Προς το περιεχόμενο

sir_platanight

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.095
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με sir_platanight

  • Ημερομηνία γέννησης 20/04/1986

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Τριπολη

Πρόσφατες Επισκέψεις

7.846 προβολές προφίλ

sir_platanight's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 18/04/2024 09:26 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Σε άψογη εμφανισιακή και λειτουργική κατάσταση. Έχει χρησιμοποιηθεί ελάχιστα. Αγορά καινούριου 750€ το ελάχιστο!! Προ-συναρμολογημένος διάδρομος. Με αντικραδασμικό σύστημα Air Cushions και ροδάκια μεταφοράς για εύκολη μετακίνηση. Είναι συμβατό με ασύρματη ζώνη στήθους για μέτρηση καρδιακών παλμών (η ζώνη δεν περιλαμβάνεται). Διαθέτει μοτέρ 2 hp, μέγιστη ταχύτητα 16 Km/h και κλίση έως 12%. Τεχνικά χαρακτηριστικά Ισχύς μοτέρ 2/3 (Peak) HP DC Ταχύτητα 0,8 - 16,0 Km/h, ανά 0,1 km/h Κλίση ηλεκτρική 12% σε 12 επίπεδα Επιφάνεια τρεξίματος 430 x 1320 mm - πάχος 1,6 mm Προγράμματα προπόνησης 1 χειροκίνητο, 12 προκαθορισμένα, ελέγχου καρδιακού παλμού-HRC, body fat, στόχου: χρόνου, ταχύτητας, θερμίδων Μέγιστο βάρος χρήστη 110 kg Αντικραδασμικό σύστημα Air cushions system με 12 ελαστομερή σημεία Διάμετρος ράουλων εμπρός ø46 mm - πίσω ø42 mm Βάρος 55 kg Διαστάσεις όταν στηθεί 169,0 x 72,0 x 133,0 cm Διαστάσεις αναδίπλωσης 113,0 x 72,0 x 152,0 cm Πλαίσιο προ-συναρμολογημένο με 2 ροδάκια μετακίνησης Μεικτό βάρος 62 kg Διαστάσεις συσκευασίας 177,0 x 76,5 x 29,5 cm Πιστοποιήσεις CE-ROHS-EN957 Τα μεταφορικά επιβαρύνουν τον αγοραστή. Περιοχή Τρίπολη Εγγύηση οι αξιολογήσεις μου!!

    370 €

  2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 16/04/2024 10:39 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλούνται τα παρακάτω πλήρως λειτουργικά. ΣΥΣΚΕΥΕΣ PANASONIC KX-T7633 X7 Τεμάχια 50€ / ΣΥΣΚΕΥΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ PANASONIC KX-TDA15 x1 Τεμάχιο 200€ Σε περίπτωση αγοράς όλου το πακέτου η τιμή διαμορφώνεται στα 450€ Μπορούν να σταλούν φωτογραφίες των προϊόντων κατόπιν ζήτησης. Περιοχή Τρίπολη. Αποστέλλονται πανελλαδικά. Εγγύηση οι αξιολογήσεις μου.

    50 €

  3. Οκ θα το πάω με bluetooth τελικά!!! Ευχαριστώ πολύ!!
  4. Male σε male έχω ήδη καλώδιο!! Τώρα όσον αφορά τον ανταπτορα δεν νομίζω πως θα κάνει κάτι και του oneplus..αν και τον έχω παραγγείλει ήδη.. λέω μήπως είναι με κάποια ρύθμιση θέμα. Με κάτι τέτοιο θα είμαι οκ?? https://www.adaptoras.gr/proion/ugreen-receiver-bluetooth-transmitter-mini-jack-3-5mm-black-cm403/
  5. Καλησπέρα ομάδα!!! Πρόσφατα αγόρασα το oneplus 11 και εκτός του ότι είναι μια εξαιρετική συσκευή μου έχει προκύψει ένα μικρό πρόβλημα. Έχω ένα golf 7 και έχει υποδοχή για jack 3.5 για multimedia. Μέχρι πρότινος που είχα ένα huawei nova 5t το συνεδεα με ένα απλό καλωδιο και έναν ανταπτορα jack to type c και έπαιζε κανονικά. Δυστυχώς με αυτη τη συσκευή δεν παίζει. Αγόρασα και έναν ανταπτορα της baseus μήπως και αλλάξει κάτι και παίξει αλλά ούτε καν. Το μόνο που παρατήρησα με αυτόν τον ανταπτορα είναι ότι η συσκευή μου το αναγνωρίζει σαν ακουστικά, βγάζει δηλαδή σήμα στην οθόνη αλλά και πάλι δεν παίζει .. μήπως έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι αντίστοιχο και έχει βρει λύση? Το ίδιο ισχύει και με την συσκευή της γυναίκας μου που έχει huawei p30 pro.
  6. sir_platanight

