Προς το περιεχόμενο

caotonic

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    38
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με caotonic

  • Ημερομηνία γέννησης 09/09/1973

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

caotonic's Achievements

  1. Καλημερα, γνωριζετε εαν σε ηδη υπαρχον λογαριασμο μπορω να αλλαξω χωρα? Εχω ηδη playlists και δεν ηθελα να μπω στη διαδικασια μεταφορας. Ευχαριστω!
  2. caotonic

    Nintendo Switch Topic v3

    Καλησπερα στην ομαδα! Υπαρχει περιπτωση να βρω σε καλυτερη τιμη online family? Ευχαριστω!
  3. caotonic

    Βαλίτσα Xiaomi 60€

    Καλησπερα, υπαρχουν και σε super market ΑΒ βαλιτσες 20" και 24" νομιζω 29€ και 39€ αντιστοιχα. Προσωπικα εχω παρει την 20αρα και ειμαι ευχαριστημενος.
  4. Καλημερα, ακυρωσε πρωτα απο το playstore την 7ημερη trial και μετα λογικα θα σε αφησει. Τουλαχιστο σε εμενα δουλεψε ετσι
  5. Καλησπερα, να βοηθησω για το δικτυο κινητης, εχω δει την εταιρεια plantron να τοποθετει σε ξενοδοχειο εξοπλισμο που αναμεταδιδει το σημα. Κοιτα στην σελιδα της εταιρειας και παρε τους 1 τηλ, πιστευω θα σου δωσουν λυση. Εχουν εδρα στα Ιωαννινα.
  6. Καλημερα, παιρνω κι εγω το θαρρος να ρωτησω το forum: σε σπιτι παλιο, κατασκευης 1970, χωρις μονωση στους πλαινους τοιχους (εχω κανει στην ταρατσα μονο θερμομονωση) με παραθυρα αλουμινιου με θερμομονωση, 60 τετραγωνικα περιπου, θα ηθελα γνωμη για ac για θερμανση (εχω 2 μικρα παιδια). Εχω voucher 50% οποτε το budget ειναι μεχρι 1500€ συνολο. Το κυριοτερο ειναι η μικροτερη καταναλωση γιατι περισυ ανοιγε στις 8 που ξυπνουσαν τα παιδια και εκλεινε στις 9 το βραδυ που πηγαινανε για υπνο. Εχω δει αυτο: https://www.public.gr/product/thermansi-klimatismos/air-condition/klimatistika/klimatistiko-inverter-midea-all-easy-pro-aep2-24nxd6-io-24000-btu-aa-me-ionisti-kai-wifi/1687216 Βαζοντας στο στο καθιστικο λετε να ειμαι οκ? Ευχαριστω για το χρονο σας!
  7. caotonic

    Herschel backpacks

    Ναι, εγω παρελαβα κανονικα χωρις τελωνειο.
  8. caotonic

    Ψάχνω για...

    Καλημερα στο forum, ψαχνω radio με usb για αυτοκινητο Blaupunkt, εχω δει το μοντελο Bologna 200, ξερει καποιος καποιο site να δω απο ελλαδα? Κατι παρομοιο ή και σε μεταχειρισμενο ειναι ευπροσδεκτο. Ευχαριστω!
  9. Καλημερα, να ενημερωσω οτι σημερα εκανα την αιτηση τηλεφωνικα και μου ειπε οτι η προσφορα ισχυει εως την παρασκευη, δλδ θα πρεπει εντος της ημερας (παρασκευης) να καταχωρηθει αιτηση
  10. Λεει οτι ειναι στενη γραμμη και προτεινει 1 νουμερο μεγαλυτερο απο οτι συνηθως. (Description Fit Snug. Being a racing-inspired model, the fit is snug. It is recommended to choose one size larger than the usual one.)
  11. Καλημερα, μολις παρελαβα, παραγγελια 28/11 αποστολη 4/12
  12. Καλησπερα, κι εδω μια απο τα ιδια, επειτα απο 4 μνμ οταν απειλησα με ανοιγμα case στο paypal τοτε εστειλε tracking. Ευτυχως εχει ξεκολλησει απο ελτα και λογοκα αυριο θα παραλαβω.
  13. Καλημερα, εχω μια απορια, τα μελανια στεγνωνουν οπως στους inkjet?
  14. Καλησπερα, κι εγω για κινητο προσπαθω απο αγγλια αλλα δεν το δεχεται, απο ποιον πωλητη σου το εκανε δεκτο?
  • Δημιουργία νέου...