Προς το περιεχόμενο

plucker

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    21
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με plucker

  • Ημερομηνία γέννησης 26/04/1988

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

plucker's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Εχεις να μου προτείνεις κάποιο συγκεκριμένο γιατί δεν μπορώ να βρώ απο φίλο στα τόσα watt και πρέπει να πάρω. Αν πάρω καινούριο να είναι ίδια watt η περισσότερα?
  2. Καλησπερα σε όλους. Έχω ένα σύστημα με: CPU: Quad Core Q6600 MOBO: Asus P5k RAM: DDR2 Corsair xms 2x2GB 800mgz 4-4-4-12 GPU: MSI RADEON R9 270 (Μόλις την πήρα) Τροφοδοτικό: Etasis 750w Λειτουργικό: Windows 8 x64 HDD: WD Caviar Black 320GB Εδώ και πάρα πολλά χρόνια το PC κάνει επανεκκινήσεις (τα 3χρόνια το είχα με την μια μνήμη) μόνο του σε ξαφνικές στιγμές και ειδικά όταν ζορίζεται. Η επανεκκίνηση μπορεί να γίνει είτε ακαριαία είτε να αρχίσει να κολλάει το mouse και ότι ήχος παίζει, να κολλήσει καθώς και η εικόνα το ίδιο. Στην αρχή είχα σκεφτεί ότι μπορεί να είναι θέμα δίσκου (γιατί είχε σπάσει λίγο το sata και μου το έκανε κυρίως στις μεταφορές αρχείων.) τελικά δεν είναι διότι πήρα το παραπάνω δίσκο και το πρόβλημα παρέμεινε. Έχω κάνει πολλές φορές φορματ και το πρόβλημα παραμένει οπότε έχω εξαλείψει το να είναι θέμα Software. Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι το πρόβλημα δεν φέυγει τελείως αλλά περιορίζεται σημαντικά αν βγάζω την μια μνήμη, εκεί που κάνει επανεκκίνηση κάθε τέταρτο θα κάνει ανα 2ωρο. Έχω κάνει memtest καθώς επίσης τις έχω παέι και στο plaisio μαζί με όλο tower και μου είπαν ότι δεν έχει πρόβλημα. (άλλο παλι αυτο, 3φορες στο πλαισιο για να μου πουν δεν έχει τίποτα. 3x20=60ευρώ) Έχω κοιτάξει τις ρυθμίσεις στο bios και όλα φαίνονται μια χαρά, δοκίμασα και χειροκίνητα να ρυθμίσω τις μνήμες και αυτόματα και προκοπή καμια, επίσης δοκίμασα τις μνήμες σε διαφορετικούς συνδιασμούς στο Motherboard και δεν επιασε. Εχω ελεγξει τις θερμοκρασίες με προγράμματα και όλα λειτουργούν σωστά εξάλλου το PC απο ψύξη άλλο τιποτα, έχει μέσα 10 ανεμιστήρες. Παλιότερα ανέβαζε θερμοκρασία η κάρτα γραφικών γιαυτό και την άλλαξα αλλα το πρόβλημα δεν λύθηκε και έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι. Πέρασε και κάποια στιγμή απο το μυαλό μου ότι μπορεί να είναι το τροφοδοτικό γιατί όλο αυτό είναι σαν διακοπή τάσης για κλάσματα του δευτερολέπτου. Απο εδώ και πέρα δεν ξέρω πως να κινηθώ. Να πάρω ένα mobo s775 με DDR2 με κανα 40αρι ευρώ να δω τι θα γίνει η να δώσω μια και καλή καμια 250αρια ευρώ να λύσω το πρόβλημα μου με καινούριο MOBO-CPU-DDR3. Θέλω να βρώ όμως και τι φταίει γιατί πανέ πολλα χρόνια που έχω ασχοληθεί και είναι το γαμώτοοο.
  3. Λοιπον κατεληξα στο οτι εχει θεμα η μια μνημη! Εβγαλα την μια και ολα μια χαρα και μολις εβαλα την αλλη κολλισε στα 5 λεπτα! Ειχα δυο μνημες της Crosair στα 2gb η καθεμια και 800mz διαβασε το manual του motherboard διοτι λεει οτι αν θες να βαλεισ μνημες κατω απο 800 πρεπει να αλλαξεισ μια ρυθμιση καθως επισης και αν βαλεις μνημες 1066 δες το λιγο γιατι εκει νομιζω ειναι το προβλημα σου! Στο BIOS λεει καπου Jumper..κατι εκει ειναι η ρυθμιση του FSB της μνημης! Ελπιζω να βοηθησα!
