Προς το περιεχόμενο

athenaum

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    82
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με athenaum

  • Ημερομηνία γέννησης 28/03/1963

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    http://pattakos.gr
  • Skype
    stelios.pattakos

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα Μαρουσι
  • Ενδιαφέροντα
    Τηλεπικοινωνίες ,υπολογιστές, τεχνολογία, φιλοσοφία, ιστορία ,σινεμά ,θέατρο ,μουσική.

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.171 προβολές προφίλ

athenaum's Achievements

  1. https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/diathesimotita-diktiou/ δες εδώ αν έχεις όντως διαθεσιμοτητα στην διεύθυνση του σπιτιου σου Οι πωλητες δεν ειναι σίγουρο πάντα οτι ψαχνουν σωστά
  2. Η ποιοτητα των υπηρεσιων nova ειναι ανωτερη ,αλλα και η ταχυτητα εξυπηρέτησης καλύτερή οπωσδήποτε
  3. Πληρώνουμε τα παγια μας κανονικά επειδη ειναι βεβαιωμενη οφειλή και η τυχόν διεκδίκηση της απο πλευρας του παροχου θα κερδηθεί ασφαλώς. Τυχόν τέλος προωρης αποχωρησης μπορει να αμφισβητηθεί εαν αποδεδειγμενα ο παροχος δεν παρειχε τις συμφωνηθείσες υπηρεσίες.
  4. εξαρτάται απο το ποσο γρηγορα θα πεσει η αίτηση απο τον νεο παροχο Νοva και cosmote μπορει και σε 2 εργάσιμες Vodafone 10-30 ημέρες Παντως απο τη στιγμη που ζητηθει η φορητοτητα απο την wind αυτο εγκρινεται άμεσα. Η πιο γρηγορη φορητοτητα σε ιντερτελεκομ λιγοτερο απο 24 ωρες
  5. Vodafone επανειλημμένα black out στο δίκτυο Χωρίς τηλεφωνία και Vdsl Χωρίς επίσημη ανακοίνωση Χωρίς σαφείς-ξεκάθαρες εξηγήσεις για το είδος του προβλήματος 30 Σεπτέμβριος 2020 9 Μαρτίου 2021 5 Απριλίου 2021 Δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις και μαθητές ,επι ώρες χωρίς υπηρεσίες Καμία επίσημη απάντηση Τραγικοί
  6. Σε όποιον δεν αρέσει η ιδέα του μεσίτη -μεσάζοντος , είναι απλό και μπορεί να μην τον χρησιμοποιεί , στις αγορές του ή στις πωλήσεις του. Εφόσον έχει το χρόνο και τη γνώση να πραγματοποιεί μόνος του την πώληση ή την αγορά . Στο εμπόριο των συναλλαγών όμως ο ειδικευμένος επαγγελματίας μεσίτης ή μεσολαβητής είναι αυτός που θα εξετάσει την ανάγκη του αγοραστή για να του εξασφαλίσει το κατάλληλο προϊόν στο προσδοκώμενο τίμημα. Είναι μια επίπονη και εξιδεικευμένη εργασία , για την οποία απαιτείται προφανώς αμοιβή και από τις 2 επωφελούμενες πλευρές.
  7. Στελνεις γραπτα με φαξ ή μειλ στα κεντρικα της wind ,την δηλωση σου περι αποχωρησης απο το δικτυο της wind αζημίως, λογω αποδεδειγμενης ατέλειας των προσφερομενων υπηρεσιων. Επισυναπτεις σ αυτο το αντιγραφο της ταυτοτητας σου. Προχωράς σε αιτημα φορητοτητας σε αλλο παροχο. Οταν σου εδοθει ο λογαριασμος wind τον πληρωνεις κανονικα ,πλην του ποσου που αναφέρεται στην προωρη αποσυνδεση. Τελος Να ξερουμε οτι παρα πολλες φορες ο Οτε λειτουργει πλημελως για την αποκατασταση βλαβων των παροχων με την προοπτικη απαξιωσης τους και στροφης των πελατων στον πΟΤΕ .
  8. Προσπαθούν να προλάβουν την Vodafone Χρειάζεται πολύ τρέξιμο όμως
  9. Προσπαθούν να προλάβουν την Vodafone Χρειάζεται πολύ τρέξιμο όμως
  10. athenaum

    Στη Vodafone καταλήγει η Cyta Hellas

    υπαρχει και το δικτυο στην επαρχια Κρητη Μακεδονια ,σε ξενοδοχεια και επιχειρησεις η cyta vodafone , εχουν προβαδισμα στις εταιρικες γραμμες και σε συνδιασμο με τις καλες τιμες και την σωστη εξυπηρετηση ,εχουν πονεσει πολυ ,τον απρόσωπο ,δυσπρόσιτο ΟΤΕ, με τις πανακριβες χρεωσεις χωρις αντίκρυσμα.
  11. athenaum

