Προς το περιεχόμενο

nickT

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    102
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με nickT

  • Ημερομηνία γέννησης 19/09/1989

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.059 προβολές προφίλ

nickT's Achievements

  1. Εγώ προσωπικά έχω αυτή και βολεύτηκα πολύ. Το μόνο αρνητικό είναι λίγο το μαξιλαράκι στο σβέρκο που δεν εφαρμόζει τέλεια, αλλά και μετά απο 12ωρο που έχω σηκωθεί από τη καρέκλα. ένιωθα λες και μόλις είχα καθίσει!!!
  2. Ευχαριστώ για τις μέχρι τώρα απαντήσεις!!! Όσοι προτείνετε pandora έχετε στο μυαλό σας κάποιο συγκεκριμένο συναγερμό που μείνατε ευχαριστημένοι ή γενικά σαν εταιρία είναι αξιόπιστη; Αυτο για την θύρα obd το ακούω πολύ. Θα πρέπει να ρωτήσω πρώτα όμως την αντιπροσωπεία αν χάνεται η εγγύηση!
  3. Καλησπέρα παιδιά, Χριστός ανέστη!!! Πρόσφατα παράγγειλα νέο αυτοκίνητο, και περιμένω πώς και πώς να το παραλάβω. Το πρόβλημα είναι πως στη περιοχή που μένω, μετράω μια ολική κλοπή και μια μερική(το ραδιο-cd μου έκλεψαν, και για να το πάρουν κατέστρεψαν όλο το ταμπλό). Επειδή δεν θέλω να κλάψω ξανά τα λεφτά μου, αποφάσισα να πάρω κάποιον αξιόπιστο συναγερμό μέχρι 350 ευρώ που να μπορώ να εντοπίζω που βρίσκεται ανά πάσα ώρα το αυτοκίνητό μου, να μπορώ να κλείνω τη μηχανή σε περίπτωση κλόπης, και γενικά να νιώθω περισσότερο ασφαλής απ' ότι με έναν απλό συναγερμό. Εδώ θα ήθελα τη βοήθειά σας μιας και δεν έχω ιδέα από συναγερμούς αυτοκινήτων. Ένας φίλος μου πρότεινε να κοιτάξω της εταιρίας viper. Ποιά η άποψή σας, και με ποιόν συναγερμό μείνατε εσείς ευχαριστημένοι;
  4. Ευχαριστώ για την απάντηση. Παιρνει κανονικά 32 gb στα 2400 mhz. Έχω κάνει ήδη την εγκατάσταση απροβληματιστα!!!
  5. Κάτι τέτοιο θα κάνω, αλλά Nvme θα πάρω σε δεύτερο χρόνο!!! Ευχαριστώ παιδιά!!!
  6. Καλημέρα παιδιά! Έχω το εν λόγω λάπτοπ εδώ και περίπου 4 χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πρόσφατα όμως άρχισα να ασχολούμαι επαγγελματικά με το προγραμματισμό και να τρέχω πολύ απαιτητικες εφαρμογές, και αποφάσισα να προσθέσω μνήμη ραμ γιατί κολλάει το σύμπαν. Με λίγο ψάξιμο από ελληνική σελίδα της Lenovo βλέπω πως το συγκεκριμενοι μοντέλο παίρνει μέχρι 16gb ram, σε όλες τις ξένες ιστοσελίδες και σε αυτή της crucial, λένε πως φτανει τα 32gb και το ψήνω να το αναβαθμισω στα 32gb. Έχει δοκιμάσει κανείς να βάλει 32gb στο λάπτοπ ή μπορεί να πάθω καμία νιλα αν δοκιμάσω να το αναβαθμισω σε 32gb; Έχω ακριβώς το ίδιο μοντέλο με του φίλου @Achillf.
  7. Φίλε μου Sheogorath διαβάζοντας την ιστορία σου δεν θα μπορούσα να μη σε συγχαρώ που προσπάθησες και μπόρεσες να πας παρακάτω στη ζωή σου, ξεφεύγοντας από τοξικούς ανθρώπους. Αν θα σου πρότεινα ένα επίθετο είναι το Ιανός που πρότεινες κι εσύ. Εύχομαι όποια επιλογή και να πάρεις, να είσαι πάντα χαρούμενος!!!