  4. Λοιπον μετα απο αρκετο ψαξιμο καταλαβα οτι καποιο προβλημα ειναι με τις μνημες! Ενω εχω κανει memtest για πολλες ωρες δεν εβγαλε προβλημα αλλα τωρα εβγαλα την μια μνημη και ολα προς το παρον δουλευουν μια χαρα! Θα δοκιμασω να βαλω και μονο την αλλη για να δω αν το προβλημα ειναι στην μια μνημη η στα DIMM του motherboard! Αυτα οποτε φιλε μου δοκιμασε και εσυ το ιδιο και πεσ μου αν βρεισ καμια ακρη!
  5. Νομίζω ότι ξεφύγουμε λιγο! Είμαι αρκετά ψυχακι και δεν έχει κοκο σκόνης μέσα εξάλλου αν είχε και ήταν πρόβλημα θα ανεβαΖε θερμοκρασία σωστά;;
  6. Τι άλλο εκτός απο αυτα που έχω γραψει
  7. Φορματ έχω κανει άπειρα! Αλλα ρέ φίλε αφού σου λέω καινούριο δίσκο πήρα δεν έπρεπε να κάνω φορματ; Όσο για το bios έκανα update όταν πρωτοειχε χαλάσει ο δίσκος!
  8. Είχα windows 7 x64 και πριν και ολα μια χαρα! Απλα άρχισε να μ κανει κάτι νερά και μετα άρχισε αυτο! Το σατα είχε σπάσει στον προηγούμενο δίσκο είπα! Πάνω στο δίσκο το καλωδιακι
  9. Λοιπόν άλλαξα το βισμα του ρεύματος και το Sata καλώδιο και πάλι τα ίδια! Πρέπει να έλεγξω και το τροφοδοτικο ολόκληρο όμως ε;; Τι εννοείς να έλεγξω τον δίσκο! Έτρεξαν κάτι προγράμματα και μ έλεγε healthy είχε ψιλό σπάσει και το Sata οπότε ήθελε αλλαγή!
  10. Αυτο ακριβως σκεφτομουν τωρα να το συνδεσω με αλλο καλωδιο τροφοδοσιας τα αλλα π ειπες τα εχω δοκιμασει! Αλλα ο δισκος ειναι ολοκαινουριος δεν εχει προβλημα αυτος!
  11. Δεν υπαρχει καποια συγκεκριμενη περιπτωση μπορει να το κανει οποτεδηποτε! Αλλα το κανει σιγουρα οταν πχ κανω μεταφορα μιας ταινια απο ενα μερος του δισκου σε ενα αλλο η αμα παω να κατεβασω ενα πολυ μεγαλο αρχειο!
  12. Ναι και είναι ολα μια ΧΑΡΑ! Το θέμα είναι ότι δεν κανει επανεκκινηση να πεις ότι ανεβάζει κάπου θερμοκρασία αλλα παγώνει!
  13. Καλημερα σε ολους! Λοιπον πρωτα απολα Εχω γνωσεις απο υπολογιστες και αν μου εξηγησει καποιος μπορει να ειναι οσο συνθετος θελει! Εχω ενα κομπιουτερ με motherboard p5k, Καρτα γραφικων ati radeon 3870HD, Cpu Quad core 6600, και μνημες 4GB kingston! Το κομπιουτερ εχει πανω τα windows 7 μολις τα εβαλα αρα θεμα software δεν ειναι! Το κομπιουτερ στα καλα καθουμενα κολλαει και δεν κανει τπτ ουτε ποντικι κουνιεται ουτε τπτ! Με μια αρχικη εκτυμιση νομιζα οτι ειναι ο δισκοσ και αδυνατει να παρει δεδομενα γιατι το κανει οταν κατεβαζω δεδομενα πχ κανα update η οταν παω να περασω δεδομενα απο ενα κομματι του δισκου σε ενα αλλο! ΑΛΛΑ ΠΗΡΑ ΝΕΟ ΔΙΣΚΟ και τα ιδια, ξεκιναω χτες να αρχισω να βαζω windows και ολα και εκει που μ κανει τα update να το παλι! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟ!!! Παρακαλω πολυ πειτε μου τι να δοκιμασω για να αποκλεισω βλαβες στα μερη του hardware γιατι δεν με παιρνει να τα αγοραζω ολα μεχρι να το φτιαξω! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
  14. plucker

    Assassin's Creed: Revelations

    Λοιπον παιδια καλησπερα! Εκανα μ***κια και εχασα το saved game μου απο το AC Revelations θελω λοιπον καποιοσ αν μπορει να μου στειλει ενα που να ειναι οσο πιο κοντα στο 20% για να μην ξαναρχιζω απο την αρχη. Ευχαριστω!
  15. plucker

    BSOD και Memory Crash

    Οριστε! 122311-35942-01.zip
  • Δημιουργία νέου...