Προς το περιεχόμενο

johnykim

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    966
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με johnykim

  • Ημερομηνία γέννησης 21/03/1991

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.517 προβολές προφίλ
  1. johnykim

    Payzy by Cosmote

    Ναι, ισχύει κανονικά. Παίρνεις 1 yellow/€ με κάθε φόρτιση.
  2. johnykim

    Payzy by Cosmote

    @PharmChem, επιβεβαιώνω ότι με πιστωτική Πειραιώς, δίνει κανονικά τα yellows! @Georgegr3, με πιστωτική Πειραιώς, παίρνεις τα προβλεπόμενα yellows κανονικά! Αργεί κάποιες μέρες να γίνει η εκκαθάριση, τόσες όσες κάνει να ενημερωθεί και το πιστωτικό υπόλοιπο.
  3. johnykim

    Payzy by Cosmote

    Είδα ότι υπάρχει επιλογή, μπορεί να έγινε προσθήκη με νέα ενημέρωση, αλλά σου λέει να πας σε κάποιο ATM. Απλά πληροφοριακό είναι δηλαδή.
  4. johnykim

    Payzy by Cosmote

    Την παρέλαβα και εγώ χθες, και έκανε 3-4 μέρες, ναι. Σχετικά με το PIN, είπα να μάθω αυτό που έχει προεπιλεγμένο η εφαρμογή, για να μην μπλέκω με τα ATM των τραπεζών, αλλά αφού το άλλαξες, μια χαρά! Δεν το έχω επιβεβαιώσει, αλλά όπως λέει και @nek4d, το λογικό είναι να είναι κοινός ο λογαριασμός και για τις 2 κάρτες. Αν μπορούσαμε να φτιάξουμε επιπλέον λογαριασμούς, θα μπορούσαμε φαντάζομαι να επιλέγουμε και ποια κάρτα θέλουμε να συνδέουμε για τον κάθε έναν.
  5. johnykim

    Payzy by Cosmote

    Καλημέρα. Αν κάποιος έχει κάνει αίτηση για την φυσική κάρτα, μπορεί να μας πει πόσο χρόνο έκανε για του τη στείλουν?
  6. johnykim

    Payzy by Cosmote

    Ωραία, θα το δοκιμάσω!
  7. johnykim

    Payzy by Cosmote

    Κρίμα, θα είχε ενδιαφέρον αν έδινε και yellows
  8. johnykim

    Payzy by Cosmote

    Καλησπέρα. Έχει δοκιμάσει κανείς να φορτίσει την payzy με πιστωτική Πειραιώς; Δίνει yellows;
  9. johnykim

    Μέλι

    Καλησπέρα. Έχω δοκιμάσει έλατο πέρλα, που είναι από τα αγαπημένα μου, από εδώ: https://melikikilas.gr/ Τον βρήκα τυχαία από το Facebook group "Από τον παραγωγό, στον καταναλωτή" https://m.facebook.com/groups/163677352435513/ Το είχε 15/κιλό και ήταν πολύ καλό. Δεν έχω δοκιμάσει από αλλού το συγκεκριμένο μέλι, αλλά μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. Στο παραπάνω γκρουπ, μπορείς να βρεις κι άλλους παραγωγούς κάνοντας μια αναζήτηση για μέλι.
  10. johnykim

    Κράτηση μέσω Booking.com

    Επειδή και εγώ αυτό πίστεψα, δεν συνέχισα την κράτηση. Επίσης η απάντηση της booking δεν με κάλυψε.
  11. johnykim

    Κράτηση μέσω Booking.com

    Απάντηση από Booking: Ύστερα από την επικοινωνία μας με το κατάλυμα μάς πληροφόρησαν ότι δεν απαιτείται να πατήσετε σε κάποιο σύνδεσμο για να επιβεβαιώσετε την πληρωμή σας. Εφόσον έχετε χρησιμοποιήσει την κάρτα σας κατά τη διάρκεια της κράτησης θα προχωρήσουν απευθείας στην πληρωμή μέσω της κάρτας σας. Σε περίπτωση που δεν καταφέρουν να τη χρεώσουν, θα λάβετε ειδοποίηση μέσω email για να ενημερώσετε τα στοιχεία της κάρτας σας. Ευχαριστούμε για την υπομονή σας και απολογούμαστε για την ταλαιπωρία. Είμαστε στη διάθεση σας, αν έχετε ερωτήσεις. Έχω μεταφέρει τα χρήματα από την κάρτα, γιατί σκέφτομαι τι να κάνω 😛
  12. johnykim

    Κράτηση μέσω Booking.com

    Σωστή σκέψη. Επικοινώνησα ήδη με την booking. Θα ενημερώσω όταν μάθω περισσότερα.
  13. johnykim

    Κράτηση μέσω Booking.com

    Για να δούμε, έτσι κι αλλιώς δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Αν θέλει, ας μην πάρει τα λεφτά. Επειδή έχει πολλές αξιολογήσεις, μπορεί να κάνει καμιά τρέλα, θα δούμε.. Όπως και να έχει, πρώτη φορά μου συμβαίνει και ήμουν περίεργος να δω αν έχει συμβεί σε κάποιον άλλο.
  14. johnykim

    Κράτηση μέσω Booking.com

    Δεν είναι σπίτι, ξενοδοχείο είναι. 8.2 στο booking και 4.1 στο google map. Πίστεψέ μου όμως ότι για τον συγκεκριμένο προορισμό, Βαρκελώνη, είναι αρκετά καλές οι αξιολογήσεις.
  15. johnykim

    Κράτηση μέσω Booking.com

    Αυτό κάνω, αλλά αν μου κάνει ακύρωση για λόγους που δεν μπορώ να καταλάβω, τότε εγώ θα βρεθώ χωρίς δωμάτιο. Γνωρίζω ότι έχει ποινή αν κάνει ακύρωση χωρίς λόγο, αλλά και πάλι εγώ θα βρεθώ χωρίς δωμάτιο αν κάνει ακύρωση τελευταία στιγμή.
  • Δημιουργία νέου...