Προς το περιεχόμενο

sakius

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    18
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με sakius

  • Ημερομηνία γέννησης 13/08/1979

sakius's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα χρειάζομαι καινουργιο κινητό ... μέχρι τώρα είμαι με το XIAOMI RedMi Note 3 Pro και ήμουν απόλητα ικανοποιημένος με την συσκεύη, απλα τώρα θέλω και τις 2 σιμ και την καρτα.Αυτο που βλέπω είναι να εξαφανίζοντε σιγα σιγα απο την αγορα οι καρτες μνημης θυρες ακουστικων κτλ... τι εχετε να προτεινετε;
  2. Hamurabi με ένα 160 λίτρα glass και 3 τετραγωνικά επιλεκτικούς συλλέκτες θα είσαι μια χαρά!
  3. Για να μην κάνω διαφήμιση σε κάποια συγκεκριμένη εταιρία, εδώ υπάρχουν όσα ελληνικά ηλιακά συστήματα, έχουν πιστοποίηση από τον φορέα solar keymark http://solarkey.dk/solarkeymarkdata/qSystemCertificates/ShowQSystemCertificatesTable.aspx ,οπότε βλέπετε τις αποδόσεις και συγκρίνετε. Το κάθε μαγαζί θέλει να πουλήσει οπότε μέχρι και νύχτα θα σας πουν ότι αποδίδει!!!
  4. Πολύ καλή εφαρμογή αλλά όπως έγινε install έτσι έγινε και unistall!!! Είμαστε σοβαροί;17,5 ΜΒ χωρίς επιλογή για μετακίνηση στην SD ;
  5. Είναι σκόπιμη για να τονίσω την συμπεριφορά μας ως καταναλωτές! Οι απόψεις που εκθέτω είναι λόγο προσωπικής πείρας (σπίτι έχω 120 λίτρα που είναι από τα χειρότερα που κυκλοφορούν στην αγορά και ιδίως το καλοκαίρι ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα 4 άτομα)και λόγω προσωπικής ενασχόλησης με το αντικείμενο ως μηχανολόγος μηχανικός ποτέ δεν μου παραπονέθηκε πελάτης ότι δεν ζεσταινόταν το νερό!
  6. Από μια πλευρά έχεις δίκιο αλλά σκέψου τη διαστρωμάτωση του θερμοδοχείου, όπου το ζεστό νερό ανεβαίνει πάνω και το κρύο παραμένει κάτω. Η έξοδος του ζεστού νερού βρίσκεται πάντα στο υψηλότερο σημείο του θερμοδοχείου οπότε στο 10λεπτο που διαρκεί το ντουζάκι δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Επειδή πάντα στην Ελλάδα λειτουργούμε με την λογική το μεγαλύτερο είναι πάντα και το καλύτερο συνεχώς οδηγούμαστε σε υπερδιαστασιολογήσεις!!! Σκέψου στη Γερμανία θεωρούν τα 30 λίτρα αρκετά!!! Εμείς λέμε τα 40 γιατί ποτέ δεν κλείνουμε τη βρύση!!! Βάζεις και 300 λίτρα δεν έγινε και τίποτα αλλά σου είναι άχρηστα!
  7. Αυτός που έχεις επιλέξει είναι απλός και όχι επιλεκτικός!!! Για δες και αυτόν http://nobel.gr/gr/nobel/nobel160-3.php Σίγουρα είναι ακριβότερος από τα 740 αλλά καλύτερος! μην πας με τίποτα σε συλλέκτες κενού!!!
  8. 740 με ΦΠΑ ; Στην τιμή είναι και η εγκατάσταση;
  9. Καλησπέρα alex! Δεν υπάρχει προ εγκαταστημένη σωλήνωση; Αν πρέπει να τις περάσεις εξ αρχής οπωσδήποτε πρέπει να είναι μονωμένες.Όλοι οι σοβαροί εγκαταστάτες διαθέτουν μονωμένες και ξέρουν αυτοί μια χαρά τι διατομή να χρησιμοποιήσουν. Για την αγορά της Ελλάδας οι ηλιακοί με σωλήνες κενού είναι εντελώς overkill!Προσφέρουν 20% καλύτερη απόδοση με 50% μεγαλύτερη τιμή και επιπλέον έχεις συνεχόμενα προβλήματα υπερθέρμανσης!!! Η πιο συμφέρουσα λύση είναι συλλέκτες επιλεκτικής επιφάνειας 2πλης ή 3πλης ενέργειας ανάλογα με το αν θέλεις να δίνεις και από το λέβητα,και όσον αφορά το boiler απλά Glass το γνωστό επισμαλτωμένο.Δέν χρειάζεται INOX εκτός αν έχετε σοβαρά προβλήματα με άλατα (εξαιρετικά σκληρά νερά στην περιοχή σας). Επίσης υπολογίστε ότι κάθε άτομο της οικογενείας χρειάζεται περίπου 40 λίτρα νερό,οπότε τα 160 λίτρα είναι μια χαρά για τετραμελή οικογένεια. Σε τι τιμές τα βρίσκεις; Λοιπόν ας το δούμε πιο συγκεκριμένα το θέμα! ο λέβητας σου είναι χαλύβδινος ή μαντεμένιος : πετρέλαιο ή φυσικό αέριο : αυτοματισμό αντιστάθμισης έχεις ή λειτουργεί σε ON-OFF κατάσταση : τα σώματα σου έχουν θερμοστατικές κεφαλές-βαλβίδες; ο θερμοστάτης χώρου είναι απλός ή ηλεκτρονικός ; Με 3000 ευρό δεν κάνεις σχεδόν τίποτα αλλά υπάρχουν άλλες λύσεις που μπορούν να σου εξοικονομήσουν πολύ εύκολα ένα 30% !!!!
  10. sakius

    E-shops εξωτερικού

    Ακριβός αυτός είναι ο λόγος που περιμένω κάποια άλλη πρόταση!
  11. sakius

    E-shops εξωτερικού

    Κάποια άλλη πρόταση;
  12. sakius

    E-shops εξωτερικού

    Καλησπέρα! Απο πιά e-shops απο εξωτερικό έχετε κάνει αγορές για λόγους οικονομίας εκτός απο amazon.co.uk ; Ψάχνω να κάνω μια αναβάθμιση σε cpu mobo ram ssd - μόνο αυτά και έχω απογοητευτεί απο την ελληνική αγορά!
  13. Όλες οι ηλιοθερμικές λύσεις έχουν αρκετά μεγάλο κόστος,αλλά το θέμα είναι ακριβός τι θέλεις να εξοικονομίσεις,σε σχέση με το τι σπίτι έχεις. Τί λεβητοστασιο έχεις; Έχεις θερμοστατικες κεφαλες στα σώματα; Λειτουργεί βάση αντιστάθμισης ο λέβητας σου; Έχεις διαμέρισμα ή μονοκατοικία; Για να καταλάβεις ενα ηλιοθερμικό εξαρταται απο 1000 δυο παράγοντες και μερικές φορές δεν συμφέρει διότι το κόστος είναι δυσανάλογο ως προς την απόδοση!
  14. Για να δούμε!!! θα καούμε?
  • Δημιουργία νέου...