Προς το περιεχόμενο

scooterlord

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    301
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με scooterlord

  • Ημερομηνία γέννησης 03/02/1981

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.108 προβολές προφίλ

scooterlord's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 18/04/2024 12:26 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Καλησπέρα σε όλους, πωλείται το εν λόγω κουτί καθότι θέλω να το αντικαταστήσω με full tower για να χωρέσει η GPU που θέλω να πάρω άνετα. Είναι σε άψογη κατάσταση, χωρίς την παραμικρή γρατζουνιά, με όλα τα παρελκόμενα, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι έχω το αρχικό κιβώτιο που το συνόδευε - ήταν απλά ένα χαρτοκιβώτιο. Φοβερό κουτί κατά τα άλλα, σωστό transformer, τα πάντα είναι αποσπώμενα-καθαριζόμενα. Όμορφο και αθόρυβο. Αγοράστε άφοβα - ελέγξτε τις αξιολογήσεις μου. Χωρίς παζάρια παρακαλώ. Βρίσκομαι Δράμα, στέλνω παντού κατόπιν συνεννόησης. Quick Specs Τύπος μορφής: Midi Tower Χρώμα προϊόντος: Μαύρο Υποστηριζόμενες μητρικές: ATX, ITX, micro ATX Υποστηριζόμενα μεγέθη μονάδας σκληρού δίσκου: 2.5,3.5" Περιλαμβάνεται τροφοδοτικό: ✅ Μέγιστοι εμπρόσθιοι ανεμιστήρες: 3 Μέγιστοι οπίσθιοι ανεμιστήρες: 1

    70 €

  2. scooterlord

    Fanatec CSL Elite PS4

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 14/04/2024 04:47 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Καλησπέρα, πωλείται η εν λόγω τιμονιερα σε άριστη κατάσταση λειτουργικά και εμφανισιακά όπως θα διαπιστώσετε και από τις φωτογραφιες. Συμβατη με PC/PS4/PS5, 6Nm ισχύς, απίστευτη αίσθηση και ποιοτητα. Αγοράζοντας και ένα σετ πεντάλ της fanatec που ξεκινάνε καινουρια από 80ε έχετε από τα καλύτερα σετ για sim racing. Ελάχιστη χρήση λόγω έλλειψης χρόνου, παίξιμο πάντα με γάντια. Πωλείται γιατί θα προχωρήσω σε αγορά τιμονιερας μεγαλυτερης κατηγορίας. Είναι πακεταρισμένη και έτοιμη να φύγει! Βρίσκομαι Δραμα, στέλνω παντού κατόπιν συνεννόησης. Αποστολή και με box με μόλις 8ε. Ελέγξτε τις αξιολογήσεις μου και αγοράστε με σιγουριά, χωρίς παζάρια παρακαλώ.

