Προς το περιεχόμενο

NeuroN

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    211
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με NeuroN

  • Ημερομηνία γέννησης 13/09/1985

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.987 προβολές προφίλ

NeuroN's Achievements

  1. 50 σελίδες!! με βάση τις τιμές που είπαμε εσένα σου βγαίνει 420 ευρώ μόνο το συμβόλαιο (χωρίς αντίγραφα) πιστοποιητικό ΕΝΦΙΑ όντως βγαίνει και από το taxisnet με δυο κλικ, αλλά αν βιαστείς και κάνεις δήλωση θανάτου στην εφορία κλειδώνει το περιουσιολόγιο του θανόντα και.. δεν μπορείς. εκεί μάλλον χρειάζεται η χειρόγραφη, αλλά αφού και αυτή την κάνεις μόνος σου, δεν τη χρεώνεσαι σωστά?
  2. Δεν έχει κάνει κανένας αποδοχή κληρονομιάς να μας πει πόσο του κόστισε? 1500 εμφανίσεις έχει το θρεντ. Βάσει αυτής και αυτής της σελίδας υπολογίζω: συμβόλαιο (5 φύλλων) 64 ένα (ας πούμε) αντίγραφο 25 δήλωση φόρου (αν είναι 10ε/φύλλο) 30 αντικειμενικές αξίες (3 φύλλα?) 30 Σύνολο 149 + ΦΠΑ(24%) = 185 ευρώ άντε πες 250 ευρώ χοντρικά με κάτι να μας ξέφυγε Ισχύει άραγε αυτό? δεδομένου ότι του πας εσύ τα δικαιολογητικά που χρειάζεται και το καταθέτεις μόνος σου το συμβόλαιο στο υποθηκοφυλακείο (αν και απ ότι βλέπω αυτό πάει μόνο +20 ευρώ για να το κάνει ο συμβολαιογράφος)
  3. Να τα παίρνεις απ το δίσκο?
  4. https://www.google.gr/search?q=pirate+bay δεν συμπεριλαμβάνει torrents μάλλον ή μπορεί να προσπάθησαν να βγάλουν το piratebay... και να μην έβγαινε!
  5. Εντάξει κάποιες αντιδράσεις ήταν ξεκαρδιστικές ομολογώ, αλλά δεν είναι και τόσο τραγικές οι αναζητήσεις ρε μάγκες. Στις πρώτες θέσεις κυριαρχεί ο αθλητισμός (το καλό είδος του) και το όνομα ενός από τους πιο αξιόλογους Έλληνες καλλιτέχνες ο οποίος έσκασε σαν βόμβα και σκοτώθηκε ενώ έφτανε στην κορυφή. Δεν είμαι του είδους αλλά νομίζω δεν έχουμε στην Ελλάδα άλλα δείγματα ανθρώπων που φτάσανε τόσο ψιλά αποκλειστικά από μόνοι τους. Ο Παντελίδης έγραφε ο ίδιος την μουσική του και την τραγουδούσε σε αντίθεση με άλλους τραγουδιστές για τους οποίους λυσσάτε.
  6. Άντε πάλι. Δεν είναι λάθος ο τίτλος μωρέ μπούφε! 1940 εννοώ "την περίοδο του 40". Αλήθεια γιατί σε πείραξε τόσο? Σόρυ για το μπούφε, με την καλή έννοια το λέω. Αν σε ερέθισαν κάτι πολιτικά μηνύματα που έχει στην αρχή το βίντεο, δεν φταίω εγώ ρε φίλε, αυτό το βίντεο βρήκα... Επισήμανση: Δεν τραυματίστηκαν ζωάκια κατά την ανάρτηση του βίντεο και η αναπαραγωγή του είναι gluten-free. Τι άλλο θες πες μου, θα ομολογήσω.
  7. Για σένα έγινε το ποστ ρε φιλαράκι! Επειδή τα χουμε περάσει και μεις αυτά, είπα μπας και τραβήξει κάνα τέτοιο βλέμμα ξεχασμένο. Όταν είχα δει το νοτκιμαντερ πριν χρόνια μου είχε κάνει φοβερή εντύπωση. Δεν στα μαθαίνουν στο σχολείο αυτά. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον η επιλογή της ημέρας την οποία γιορτάζουμε. Την 28η Οκτωβρίου γιορτάζουμε την απόφασή μας για αντίσταση, ούτε νίκες ούτε θριάμβους. Για μένα είναι η πιο αγνή ημέρα, άξια να γιορταστεί. Δεν έχεις ούτε και την κατατρόπωση του αντιπάλου σου που στην τελική άνθρωποι είναι και αυτοί. Εκείνη την εποχή υπήρχε γενικά στον κόσμο ένας θαυμασμός προς το φαινόμενο Χίτλερ, όχι μόνο από δικτάτορες και φασίστες, και πριν φυσικά εξελιχτεί σε αυτό που εξελίχτηκε. Ο Μεταξάς αν και δικτάτορας, δεν είχε καμία σχέση με τον χιτλερικό φασισμό. Μάλιστα είχε πει ότι είναι μωρός όποιος ασπάζεται τέτοιες ιδεολογίες (επεκτατισμός, αντισημιτισμός, ανώτερες