Προς το περιεχόμενο

nikos papas

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    91
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με nikos papas

  • Ημερομηνία γέννησης 01/01/1965

nikos papas's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Οταν λενε μεσα στο 2008 (για τη δευτερη φαση )ποτε ακριβως δεν ειναι γνωστο?
  2. nikos papas

    Αγιο Φως

    Καθολου προσφατο θα ελεγα.Να φανταστεις ουτε το γιουρο δεν ειχαμε παρει .Σορυ. Καταρχην δεν κρινω το Θεο ουτε το Μωαμεθ ουτε το Δια.Πολυ περισσοτερο δεν εχω την απαιτηση να αρχισουν να μοιραζουν χαμπουργκερ στα πεινασμενα παιδια. Κατι τετοιο ειπε καποιος οτι εννοουσα.Αυτο που κρινω ειναι η αντιληψη που εχουν καποιοι για την πιστη για το χριστιανισμο και κυριως την υποκρισια και τυπολατρεια-ειδωλολατρεια(τιμια ξυλα,αγιες εικονες ,ιερα λειψανα,αγιασμενα νερα, εικονες που δακρυζουν) του ιερατιου. jimara μπορει εσυ να εχεις ξεκαθαρισει μεσα σου τα πραγματα σε θεματα πιστης και να λες οτι αλλο ελληνικη εκκλησια Α.Ε και ΑΛΛΟ Χριστιανικη θρησκεια,αλλα δυστυχως δεν συμβαινει το ιδιο με το συνολο των πιστων.Μαλιστα θα ελεγα οτι υπαρχει μεγαλο μπερδεμα στον κοσμο σε θεματα πιστης. Σχετικα με το θεμα της ελευθερης βουλησης να συμφωνησω μαζι σου.Εγω π.χ. ειμαι 43 χρονων γομαρι ειμαι υπευθυνος για τις πραξεις μου κια θαρθει η μερα που θα κριθω. Που λεει ο λογος.Ενα παιδακι δυο,τριων- και βαλε- χρονων τι διολο ελευθερια βουλησης εχει?
  3. nikos papas

    Αγιο Φως

    Φιλε aigea εχω μια απορια .Ενταξη τους "πιστους" τους βλεπουμε. Οι χριστιανοι που ειναι?Ποση σχεση εχουν με το πνευμα και την ουσια του χριστιανισμου τα "αγια φωτα", τα "αγια λειψανα",και οι "αγιες εικονες" που τις βγαζουν σεριανι καθε τοσο οι αγιοι μητροπολιτες μας ,που δε λενε καλημερα μεταξυ τους.Ο χριστιανισμος δεν ειναι σοου. Γιατι για σοου προκειται.Το φως μεταφερεται με τιμες αρχηγου κρατους κ.τ.λ.Το ιδιο το πατριαρχειο ολα αυτα τα χαρακτηριζει υπερβολικα.Καποτε ο Κυριος με λιγα ψαρια και λιγο ψωμι χορτασε χιλιαδες ανθρωπους. Σημερα που πεθαινουν καθημερινα χιλιαδες παιδακια επειδη δεν εχουν ενα ποτηρι νερο και μια χουφτα ρυζι να φανε αντι να κανει εκει το θαυμα του ο Φιλευσπλαχνος και Παναγαθος παιζει με τα φωτα?
  4. Σιγα μην στεναχωριουνται οι ασκουντες την Εξουσια με το αν ειναι κατι "δικαιο","σωστο" η "δημοκοκρατικο".Αυτα ειναι για μας τους "αφελεις".
  5. 90B ΕΣΣΟ(205). 523 ΜΑΥΡΟΔΕΝΔΡΙ ΚΟΖΑΝΗΣ. 641 ΣΟΥΦΛΙ. Ε.Φ. 58. ΔΝΣ ΠΖ. Σας περιμεναμε πως και πως! Απιστευτο.Μου φαινεται οτι περασαν 200 χρονια απο τοτε.Σας αναφερω κυριε ΔΕΑ οτι σχεδον γερασαμε.
  • Δημιουργία νέου...