Προς το περιεχόμενο

pixies451

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    69
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με pixies451

  • Ημερομηνία γέννησης 12/11/1985

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

pixies451's Achievements

  1. ξερουμε για ποιο λογο δεν μπορω να κλεισω εισιτηρια για Θηβα για αυριο το πρωι, ενω πχ μπορω για μεθαυριο? https://tickets.trainose.gr/dromologia/ Το πρωτο διαθεσιμο δρομολογιο που μου δινει είναι 23:55 αύριο ενω υπαρχουν θεσεις κ σε νωριτερα δρομολογια. Εχει καποιο οριο να τα κλεινεις τουλαχ 24 ωρες πριν πχ? Και αν παω να παρω τρενο που βλεπω ονλαιν οτι δεν εχει θεσεις, εχω ελπιδα να μπω στο ορθιο?
  2. "οικολογικά" ονομάζονται τα προϊόντα, που έχουν αναπτυχθεί με κριτήριο η σύνθεση και η συσκευασία τους να επιφέρουν τις ελάχιστες δυνατές επιπτώσεις στο περιβάλλον και όλα τα στάδια παραγωγής τους να διέπονται από σεβασμό προς το περιβάλλον.
  3. ειναι ο ιδιος καθηγητης (και αρκετα παραξενος...) !! Ευχαριστώ πολύ παιδια!
  4. Παιδιά τη βοήθεια σας παρακαλω παλι! Μια συμφοιτήτρια μου στο ίδιο μεταπτυχιακό με μένα θέλει βοήθεια για να ολοκληρώσει την έρευνα για τη διπλωματική της και πρέπει να βρει 250 άτομα για να συμπληρώσουν ένα ερωτηματολόγιο! Εχει να κάνει με την οικονομική ΚΡΙΣΗ και πως έχει επηρεάσει τις καταναλωτικές συνήθειες των Ελλήνων προς τα ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ προϊόντα Αν μπορείτε και θέλετε να βοηθήσετε απαντήστε στο ερωτηματολόγιο οnline σε αυτή τη φόρμα http://goo.gl/forms/TNDSyZpa8K Ευχαριστώωωω!
  5. Ευχαριστώ, το διόρθωσα! Το ξέρω οτι δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα ο καθηγητης το εχει ζητησει να ειναι ετσι...
  6. Μια φίλη μου θέλει βοήθεια για να ολοκληρώσει την έρευνα του μεταπτυχιακού της και πρέπει να βρει 250 άτομα για να συμπληρώσουν ένα ερωτηματολόγιο! Εχει να κάνει με την ην πολιτική και τα social media. Αν μπορείτε και θέλετε να βοηθήσετε απαντήστε στο ερωτηματολόγιο οnline σε αυτή τη φόρμα http://goo.gl/forms/2QbQcqVL1R Παίρνει περίπου 7 λεπτά και κερδίζετε την αιώνια ευγνωμοσύνη της!!! Plus, αν το επιθυμείτε συμπληρώστε το e-mail σας στο τέλος και θα σας στείλει τα αποτελέσματα και τα συμπεράσματα της έρευνας μόλις την τελειώσει. Ευχαριστώωωω!
  7. Μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω ανταλλακτικό για οθόνη; Έχει σπάσει το κρύσταλλο σε τάμπλετ με τα εξής χαρακτηριστικά: ASUS Fonepad7 model:K00E(ME372CG) Display type:1PS LCD capacitive touchscreen, 16Mcolors Size:800*1280 pixels, 7.0 inches(~216ppi pixel density) Multitoush:YES.
  8. pixies451

    Ανανέωση ECDL?

