Προς το περιεχόμενο

genius_13

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    499
  • ΜΕΛΟΣ

3 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

genius_13's Achievements

Mentor

Mentor (11/15)

  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Αφοσιωμένος

Πρόσφατες Διακρίσεις

469

Φήμη

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 22/01/2024 05:56 μμ

    • Πώληση
    • ΝΕΟ

    Item Info Year Released: 2024 Weight: 3.5g Pack. Dim.: 2.6 x 4.5 x 1.6 cm Item Consists Of 5 Parts Item Appears In 1 Set

    50 €

  2. Δεν φταίει πάντα ο πάροχος παιδιά όταν πάτε και πετάτε WordPress CMS πάνω σε windows server 😕 Κάνε ένα debugging πρώτα να δεις τι καθυστερεί τόσο να φορτώσει.
  3. Προσωπικά έχω δοκιμάσει πάρα πολλά συνδρομητικά κανάλια και tipsters, σε telegram και twitter, τον τελευταίο χρόνο έχω συνδρομή μόνο σε ένα γκρουπ στο τέλεγκραμ που σου δίνει πρόσβαση σε διάφορα εργαλεία όπως Betfair Hits (Όταν πέφτουν λεφτά σε συγκεκριμένα σημεία σε συγκεκριμένα πρωταθλήματα) Pinnacle dropping odds (Για value bets σημεία, είναι τόσο γρήγορο το bot που προλαβαίνεις να πάρεις το σημείο πριν αυτό πέσει στους soft books) bet 365 drops (Κυρίως για το μπασκετικό bot στα live που εντοπίζει "διαφορές" στο φυσιολογικό line, έχουν μια συγκεκριμένη στρατηγική για under) Δίνει επίσης πρόσβαση σε άλλα premium κανάλια (το ένα κοστίζει 300ευρώ/μήνα! δίνει κάτι περίεργα ματς από Ινδία κλπ...) Όποιος θέλει link ας στείλει μήνυμα και μετά ας ζητήσει και τα στατιστικά από το παιδί που το τρέχει όλο αυτό, η συνομιλία γίνετε μέσα από ένα bot. Κάτι blade, δάσκαλος και το κακό συναπάντημα είναι απλά κλόουν , κυρίως ο πρώτος.
  4. genius_13