  8. Καλησπέρα παιδιά! Μιας και η δουλειά μου δεν ξεκίνησε ακόμα αποφάσισα και ξεκίνησα να φτιάχνω μερικά έπιπλα που χρειάζομαι μόνος μου, μιας και πιάνουν λίγο τα χέρια μου. Τις τελευταίες μέρες αποφάσισα να φτιάξω μια βιβλιοθήκη τοίχου χωρίς πλάτη(θα φαίνεται ο τοίχος), με κρυφά στηρίγματα. Δεν θα ήθελα να φαίνονται ούτε γωνίες στήριξης ούτε βίδες. Κι εδώ θα ήθελα τα φώτα σας...Ξέρει κανείς πως θα μπορούσα να στερεώσω μια τέτοια σύνθεση; Αυτό που σκέφτομαι να κάνω είναι κάτι σαν την εικόνα που παραθέτω.
  9. Εγώ εδώ έχω το διπλανό μου που εκτός του ότι έχει βροντερή φωνή από μόνος του, τσακώνεται συνέχεια άσχημα με τους γείτονες ή την γυναίκα του! Κάποια στιγμή τσακώθηκε με έναν γείτονα για το πάρκινγκ ενώ ήταν στο μπαλκόνι του, και για να δείξει το πόσο τσαμπουκάς είναι... πήδηξε από τον 1ο όροφο για να πλακωθούν λες και είναι ο Batman!!! Οι επόμενοι 6 μήνες ήταν οι πιο ήσυχοι μιας και έσπασε και τα 2 του πόδια και πήγε στο χωριό του για να αναρρώσει!!!
  10. Για να μην παρεξηγηθώ... Δεν αντίδρασα για την πληρωμή του! Είμαι από τα άτομα που θα δώσω τα λεφτά του άλλου και με το παραπάνω. Άλλωστε δουλειά του είναι!!! Αλλά δεν θα ήθελα για κανένα λόγο να μου πει οτί χρειάζεται κάτι, μόνο και μόνο για να πάρει κάτι παραπάνω!Την δεύτερη γνώμη, την πήρα για να είμαι 100% σίγουρος, αλλά τότε ήταν που παραξενεύτηκα περισσότερο!
  11. Αρα αν δινω μεσα στη πλατφορμα πακετα e-shop, για το e-shop δεν χρειαζεται ιδιωτικο συμφωνητικο.Αν ομως τους πω πως μπορω να κανω data entry γιαυτους, με καπιο αντιτιμο, τοτε θα πρεπει να κανω, γιατι δεν το αγοραζει μεσα απο τη πλατφορμα! Σωστα;
  12. Καλησπέρα στη παρέα! Θα ήθελα να μου δώσουν τα φώτα τους οι ειδικοί. Πες ότι ανοίγεις μια ιστοσελίδα(υπηρεσια) και ότι έχεις μερικά πακέτα που τα χρεώνεις ετήσια . Απευθύνεσαι καθαρά σε επαγγελματίες και έχεις φτιάξει τους όρους χρήσης που πρέπει να τους αποδεχτούν, για να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή. Η ερώτηση μου ειναι, θα πρέπει να κάνεις και ιδιωτικό συμφωνητικο μαζί τους ή οι όροι χρήσης σε καλύπτουν νομικα ; Ρώτησα 2 δικηγόρους. Ο πρώτος μου είπε ότι χρειάζομαι συμφωνητικο και αμέσως μου είπε ποσά θέλει να μου το συνταξει, και ο δεύτερος μου είπε πώς δεν είναι αναγκαστικό, αρκεί στους όρους να αναφέρω πως τους δίνω 14 μέρες διορία υπαναχωρησης! Έχει κανείς κάποια πλατφόρμα και ξέρει τίποτα για το θέμα ;
  13. Φίλε μου σου μιλάω σαν μάγειρας,που πολλές φορές αναγκάζομαι να είμαι για ώρες στο ίδιο σημείο κάνωντας τις ίδιες κινήσεις...η ορθοστασία δεν παλεύεται πανεύκολα. Εμείς φοράμε σαμπό (γιατί είναι και αντιολισθητικά),αλλά πάντα κοιτάμε να βολεύουν οι πάτοι,γιατί εκεί στηρίζεσαι στην ουσία!!!! Αν δεν είναι καλός ο πάτος και ανατομικός ,θα έχεις πρόβλημα και με τη μέση και με τα πόδια με τη πάροδο του χρόνου. Αυτό που έχω ακούσει είναι πως πρέπει να περπατάς πολύ (αν δεν μπορείς στη δουλειά σου,τότε σίγουρα εκτός δουλειάς) και πως πρέπει να φοράς και τις ελαστικές κάλτσες που προαναφέρθηκαν ,για να μην αποκτήσεις από νωρίς φλεβίτιδα
  • Δημιουργία νέου...