Προς το περιεχόμενο

tseimenis

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    79
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με tseimenis

  • Ημερομηνία γέννησης 25/11/1991

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.965 προβολές προφίλ

tseimenis's Achievements

  1. Σε λευκό το Edge Plus δεν το βρίσκω πουθενά. Έχει βγει σε μαύρο και χρυσό αλλά δεν με ενθουσιάζουν.
  2. Καλημέρα παιδιά... Και γω σκέφτομαι να το αλλάξω το Galaxy S4 που έχω 2,5 χρόνια. Λέω να πάρω το Galaxy S6 Edge Plus Σε λευκό. Έχει καλή Ram και πιστεύω θα με βολέψει. Μήπως ξέρει κάποιος πότε βγαίνει σε λευκό χρώμα;
  3. Μπορώ να τον εγκαταστήσω σε Samsung Galaxy S4 με 4.3;
  4. Φοιτητής, όχι, δυστυχώς. Έχουμε μεγαλώσει λίγο. Wind ήμουν αλλά δεν με βόλεψε το σήμα της. Cosmote όχι ε; Είδα αυτό από το site της.
  5. Παιδιά μιας που μιλάμε για συμβόλαια και χρεώσεις χρειάζομαι την βοήθειά σας. Χρειάζομαι τον μήνα 2 - 2,5 ώρες ομιλίας προς όλους, 100 sms προς όλους και μέχρι 300mb mobile internet. Αν γίνεται να μην ξεπερνάει τα 35 ευρώ το μήνα. Τι έχετε να μου προτείνετε; Σας ευχαριστώ!
  6. tseimenis

    Samsung Galaxy S4 Review

    Καλησπέρα σε όλους.... χρειάζομαι την βοήθειά σας για κάτι μικρό. Θέλω να αγοράσω το Galaxy S4 από εδώ : http://www.birdphone.gr/ecs/gr/products/Samsung-i9505-Galaxy-S4-LTE-16GB-White-Frost-T-Mobile.aspx Αυτό που θέλω να ξέρω είναι γιατί λέει T-Mobile στην έκδοση; Έχει κάτι διαφορετικό από τις άλλες εκδόσεις των καταστημάτων Wind, Cosmote, Vodafone; Δεν πιάνει όλες τις συχνότητες των δικτύων; Τις Ελληνικές τις πιάνει; Πιάνει δηλαδή και το απλό δίκτυο, και το 3G και το 4G της Cosmote (όπου πιάνει τέλοσπάντων). Ρωτάω για να μην πάω ξυπόλητος στ'αγκάθια και δεν έχω δίκτυο μετά. Ευχαριστώ πολύ.
  • Δημιουργία νέου...