φιλές κλπ.). Τώρα ο Χατζιδάκις είναι γνωστός για την έφεσή του στη μουσική, έχει και αυτός την άποψή του, μην τον κατηγορήσουμε τον άνθρωπο αλλά το απαξιώνει πολύ το θέμα ρε παιδάκι μου, ελπίζω για την μνήμη του αναθεώρησε αργότερα. Είναι και συγχωριανός. Αυτή η άποψη έχει μεγάλο ενδιαφέρον και όλοι πιστεύω την έχουν φέρει κάποια στιγμή στο μυαλό τους. Αλλά θα συνοψίσω την γνώμη που έχω διαμορφώσει εγώ πλέον με έναν παραλληλισμό. Είναι σαν να μου λες να μην έχουμε στρατόπεδα γιατί δεν πρέπει να πολεμάμε. Θα σου θυμίσω οτι πριν το 1821, για 400 χρόνια, δεν υπήρχε Ελλάδα, ούτε εθνική συνείδηση. Και δεν θα υπήρχε ούτε τώρα αν δεν υπήρχαν τα "κίβδηλα" αυτά στοιχεία της θρησκείας και της πατρίδας. Θα ήμασταν σαν τους Κούρδους. Μια φυλή ξεχασμένη και υπόδουλη. Μόνο η Ελλάδα έχει καταφέρει αυτό το πράγμα στην παγκόσμια ιστορία, να κάνει κράτος από το μηδέν. Εξάλλου η Ελλάδα είναι θαυμαστό παράδειγμα στο οποίο αυτά που αναφέρεις ως διχαστικά έχουν παίξει ενωτικό ρόλο και μάλιστα ενός λαού εκ φύσεως διχασμένου και ανυπότακτου. Να πω φυσικά οτι δεν έκανα αυτό το ποστ για να τονώσω κάποιο αίσθημα μίσους προς τους Γερμανούς ή οτιδήποτε άλλο, αλλά γιατί όπως είπε και ένας επιζώντας του Διστόμου εχθές σε άλλη συνέντευξη στην Ερτ, "Η ιστορία είναι το μέλλον. Σε όποιον λαό αποκρύψεις την ιστορία του θα έχει και άσχημο μέλλον. Αυτό πιστεύω εγώ". Παλιά οι άνθρωποι δεν ήταν τόσο πολύπλοκοι (και μπερδεμένοι) όσο είμαστε εμείς σήμερα. Γιαγιάδες στην Κρήτη έθαψαν και άναβαν τα καντηλάκια σε Γερμανούς στρατιώτες γιατί "και αυτούς κάποια μάνα τους γέννησε, και τώρα θα τους κλαίει" όπως λέγανε. Επίσης εννοείται πως το Δίστομο είναι ενδεικτικό της κατάστασης. Υπήρχαν και άλλα χωριά που ξεκληρίστηκαν και με περισσότερα θύματα μάλιστα. Φόρος τιμής λοιπόν σε όλους αυτούς η σημερινή ημέρα. Προσοχή μόνο μην σκίσουμε κάνα καλσόν. Ουφ μεγάλο ποστ σορυ.
  8. EDIT: Παρακαλώ αγνοείστε το πολιτικό μήνυμα στην αρχή. Εννοείται πως είναι άσχετο και δεν αφορά εμένα.
  9. Όταν πήγα να το δω είχε κάποιο DOS. Έβαλα κατευθείαν το cd των Win7 για εγκατάσταση και το reserved partition ήταν 1GB. Ο υπόλοιπος χώρος ήταν απείραχτος. Οι drivers δλδ βρίσκονται στο reserved partition?
  10. Ένα ξαδερφάκι μου πήρε ένα Lenovo B50-30. Δεν έχουν δισκάκι με drivers αυτά? Λέω μήπως τα ξεχάσανε γιατί του δώσανε της βιτρίνας.
  11. Μια βάση δεδομένων στην οποία όλος ο πλανήτης ανεβάζει ασταμάτητα και οικειοθελώς πληροφορίες για τον εαυτό του είναι λογικό να αναπτύξει το καλύτερο σύστημα αναγνώρισης κειμένου και φακελώματος. Ένα τηλεφώνημα ήταν πιο "αθώο" γιατί ο ήχος πιάνει χώρο και δεν αναλύεται εύκολα (επίσης δεν είναι σε δημόσια θέα). Τώρα όμως το κειμενάκι είναι καλή τροφή για κάθε είδους εφαρμογή γλωσσικής τεχνολογίας και αναγνώρισης προτύπων, και κίνητρο για την περαιτέρω εξέλιξη του αντικειμένου.
  12. Εμ αφου δεν έφεραν γρήγορο κέρδος τα ρομποτάκια, τι να τα κάνει τώρα, να τα βάλει να τραβάν φωτογραφίες για το googlemaps?
  13. NeuroN

    Εύκολο πρόγραμμα για backup

    Ωραία δεν μένει παρά να το δοκιμάσω. Κάποιο άλλο πρόγραμμα πχ. από τα κλασικά acronis δοκίμασε κανένας?
  14. NeuroN

    Εύκολο πρόγραμμα για backup

    Ερρρρρώτηση μπορεί το freefilesync να εντοπήσει αλλαγές ανάμεσα σε έναν φάκελο και το backup του που είχα κάνει μόνος μου ή πρέπει να έχει γίνει το backup μέσα από το πρόγραμμα?
  • Δημιουργία νέου...