλει φωτο κάποιες σελίδες πίσω (φέρνουν σε fancoil). Με τα νερά τώρα στους 13 εξωτερική που είναι στους 39 δίνουν ζεστή. Αλλά έχεις δίκιο γιατί πέρα από αυτά το σπίτι έχει και 2 panel τα οποία θα έλεγα αποδίδουν αξιοπρεπώς και σε χαμηλές θερμοκρασίες νερών. Απόλυτα λογικό, δεν το είχα σκεφτεί! Αυτό είναι θέμα μου με την MIDEA, για κάποιο λόγο δεν μου δίνει την παραγόμενη ενέργεια ούτε στην εφαρμογή ούτε στο panel της για να υπολογίσω το COP.
  • Δημιουργία νέου...