Προς το περιεχόμενο

kostass__

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.253
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

kostass__'s Achievements

  1. Νομίζω το ερώτημα είναι περίπου σαν το δικό μου πιο πάνω, αν είναι δυνατόν κάποιος να προλάβει αυτή την τιμή ακριβώς την στιγμή, το δευτερόλεπτο βασικά που ανοίγει το trade?
  2. Μιας που το πιάσαμε, ισχύει το ίδιο και με τα υπόλοιπα coins που συμμετέχουν στο launchpool? Τα στακαρεις (πχ το fdusd έχει ένα 2.5% για earn) και μπαίνουν και αυτά αυτόματα στα launchpool? Επίσης συμφέρει στα pools να συμμετέχεις με bnb η fdusd? Ποια η διαφορά αν στακαρεις το ένα η το άλλο; θα φαρμακεία περισσότερα πχ επιλέγοντας κάποιο;
  3. Δεν κατάλαβα η τιμή που λανσαριστηκε το νόμισμα πριν μπει στο launchpool εννοείς? Γτ η τιμή λέει ότι ξεκίνησε στα 0.02 ευρώ, στο 24ωρο διακύμανσης, που φαίνεται τρελό, είτε ξεκίνησε με αυτή την τιμή, είτε ξεκίνησε από τα 2 ευρώ πχ που είναι τώρα. Όντως αν κάποιος ξέρει ας πει Αν κάποιος έχει μερικα χιλιάρικα σε bnb λογικά συμφέρει μια χαρά από ότι φαίνεται
  4. Να κανω μια ερώτηση, όταν μετά από ένα launchpool το νόμισμα ξεκινάει το trade πως γίνεται αμέσως να χτυπάει κεριά +3000 πρακτικά δλδ ποιος προλαβαίνει να αγοράσει σε τιμή 0.0xx?
  5. kostass__

    E-book reader?

    Σε ευχαριστώ για την απάντηση, Λες το kindle καθόλου, επειδή παίζει τώρα το 6αρι 84 ευρώ λόγω ημερών και με έχει ψήσει να σε ρωτήσω γιατί λες ότι τα πάει τόσο χάλια; Εγώ μιλάω για pdf που στην ουσία είναι word αρχεία, δλδ σαν να διαβάζεις ένα word, όχι σκαναρισμενα αρχεία όχι εικόνες και διαγράμματα. Διάβασα κάπου ότι αν έχεις ένα τέτοιο αρχείο το στέλνεις με μέιλ με την ένδειξη convert και στο αλλάζουν, γενικά το καθόλου που είπες για τα pdf στα kindle πηγαίνει και σε τέτοια αρχεία που δεν έχουν ιδιαιτερότητες; Επίσης κοιτούσα το kobo nia αλλά μου φαίνεται πιο σάπιο σε δυνατότητες ανάλυση κτλ οπότε πάμε για μινιμουμ kobo clara η και πάνω. Το θέμα των ιντσών είναι λίγο λίγο για εμένα, δεν ξέρω αν οι 6 ιντσες είναι λίγες η όχι. Αλλά αυτό μόνο με δοκιμή θα το τσεκαρω
  6. kostass__

    Ηλεκτρικά Ποδήλατα

    εμενα μετα απο 1 χρονο και 2 μηνες σχεδον απο την αρχικη αιτηση μου, με μεγαλυτερη καθυστερηση 4 και πλεον μηνες ο τελικος ελεγχος μεχρι το μνμ προς πληρωμη, λογικα θα μου βαλουν τα λεφτα αυτες τις μερες. υπομονη παιδια, το πανε απιστευτα αργα.
  7. kostass__

    E-book reader?

