Προς το περιεχόμενο

Simon2000

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    111
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Simon2000

  • Ημερομηνία γέννησης 14/10/1976

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Thessaloniki
  • Ενδιαφέροντα
    http://www.youtube.com/c/chromaband

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Simon2000's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 11/04/2024 11:35 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλειται πληρης ηχοσυστημα με τα εξης: -Marantz sr6200 ενισχυτης -Yamaha YST- SW300 subwoofer -Celestion 5 ηχεια -Philips 494 3-way system -Klipsch rc3 II black Μαζί δίνεται μια σακούλα με όλα τα απαραίτητα καλώδια σύνδεσης Παραλαβή από Θεσσαλονίκη μόνο λόγω όγκου

    900 €

  2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 11/04/2024 11:35 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    2 λαπτοπ με καμενα motherboard δινονται για ανταλλακτικα. Fujitsu AH530 i5,8gb ram Turbo X i3, 6gb ram Λειτουργικες οθονες 15,6 ,επεξεργαστες ,μνημες 8gb το ενα και 6gb το αλλο,καρτες δικτυου τροφοδοτικο κτλ ολα λειτουργικα. 50 ευρω Θεσσαλονικη

    50 €

  3. Απο το πρωι σημερα η συνδεση ειναι αρκετα αργη..εκανα reset το router,αλλαξα dns αλλα δεν ειδα διαφορα..εχω την speedy 120/120..μεχρι εχθες το βραδυ ηταν ολα καλα..ειναι και αυτο στα γενικα προβληματα λογω κορωναιου ή δεν εχει σχεση? Δεν θελω να ενοχλησω την τεχνικη υποστηριξη ακομα καθως τα παιδια τρωνε μεγαλη πιεση αυτες τις μερες Εχει αλλος θεματα?
  4. Καλησπερα, Εβγαλα αυτο το δισκο απο ενα λαπτοπ asus με καμένη μητρικη.Ενω σε ολα τα διαγνωστικα ο δισκος φαινεται πως δεν εχει κανενα προβλημα,δεν φαινεται πουθενα στον explorer και στην διαχείριση δισκων λεει πως ο δισκος πρεπει να προετοιμαστει για να λειτουργησει.Οταν ομως ξεκιναω την προετοιμασια ειτε σε MBR ειτε σε GPT,βγαζει μυνημα οτι η διαδικασια απετυχε. Καμια ιδεα? Δεν με ενδιαφερουν τα δεδομενα του δισκου,τον θελω για να τον βαλω σε αλλο λαπτοπ. Ευχαριστω!
  5. Update σε wii softmode? Καλημερα σε ολους, Προσφατα αγορασα απο ενα συνφορουμιτη ενα μεταχειρισμενο wii για τα μικρα μου παιδια.Το wii ηταν softmod οπως ηθελα αλλα αλλα καποια κανουργια παιχνιδια που κατεβασα οπως το just dance 2015 δεν φορτωνουν και βγαζουν μαυρη οθονη.Απο διαφορα που διαβασα και δοκιμασα σε καποια wii φορουμς μαλλον θα πρεπει να κανω αναβαθμιση τον loader (rev686c IOS249 Rev 14) και iσως και το wii (ver 4). Αν και εχω αρκετη εμπειρια σε τετοια πειραγματα,επειδη αυτο ειναι των παιδιων και μετα ποιος τα ακουει αν το μπρικαρω ή δεν μπορουν να παιζουν αντιγραφα,θα ηθελα αν μπορει καποιος να με βοηθησει με καποιες αναλυτικες οδηγιες. Στο δικο μου wii ο loader ειναι περασμενος σαν channel και οχι σαν forwader. Ευχαριστω πολυ!
  6. Καλησπερα παιδια! Αυτο ειναι το καινουργιο μας βιντεακι απο το τραγουδι "Εσυ εισαι η αιτια που δεν τρωω πρωινο" που βρισκεται στο δευτερο cd μας και κυκλοφορει απο την Final Touch Records.Ηχογραφηση,μιξη και παραγωγη εγιναν ολα απο εμενα σε home studio φαση και το βιντεο ειναι επισης homemade (sony vegas rules!!!) Ελπιζω να σας αρεσει:
  7. Καλημερα και απο εμενα.. Θα ηθελα λιγο τις γνωσεις των ειδικων πανω στο θεμα των ηλιακων.. Στο σπιτι μου εχω εγκατεστημενη αυτονομη θερμανση (λεβητα πετρελαιου με μποιλερ),υπαρχει διακοπτης στον πινακα και για θερμανση του νερου με ηλεκτρικο τροπο και υπαρχει και στην ταρατσα μου και ενας ηλιακος ο οποιος παρεδωσε περυσι το πνευμα του..απο εναν υδραυλικο που ηρθε και τον ειδε,μου ειπε πως εχει σπασει ο συλλεκτης (εσπασε τον χειμωνα απο το κρυο)... Τωρα αυτο που θελω ειναι να ξαναλειτουργησει ο ηλιακος στο σπιτι μου..Αξιζει τον κοπο να επισκευασω τον παλιο αντικαθιστωντας τον συλλεκτη ή να αγορασω εναν καινουργιο??Φανταζομαι πως δεν υπαρχει αναγκαιοτητα για καινουργιο μποιλερ μιας και υπαρχει ηδη απο την εγκατασταση του πετρολεβητα...ή κανω λαθος και κατι μου διαφευγει?? Επισης,οταν λειτουργουσε ο ηλιακος,για να τον χρησιμοποιησω επρεπε να ανοιξω μια βανα που υπαρχει στο μπανιο και να κλεισω μια αλλη που εκλεινε την παροχη νερου απο τον πετρολεβητα και τον ηλεκτρικο θερμοσιφωνα...Αυτο σημαινει πως ο ηλιακος μου εχει ηδη δικο του μποιλερ?? Λιγη βοηθεια να τα ξεμπλεξω παιδια..
  • Δημιουργία νέου...