    Στη Vodafone καταλήγει η Cyta Hellas

    δυτυχως δεν εχουν καμια τυχη ουτε η forthnet αλλα και ουτε η wind .Αργα ή γρηγορα θα καταληξουν στα νυχια της vodafone ή της cosmote η forthnet
  12. athenaum

    Στη Vodafone καταλήγει η Cyta Hellas

    Θαυμάσιο δώρο της Cyta Κύπρου στην συνεταίρο της, στην κινητή Vodafone. Κούρεμα χρέους 220 εκατομμύριων (εσωτερικός δανεισμός από τη μαμά εταιρεία) Παραδίδει στην Αγγλίδα μαμά : 1.Το μεγαλύτερο δίκτυο οπτικής ίνας στην Ελλάδα μετά από αυτό του ΟΤΕ αξίας πάνω από 150 εκατομμύρια 2.Πελατολογιο 300.000 συνδρομητών με έμφαση στο κομμάτι των επαγγελματικών συνδέσεων αξίας πάνω από 100 εκατομμύρια κόστος κτήσης 3.Την πλέον άρτια οργανωμένη υπηρεσία σταθερης στην Ελλάδα ( μετά τον ΟΤΕ )με ιδιόκτητο προσωπικό τεχνικής εξυπηρέτησης -τεχνικούς πεδίου 4.Την τεχνογνωσία της Cyta σταθερης με εμπειρία πάνω από 50 χρόνια σε Ελληνοκυπριακά δεδομένα 5.Το μοναδικό δίκτυο στη χώρα φτιαγμένο εξ αρχής αποκλειστικά πάνω σε VoIP και οπτική ίνα 6. Το πλέον οργανωμένο Service εταιρικών πελατών στην Ελλάδα ,με τον υψηλότερο δείκτη ικανοποίησης πελατών Τώρα η Vodafone: Α) Μπορεί να σταθεί επάξια απέναντι στην Cosmote ,αφού πλέον διαθέτει αθροιστικά ποιοτικότερες υπηρεσίες σταθερής -κινητής- και τηλεόρασης, κτυπώντας δυνατά την εταιρική πελατεία .Ήδη το έχει ξεκινήσει με μεγάλη έμφαση. Β) Να βάλει στη γωνία την Wind , Γ) Να τερματίσει την Forthnet-nova, Δ)Να εισχωρήσει ευκολότερα στην ιδιωτικοποίηση της cyta Κύπρου Ε) Να αποκτήσει μεγαλύτερη πρόσβαση στα διεθνή δίκτυα κορμού στη μεσόγειο που λυμαίνεται η Deutsche Telekom Group .Ιδιαίτερα κρίσιμο θέμα μετά την αποχώρηση των Άγγλων από την EU Το ερώτημα είναι ποιοι είναι αυτοί που έστησαν την εταιρεία αυτή, με χρήματα του Κυπριακού δημοσίου για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα του νέου ιδιοκτήτη της ? Μοιάζει με την υπόθεση της Τellas που η ΔΕΗ έστησε -πλήρωσε -εκκαθάρισε, με χρήματα του Ελληνικού δημοσίου ,για να αποκτήσει έτοιμο δίκτυο σταθερής ,οργανωμένο και καθαρό, χωρίς χρέη, η Wind.
  13. γιατί δεν το πιστεύετε Εδω μας εφερε την τεχνολογια isdn πριν μολις 6 χρονια και τωρα ειναι και η μονη που την υποστηριζει ακομη Ο ιδιος ο Οτε που την εφερε στην χωρα ,αναγκάστηκε απο την DT να την εγκαταλειψει υπερ του VOIP . Ας προσπαθησουν να μαθουν πως να λειτουργήσουν το υπαρχων δικτυο που διαθέτουν, μειωνωντας τις βλαβες και δυσλειτουργίες. Ας επιμορφωσουν το προσωπικο τους περι των τηλεπικοινωνιων, Ας προσλαβουν εμπειρους δικους τους τεχνικους πεδιου και μετα ολα τα αλλα . Ο κ τζωρτζακης οντας γνωστης στα των τηλεπικοινωνιων ,πως αισθάνεται για το τεχνολογικο επιπεδο της εταιρειας που ηγείται αραγε ?
  14. athenaum

    κλαπηκε κινητο S7 ed

    Το κατάστημα ,αλλά και κάθε ιδιοκτήτης καταγραφικου που λειτουργεί σε δημόσιο χώρο, απαγορεύεται να παραδώσει υλικό σε οποιονδήποτε​ ,πέραν των διωκτικών αρχών.Σωστα δεν παρέδωσε λοιπόν την καταγραφή αλλά είναι υποχρεωμένο να την πάραδόσεις στην αστυνομία εάν ζητηθεί από την αστυνομική αρχή.
  • Δημιουργία νέου...