    καλησπερα, ειμαι εντελως ασχετος απο e-book readers αλλα ειμαι σε φαση που θα εχω αρκετο διαβασμα για σχολη απο pdf και σκεφτομαι για να μην διαλυσω τα ματια μου αν υπαρχει περιπτωση να βρω ενα reader να κανω την δουλεια μου σαν να διαβαζω απο φυσικο βιβλιο, μπορειτε να με βοηθησετε αν μπορω στο ευρος των 100-150 ευρω να βρω κατι για pdf κατα κυριο λογο η το budget πρεπει να ανεβει πολυ? επισης βλεπω πχ τα kindle να ξεκινουν στο skroutz απο 100 ευρω μεχρι 400 γιατι η τοσο μεγαλη διαφορα?
  8. Καλησπέρα παιδιά έχω μια απορία και θέλω τα φώτα σας. pos οπως της sumup (δεν ξέρω ισως και για αλλα πχ myPOS) έχω ακούσει πως μπορεί να προμηθευτεί κάποιος και χωρίς επαγγελματικο αφμ κτλ (με δυο λόγια χωρις να έχει κάποια επιχείρηση) και να το χρησιμοποιεί σαν ιδιώτης? πχ για λίγες συναλλαγές σε καπoιου είδους φεστιβάλ? αυτό είναι νόμιμο ή οχι? γιατι μου είπαν οτι μπορείς να το χρησιμοποιείς αν πρόκειται για συναλλαγές μικροποσών χωρίς πρόβλημα.
  9. kostass__

    Ηλεκτρικά Ποδήλατα

    σορρυ για την καθυστερηση, ναι εφερα απεξω αλλα με αρκετο κοπο γιατι η χωρα δεν ηταν βολικη απο αποψη μεταφορικων, ενω πχ γερμανια φουλ γαλλια κτλ ειναι πιο ευκολη η μεταφορα λογω μεγαλου πληθους μεταφορικων η forward εταιριων. το msds το ζητανε για να δουν αν τους καλυπτει η μεταφορα τους αν ειναι οδικη σαν adr μην εχουν καποιο θεμα, λογικο εφοσον υπαρχει μπαταρια μεγαλου μεγεθους. το δινεις και αυτοι σου δινουν μια προσφορα βασει χαρακτηριστικων. ψαξε αν θες lithium battery transport και UN3480 UN3481 και θα καταλαβεις. οσο για το cmr επισης τους βολευει πολυ γιατι πολλες μεταφορικες εκτελουν μεταφορες μεταξυ εταιριων και δεν θελουν να μπλεκουν με ιδιωτες απο οτι καταλαβα. εσυ αφου θα εχεις το invoice κανεις την δουλεια σου και αν αυτοι σου πουν κατι αλλο το βλεπεις.
  10. kostass__