    Θέλω να σας ρωτήσω κάτι, είχα πάρει το 2005 to ecdl και τώρα μου λέει ένας φίλος ότι θα λήξει τέλος του μήνα. Το ψαξα λίγο παραπάνω κ είδα ότι όντως λήγει!! ρώτησα και στο φροντιστήριο που έκανα μάθημα παλιά και μου παν ότι θα πρέπει να ξαναδώσω όλες τις ενότητες μαζί σε μία εξέταση! κι άντε για word και internet κάτι γίνεται…. από την access όμως δεν θυμάμαι τίποτα! Επίσης μου είπαν ότι θα πρέπει να ανανεώσω στην ίδια έκδοση λογισμικού με αυτήν που είχα εξεταστεί κάποτε (είχα δώσει στο 2000 και τώρα ούτε που θυμάμαι πως είναι…). Σκέφτομαι μήπως συμφέρει περισσότερο αντί να κάθομαι να ξαναδιαβάζω όλες τις ενότητες (που στην τελική άχρηστες μου είναι) να δώσω πιστοποίηση εξ’ αρχής. Φαντάζομαι ότι αν η ανανέωση γίνεται μία φορά για το πιστοποιητικό, καλύτερα θα είναι να το ξαναδώσω τώρα κ να το ανανεώσω σε 3 χρόνια (άρα συνολικά 6 χρόνια διάρκεια), παρά να το ανανεώσω τώρα (δλδ μόνο 3 χρόνια επιπλέον). Τι λέτε;
  9. Σε κοντινό μου άτομο φέτος μπήκε το 30% του δωρου χριστουγεννων ενώ σε άλλους υπαλληλους της ιδιας εταιριας καθολου (χωρις καμια εξηγηση ακομα). Τι διαδικασια χρειαζεται για να κινηθούν νομικα εναντίον της εταιρίας? Θεωρητικα ξέρω οτι σηκωνει αυτόφωρο να μη βάλει ο εργοδοτης το δωρο αλλα πρακτικα γινεται αυτο οντως? Επίσης τους καθυστέρησαν το μισθο αυτο το μηνα 4-5 μέρες (ήταν να μπει στις 7/1) αλλα αυτο θα περασει στο ντουκου μαλλον.. Ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να το χειριστει, εχει κανεις εμπειρια? Να πω επισης οτι το ατομο για το οποιο ρωταω ετοιμαζεται να την κανει για εξω οποτε σε 1-2 μηνες θα δηλωνε παραιτηση ετσι κ αλλιως και τωρα φοβαται οτι θα χασει κ τα δεδουλευμενα.
  10. ακολούθησα τη συμβουλή σου και το γράφω εδώ μήπως βοηθηθεί και κάποιος άλλος στο μέλλον. Πήρα το CRYPTO REDI PC100 W002180 - Κάρτα TV - USB με 20 ευρω και λειτουργει μια χαρα, επιασε κοντα 40 καναλια. Μονο μειονέκτημα που φαινεται να εχει ειναι η ελλειψη τηλεκοντρολ (το ηξερα πριν το παρω αυτο)
  11. Επειδή είμαι λίγο ασχετίλας βοηθήστε όποιος ξέρει. Τα δεδομένα έχουν ως εξής: Δεν έχω τηλεόραση. Έχω αυτή την οθόνη υπολογιστή http://www.e-shop.gr/product?id=PER.169605 Και έχω και ένα λάπτοπ. Τι επιλογές έχω για να βλέπω τηλεόραση (με ήχο κ ψηφιακά κανάλια) στην οθόνη αυτή, είτε με το λάπτοπ κλειστό, είτε ανοιχτό. Προτείνετε μου δηλαδή αν μπορειτε είτε μια λύση είτε με αποκωδικοποιητή είτε κάρτα τηλεόρασης.
  12. Εχω το HP PAVILION DV5-1020EV και θέλω να του βαλω 2 μνημες τετοιες MUSHKIN 991577 2GB SO-DIMM DDR2 PC2-6400 800MHZ Πως ξέρω ομως σιγουρα αν ειναι συμβατες ?
  13. Χα! Και γω παρόμοια σύμβουλή ήθελα αλλα για να μην ανοίγω άλλο θέμα θα μου επιτρέψετε να ρωτήσω εδω! Προσπάθησα να επικοινωνήσω με την HP αλλα επειδη δεν ειναι ακομα στην εγγυηση το λαπτοπ δεν εχω after sales service οπως φαίνεται... Εχω το HP PAVILION DV5-1020EV και θέλω να του βαλω 2 μνημες τετοιες DDR 2 SPDDR2NB8001GB 800/1Gb/so-Dimm/ Laptop Πως ξέρω ομως σιγουρα αν ειναι συμβατες ?
  • Δημιουργία νέου...