    290 €

  3. Το κυριότερο θέμα είναι η ελληνική γλώσσα. Ο φιλος του είναι και λίγο μάπας, ο δικός μου θα το ψάξει περισσότερο και ξέρω ότι θα τον χαλάσουν τα αγγλικά. Να πω πως έχω ήδη ψάξει Skroutz, best price, και σε κανένα δεν αναγράφεται ότι ναι έχει ελληνικά
  4. εχμ..αυτό ειναι ακριβώς σαν κάτι που.. ΔΕΝ ψάχνω...περιέγραψα στο νήμα τι ψάχνω..
  5. Καλησπέρα σε όλους! Ψάχνω να βρω ένα ρολόι για το γιο μου (7 χρονών) ο οποίος είδε ότι είχε κάποιος φίλος του και έχει ξετρελαθεί. Ψάχνοντας, βλέπω διάφορα σε διάφορα φάσματα τιμής και είπα να ρωτήσω τους ειδήμωνες του insomnia. Προφανώς δεν ψάχω smartwatch per se - δηλαδή να συνδέεται με τηλέφωνο, να παίρνει sim, κτλ αλλά κάτι πιο.. παιχνίδι - ώρα, ξυπνητήρι, φακό, παιχνιδάκια, αν συνδέεται και με wifi και βλέπει και κανένα youtube καλώς. Τελοσπάντων κάτι να είναι αυτόνομο... και για παιδιά. Το θέμα είναι αν υπάρχει και κάτι τέτοιο στα ελληνικά. Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις/εναλλακτικές!
  6. Καλησπέρα κι από μένα. Πρώτη φορά συμμετέχω εδώ στο νήμα καθότι τώρα θα συνδεθώ πρώτη φορά στο αέριο... από αυτά που είδα μέχρι στιγμής είμαι ανάμεσα στον Ηρων και στο ΔΕΗ Gas Control.. από ότι διαβάζω κι εδώ (και απο αυτά που κατάλαβα) με τον αυξανόμενο ρυθμό του TTF, στους επόμενους δυο μήνες θα ξεπεραστεί κατά πολύ το 0.051 του σταθερού, οπότε πάμε με αυτό; Συγγνώμη αν ρωτάω το αυτονόητο... Δεν έχω ιδέα τι καίω σε kWh ανά μήνα, μέχρι τώρα ήμουν με φιάλες προπανίου και δεν ξέρω πως να το υπολογίσω (με περίπου 5 φιάλες έβγαζα μήνα με βαρυχειμωνιά)
  7. Αυτό κοιτούσα κι εγώ, αλλά επειδή είναι no-name είναι τα ίδια παντού και είναι κακοκολλημένες πλακέτες πάνω σε usb-c... Καλά, αν είχε κάτι στο ντουλάπι μέσα δεν θα το συζητούσα καν, και σκληρό θα έβαζα!
  8. Αυτό με την sd είναι ενδιαφέρον, αλλά είναι άσχημο...
  9. Ευχαριστώ για την απάντηση, το πρώτο είναι USB-A... Τα φλασάκια στο δεύτερο λινκ, δεν είναι τόσο μικρά όσο αυτά που ψάχνω... Να ξαναπώ, έχω ψάξει σχεδόν τα πάντα, οπότε να είστε σίγουροι ότι έχω δει amazon, aliexpress, κτλ.. ψάχνω κάτι που ενδεχομένως να μου έχει διαφύγει.. Οπότε ψάχνω κάτι σαν το παρακάτω - αλλά σε storage flash drive - το παρακάτω είναι security key: https://www.yubico.com/gr/product/yubikey-5c-nano/
  10. Σε περίπτωση που κάποιος καταλήξει σε αυτό το νήμα, το θέμα που δεν εχουν δημιουργηθεί USB-C φλασάκια τόσο μικρά όσο τα USB-A nano είναι πολύ απλά γιατί τα USB-A έχουν chipset ΜΕΣΑ στο USB-A port. Δείτε το παρακάτω βίντεο στο 3:33: Ακόμα ψάχνομαι δεν έχω βρει κάποια καλή λύση, το μικρότερο που έχω δει τώρα είναι ένα της Samsung - SAMSUNG MUF-64DA:
  11. Καλημέρα σε όλους κι ευχαριστώ μέχρι τώρα για τις απαντήσεις... ψάχνω όμως ένα μικρό φλασάκι. Το ακούω και για τη λύση για το spotify με συγχρονισμό - δεν ήξερα καν ότι γίνεται...
  12. Καλησπέρα κι ευχαριστώ για την απάντηση. Εκτός του ότι είμαστε οικογένεια iPhone, το ζήτημα εδώ δεν είναι αν υπάρχει εναλλακτική λύση, αλλά να βρεθεί λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα. Το φλασακι θα καρφωθεί και θα μείνει εκεί μόνιμα, γι’αυτο και πρέπει να είναι κομψό και διακριτικό… και να μην το βλέπω!
  13. Εχει, και Spotify έχει και data έχει. Το θέμα είναι ότι υπάρχουν τραγούδια που δεν υπάρχουν εκεί και γιαυτο χρειάζομαι το αποθηκευτικό μεσο.
  14. Καλημέρα σε όλους - είμαι σε φάση αλλαγής αυτοκινήτου και ψάχνω να βρω USB-C flash drive με το μικρότερο μέγεθος - το αυτοκίνητο που έχω τώρα έπαιρνε πολύ βολικά SD Card μέσα στο ντουλαπάκι, αλλά το καινούριο παίζει μόνο με usb-c στην κονσόλα και δεν θέλω κάποιο ματσούκι να πετάγεται. Θα ήθελα κάτι σαν το Verbatim Nano πχ αλλα σε USB-C αντίστοιχο. Έχω φάει τον τόπο και το 'καλύτερο' που έχω βρει είναι κάποια no-name σαν το παρακάτω...που είναι περίπου αυτό που θέλω γιατί αυτά θαρρείς είναι κολλημένα στο χέρι και φοβάμαι μην κάνουν καμιά ζημιά στο τέλος, σπάσουν, κτλ - οχι για τη ζημια σε αυτα καθεαυτά αλλά στο αυτοκίνητο. Και είπα να ρωτήσω μπας και κανένας εδώ έχει πρόσβαση σε τίποτα 'κρυφά αποτελέσματα' που δεν μπορώ να βρώ! Επίσης ξέρει κανείς το λόγο γιατί ήδη δεν έχουν βγει τοσο μικρά usb-c από γνωστές εταιρείες;
  15. Σκεφτόμουν ακριβώς αυτό... μη σου πω ότι το πρώτο βήμα θα είναι να δω αν μπορω να κανω extract το image και να παρω απο μεσα αυτα που εχει - Roms, BIOSes, κτλ. Εστειλα στο δημιουργο μια ερωτηση γιατι εχει βαλει shutdown script για ειδικη πλακετα λεει και με φοβιζει μηπως αυτο σπασει τιποτα. Το μεχρι στιγμής που εφτιαξα απλα βλεπω οτι εχει πολλά λειψα artworks - τι πολλά δηλαδή, τα περισσότερα, οι scapers είναι... σκραπες. Και επισης αυτο που θα περιμενα ισως ειναι αυτοματα να αναγνωριζει έστω απο το φάκελο ποιος emulator πρεπει να χρησιμοποιηθεί. Προσπαθούσα να παίξω το bubble - και τελικά αν αλλάξεις χειροκίνητα τον emulator σε αλλη εκδοση libertro παιζει.. ευτυχώς υπάρχουν τα per game settings.
  • Δημιουργία νέου...