    Ανάκτηση domain name

    Στείλε μου σε προσωπικό μήνυμα το domain για να σε καθοδηγήσω περαιτέρω.
  5. Καλησπέρα, εγκαταστάθηκε και ενεργοποιήθηκε και η δική μου οπτική ίνα, όλα ωραία και καλά , δύο ερωτησούλες. 1. Στα logs του speedport βλέπω τα παρακάτω μηνύματα, πρέπει να κάνω κάτι για να εξαφανιστούν; 2022-03-28 13:19:40Timeout during PPP initialization. (IPV6CP) (R023) 2022-03-28 13:19:32Timeout during PPP initialization. (IPV6CP) (R023) 2022-03-28 13:19:28Timeout during PPP initialization. (IPV6CP) (R023) 2022-03-28 13:19:26Timeout during PPP initialization. (IPV6CP) (R023) 2022-03-28 13:19:25Timeout during PPP initialization. (IPV6CP) (R023) 2022-03-28 13:19:22PPPoE error:timeout (waiting for valid RA packets) (R020) 2022-03-28 13:19:22IPv6 Login failed. (P004) 2. Έχω το υπέροχο fritz!box 7490, το είχα σετάρει στην vDSL πριν 3 χρόνια και δούλευε όπως πρέπει, τώρα το έκανα factory reset και αντιμετωπίζω πρόβλημα στο να το κάνω να δουλέψει με την οπτική ίνα αντί του speedport. Αρχικά δεν υπάρχει επιλογή COSMOTE στο Internet service provider, δεν θυμάμαι αν είχα κάνει κάτι διαφορετικό όταν το πρωτό πήρα, αυτή την στιγμή οι επιλογές που μου εμφανίζει είναι BMTN - ADSL - VDSL Cyta Internet Provider MTN Cyprus other internet service provider existing connection over LAN existing connection over WIFI Mobile network provider Οπότε μια βοήθεια για το πως θα το σετάρω σωστά.
  6. Το κολέγιο σου προσφέρει -συνήθως- αναγνωρισμένο bachelor , το Ιεκ σου προσφέρει μια βεβαίωση παρακολούθησης. Το κολέγιο κοστίζει για την ειδικότητα που θες περίπου 5κ τον χρόνο, και είναι 3ετης φοίτησης. Το δημόσιο ΙΕΚ είναι δωρεάν, το ιδιωτικό ΙΕΚ είναι περίπου 2.5κ τον χρόνο, και έχει 2ετη φοίτηση. Όπου και να πας, φοβάμαι ότι θα μάθεις ελάχιστα, το επίπεδο είναι τραγικά χαμηλό, οι περισσότεροι απλά δεν ενδιαφέρονται να μάθουν απλά θέλουν το χαρτί, οπότε αναγκαστικά οι καθηγητές οι οποίοι τις περισσότερες φορές είναι καλοί αναγκάζονται να ρίξουν ρυθμούς.
  7. Αναζητώ κάποιον με πολύ καλές γνώσεις σε Laravel, JavaScript, API's ώστε να υλοποιήσει από το μηδέν ένα προσωπικό μου project. Θα ήταν καλό αν έχει προηγούμενη εμπειρία με sports api. Θα του δωθεί ένα api (που έχει πολύ καλό documentation), θα πρέπει να τραβήξει τα δεδομένα (που ανανεώνονται συνεχώς), να τα εμφανίσει μέσα σε ένα table το οποίο θα πρέπει να είναι Fully customisable filters με Advanced sorting. Αυτό είναι το πρώτο κομμάτι του πρότζεκτ, τα υπόλοιπα prive. Υπάρχει προοπτική για πιο μακροχρόνια συνεργασία. Στείλτε μου PM με δείγματα δουλειάς, github, και αν έχετε δουλέψει με sports api.
  8. genius_13

    Χαζή ερώτηση για UFC

    Λογικό να πέσει, ο άνθρωπος δεν μπορεί να αντέξει χτύπημα στο συκώτι, είναι κέντρο κυκλοφορίας του αίματος, χάνεις επαφή με το περιβάλλον και σου κόβονται τα πόδια. Αν φας γροθιά από κάποιον που ξέρει να βαράει σωστά, έχεις καληνυχτίσει στην πρώτη.
  9. Παρτά και κάνε τα δωρεά στο χαμόγελο του παιδιού ή σε οποιοδήποτε άλλο οργανισμό.
  10. genius_13

    Σελίδα HTML

    Προσαρμόζεις ανάλογα.. a:link { text-decoration: none; } a:visited { text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: underline; } a:active { text-decoration: underline; }
  11. genius_13

    Σελίδα HTML

    Ανάλογα με τα χρώματα που θες ανά περίπτωση. /* unvisited link */ a:link { color: red; } /* visited link */ a:visited { color: green; } /* mouse over link */ a:hover { color: hotpink; } /* selected link */ a:active { color: blue; }
  12. Ο φίλος νομίζω αναφέρεται σε theme builders. Κάποια themes χρησιμοποιούν δικούς τους builders, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιον άλλον.
  13. genius_13

    Cosmote tv

    Ισχύει ότι είπε ο Αριστείδης, δεν μπορείς να δεις στην τηλεόραση μέσω του TV Go.
  14. genius_13

    Adidas Sales & Extra -20%

    UPDATE: Ο πρώτος νικητής @takinio έχει πάρει ήδη κουπόνι από άλλο μέλος οπότε δεν το χρειάζεται , ξανά έτρεχα την κλήρωση και ο νικητής είναι ο @Sterg_ Έχεις ΠΜ.
  15. genius_13

    Error WP-ADMIN

    Οκ , διέγραψε τα εξής αρχεία db.php advanced-cache.php wp-cache-config.php object-cache.php The entire “wp-content/cache” Directory και από το .htaccess αρχείο σβήσε ότι υπάρχει ανάμεσα σε #BEGIN W3TC Page Cache core” και “#END W3TC Page Cache core”.
  • Δημιουργία νέου...