Προς το περιεχόμενο

Sebastienomnia

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    448
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Sebastienomnia

  • Ημερομηνία γέννησης 08/01/1987

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Sebastienomnia's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Sebastienomnia

    Αγορά 3G router

    Καλησπέρα, ενόψει καλοκαιρινών διακοπών θέλω να αγοράσω ένα ασύρματο ρουτεράκι σαν αυτά που δίνουν οι εταιρείες για συνδέσεις (κάτι που δε με ενδιαφέρει, αφού μόνο τη συσκευή θέλω και όχι τη σύνδεση) όπου να μπορώ να βάζω μια κάρτα σιμ μέσα και να έχω 3g δίκτυο όπου βρίσκομαι. Ποια συσκευή έχετε δοκιμάσει/προτείνετε?
  2. Παιδιά μπήκε. Είχε μέσα και ρυθμίσεις ΜMS, έπρεπε να τις σβήσω, δεν καταλαβαίνω το λόγο βέβαια, αλλά τουλαχιστον τωρα παίζει
  3. Παιδιά καλησπέρα. Ψήθηκα κι εγώ και έβαλα κάρτα Q σήμερα, την ενεργοποίησα κανονικά, όλα κομπλέ. Έχω πρόβλημα με τις ρυθμίσεις όμως. Ενώ ακολουθώ ακριβώς τις οδηγίες, εξακολουθώ να μην έχω δεδομένα (ούτε 2g ούτε 3g, τίποτα). Εμφανίζει μόνο το R πάνω πάνω, τίποτ'άλλο. Καμιά ιδέα? Σας ευχαριστώ
  4. Καλησπέρα, έχω μερικούς εξωτερικούς 3,5" usb 2.0 του 1ΤΒ συνδεδεμένους στο PC και θα ήθελα να ρωτήσω τι είδους θήκες προτείνετε να πάρω, είτε από ελλάδα είτε από τίποτα ebay κλπ. Αυτό που θέλω είναι να παραμεινει η συνδεσμολογία όπως τώρα, απλά να μπουν οι σκληροί σε θήκες.
  5. Φίλε ευχαριστώ. Μπορείς να γίνεις πιο σαφής και να μου προτείνεις μερικά συγκεκριμένα παραδείγματα δεκτών noname?
  6. Καλησπέρα, έχω μια samsung syncmaster p2770hd και θα ήθελα ενόψει Μουντιάλ να γράφω μερικά προγράμματα σε στικάκι USB ή και σε σκληρό δίσκο, εξωτερικό. Μπορείτε να με βοηθήσετε παιδιά γιατί δεν έχω καμία ιδέα στο πως να το κάνω ή τι software χρειάζομαι.
  7. Έχω το συγκεκριμένο μηχανηματάκι, με τους τελευταίους drivers σε win7. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι όταν ανοίγω τον Η/Υ, κατά 99% δε θα μπορώ να συνδεθώ στο Ίντερνετ. Κάνω δεξί κλικ στο σηματάκι WUA κάτω δεξιά στη μπάρα εργασιών και επιλέγω Εκκίνηση Config Utility. Δεν γίνεται τίποτα και συνήθως δε βρίσκει καν το δίκτυο. Οι άλλες δυο επιλογές είναι Switch via mode πελάτη + ΑΡ Switch στο AP mode Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω. Μπορείτε να με βοηθήσετε?
  8. Sebastienomnia

    Και τώρα.. tablet.

    Ευχαριστώ φίλε. Κανένας άλ΄λος>?
  9. Sebastienomnia

    Και τώρα.. tablet.

    Ήρθε η ώρα να αγοράσω το πρώτο μου ταμπλετ με μπατζετ έως 270 ευρώ. Τι θέλω από αυτό - Εξαιρετική οθόνη , 10inch -Όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αυτονομία - Δε με ενδιαφέρει η κάμερα αλλά θέλω καλό ήχο. - Που και που κανένα παιχνιδάκι αλλά συχνότατα ταινίες, χωρίς να κολλάει - Γενικά δε θέλω να κολλάει, αρκετή χρήση Ίντερνετ πχ συγγραφή άρθρων - Δεν με ενδιαφέρει το 3g, σχεδόν παντού βρίσκω wifi Και ρωτάω. Το Pipo M9 pro είναι καλό με βάση τις παραπάνω ανάγκες? Ποια η διαφορά του από το M9? Τι ανταγωνιστές θα μπορούσε να έχει? Περιμένω νέα και ιδέες, ευχαριστώ
  10. Αυτό θα πεί τεχνολογικό άλμα. Google, ήρθε η ώρα να αντιδράσεις..
  11. Παιδιά ακολούθησα τον οδηγό: http://www.wiihacks.com/recommended-faqs-guides-tutorials-only/24630-full-hacking-guide-4-2-system-menus.html Και όλα ολοκληρώθηκαν με επιτυχία. Μήπως μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει όμως τι εννοεί όταν λέει " Now we are worked up and ready to run our backups!! REMEMBER: Use Verbatim DVD-r burned at 2x-4x to minimise errors! Also be sure to scrub the update and region free your backups, so all of them play on 4.2, and noon tries to update you! This is necessary for now, because preloader for 4.2 has not been released yet. Once it is, this will no longer be compulsory. But for now, be safe!" ??
  12. Παιδιά μήπως ξέρετε που ακριβώς είναι οι ολυμπιακές εγκαταστάσεις ξιφασκίας που θα γίνει απόψε η συναυλία του tiesto? Kαι πως πάμε εκεί? Το τραμ πηγαίνει, και αν ναι σε ποια στάση κατεβαίνουμε? Χίλια ευχαριστώ!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:22 ---------- Κανένας?
  13. Ρίξτε μια ματιά και στο δικό μου ρε παιδιά.. http://sebastien20.wordpress.com Ανανεώνεται καθημερινά, με σχόλια,ειδησούλες κλπ που αφορούν την καθημερινότητα,τα αθλητικά και άλλα πολλά..
  • Δημιουργία νέου...