    Ηλεκτρικά Ποδήλατα

    Η διαδικασία να το φερεις απεξω θελει λιγο υπομονη και στομάχι αλλα με επιμονη θα γινει. καταρχας σωστα σου ζητουν msds δλδ το material safety data sheet για να δουν τι τυπο μπαταριας φοραει το ποδηλατο, συνηθως ειναι UN3480 η UN3481 αναλογα με το αν ειναι κολλημενη στο ποδηλατο η μπορει να μεταφερθει ξεχωριστα. μετα αυτο που παιζει αρκετα ειναι το απο ποια χωρα θα το φερεις. πχ γερμανια γαλλια ειναι αρκετα πιο ευκολο και υπαρχουν και υπηρεσιες forwarding, απο χωρες οπως η ισπανια ειναι πιο μανικι. θα πρεπει να παρεις σβαρνα τις μεταφορικες που κανουν τυπου μετακομισεις (εχω μιλησει με πολλες αλλα δεν τις αναφερω εδω για προφανεις λογους) για να ερθει οδικως αρα και οσο πιο φτηνα γινεται (αεροπορικα πανδυσκολο με την μπαταρια). και μετα παιρνεις προσφορες. το ρισκο που εγω σκεφτομουν ειναι αν θα αναφερω οτι περιεχει μπαταρια γτ αλλιως παιζει και να μην το παρει χαμπαρι ποτε κανεις. αλλα υπαρχει το ρισκο αν γινει αντιληπτο να επιστραφει πισω να κατασχεθει, ετσι μου ειπαν ετσι λεω, δεν εχω εμπειρια σε αυτο. αν εχεις διαστασεις κουτιου και βαρος θα παρεις αρκετες προσφορες. αν θες κατι αλλο πες μου.
  11. Δασμοί ΦΠΑ κτλ προφανώς για δέμα που πέρασε τελωνείο ε; Αλλά ναι το πώς βρίσκουν τι περιέχεται σε ένα δέμα είναι όντως περίεργο. Ιδίως σε οδικές μεταφορές που λογικά θα είναι και μεγάλες οι ποσότητες και οι έλεγχοι διαφορετικοί σε σχέση με πράγματα που περνάνε από αεροδρόμιο. δεν ξέρω προβληματίστηκα
  12. Α σοβαρά; Δεν είχα ιδέα οτι μπορεί να σου κατάσχουν κάτι οκ. Πολύ περίεργο βέβαια το πώς μπορούν να ανακαλύψουν κάτι τέτοιο, είναι σαν να κάνεις μετακόμιση και να βρουν τι έχεις αμπαλαρει στις κούτες σου..
  13. Βασικά πουλάει και ποδήλατα οπότε νομίζω δεν έχει εξειδίκευση στο θέμα, επίσης δεν στέλνει στο εξωτερικό, μόνο εντός της χώρας του άρα δεν ασχολείται με το θέμα και πολύ. Η σκέψη μου ήταν βασικά (πονηρή το αναγνωρίζω) εάν εγώ αγοραζα πχ όχι μπαταρία σκέτη αλλα ποδήλατο ηλεκτρικό με εσωτερική μπαταρία, και δεν εμφανιζοταν πουθενά ότι πρόκειται για ηλεκτρικό ποδήλατο αλλά απλό. Θα ελεγχόταν κάπου σε κάποιο σημείο της διαδρομής εσωτερικά το δέμα; Η θα σκαναριζοταν κάπως τύπου αεροδρόμιο; Με σκοπό τον περιορισμό του κόστους μεταφοράς, από εκεί γεννήθηκε η σκέψη του αν ελέγχονται τα δέματα από χώρες της ΕΕ
  14. Θενξ! Εδώ μιλάμε για μεταφορά εντός ΕΕ όπως έγραψα και στο πρώτο μνμ. Δλδ οδική μεταφορά από χώρα της Ευρώπης στην Ελλάδα, δλδ πόσο προβληματική να είναι μια μεταφορά μπαταριών με αυτόν τον τρόπο, έχω την εντύπωση ότι δεν περνάει τελωνείο μια τέτοια μεταφορά, αφού δεν είναι εκτός ΕΕ. Βέβαια δεν ξέρω και τα διαδικαστικά αυτά, δλδ πως μπαίνουν στην χώρα πράγματα από χώρα της ΕΕ.
  15. Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου! Όταν η επιλογή της μεταφορικής γίνεται από τον πελάτη; Για τέτοια περίπτωση μιλάμε εδώ, εγώ επιλέγω μεταφορική. Και το πρόβλημα είναι ότι πολλές εταιρείες έχουν πχ τις μπαταρίες στα επικίνδυνα υλικά από κάποια χωρητικότητα και πάνω (που μου φαίνεται κουλό για μια μεταφορά με φορτηγό). Και είτε δεν τις μεταφέρουν είτε ανεβάζουν το κόστος πολύ για να αξίζει Για αυτό ρωτάω αν ανοίγονται η αν βλέπουν τι υπάρχει μέσα σε ένα δέμα. Αυτή είναι η απορία μου. Πχ ποδήλατο με μπαταρία εντός του σκελετού απαγορεύεται..μου φαίνεται πολύ περίεργο το γιατί
  • Δημιουργία νέου...