    EON TV Box

    Παιδιά καλησπέρα! Ήρθα στο χωριό μου και πήρα μαζί και το eon box αλλά ξέχασα το κοντρόλ.. Υπάρχει κάποιος τρόπος μέσω κινητού να το διαχειριστω? Έχω huawei nova 5t το οποίο έχει και υπέρυθρες.
  7. sir_platanight

    Αγορα απο Public

    Κανονικά έπρεπε να το έχουν στείλει πριν τις 15...παρακαλαμε για τα αυτονόητα! Τι να πω.. Πρώτη φορά αγόρασα από εκεί και ήταν και η τελευταία... Δεν θέλω μόνο να σκέφτομαι το ενδεχόμενο να γίνει τπτ με την τηλεόραση ή την ηχομπαρα!
  8. sir_platanight

    Αγορα απο Public

    Εγώ σήμερα τους απείλησα και με κάλεσαν εντός μιας ώρας και μου τον είπαν... Δεν ξέρω κατά πόσο φοβήθηκαν αλλά σημασια έχει ότι έκανα την δουλειά μου! Τώρα αναμενω τηλέφωνο για το 2ο ζήτημα... Ειδωμεν!
  9. sir_platanight

    Αγορα απο Public

    1η εμπειρία με ηλεκτρονική αγορά και γράφω εδώ για να εκφράσω την δυσαρέσκεια μου! Αγορά τηλεόρασης και ηχομπαρας 28/2 με παράδοση 2/3.. Η αγορά πραγματοποιήθηκε λόγω προωθητικής ενέργειας με επιστροφή κουπονιού αξίας 250€.. Πρώτου γίνει η αγορά είχα μιλήσει με 2 υπαλλήλους και μου είχαν πει ότι η ενέργεια τελειώνει 28/2 και το κουπόνι θα το λάβω 1/3 με SMS η email! Προφανώς και δεν το έλαβα και ξανακαλεσα και υπάλληλος με καθυσηχασε ότι θα το λάβω στις 15/3 (υπόψιν η χρήση του κουπονιού μπορεί να χρησιμοποιηθεί από 15/3 έως 15/4)..οπως καταλαβαίνετε δεν έχει ακόμα αποσταλεί το κουπόνι! Προχτές ξανακαλεσα και μου είπε η υπεύθυνη του τηλεφωνικού κέντρου ότι θα σταλεί 18/3 επιβεβαιωμενα.. Σήμερα 19/3 δεν έχω λάβει κάτι ακόμα με αποτέλεσμα να ξανακαλω για 15η φορά και να μου λένε ότι θα λάβω το κουπόνι 26/3.. Αναμένω τηλέφωνο από υπεύθυνο να δω τι άλλο θα σκαρφιστεί να μου πει.. Το άλλο ζήτημα που έχει προκύψει είναι ότι μόλις έβγαλα την τηλεόραση από το κουτί είδα κάτω δεξιά να προεξέχει κάτι σαν ύφασμα! Μια από τις πολλές φορές που κάλεσα μου είπαν στείλτε μέιλ με την φωτογραφία και θα σας καλέσουμε εντός 24 ωρών.. Προφανώς και δεν έλαβα κλήση και κάλεσα εγώ μετά από 4 24ωρα...η απάντηση ήταν ότι δεν το είχαν δει καν και πως θα το προωθούσαν άμεσα.. Φυσικά μέσα στα πολλά τηλέφωνηματα ανέφερα και το ζήτημα αυτό αλλά φυσικά δεν είχαν νέο με αποτέλεσμα να εξοργιστω! Η υπεύθυνη που μιλησα φυσικά με καθυσηχασε και γι αυτό, ότι θα το αναλάμβανε η ίδια και άλλες τέτοιες μπουρδες! Φυσικά και δεν έχω λάβει ακομα απάντηση ούτε γι αυτό... Η επόμενη κίνηση αν δεν λυθούν άμεσα τα 2 ζήτηματα είναι να αναρτηθούν τα ονόματα των υπαλλήλων, που δυστυχώς δεν ξέρουν την δουλειά τους, και να απευθυνθώ στον συνήγορο του καταναλωτή!
  10. sir_platanight

    Samsung q700a πρόβλημα?

    Απ όταν το έστειλα δουλεύει κανονικά! Η σύνδεσμολογια είναι σωστή... Τώρα θα το παρακολουθήσω και βλέπουμε! Ευχαριστω
  11. sir_platanight

    Samsung q700a πρόβλημα?

    Καλησπέρα ομάδα πριν από περίπου μια εβδομάδα αγόρασα την samsung q700a μαζί με μια 65 q80a.. Μου βγάζει κάτι φάσεις σφάλμα και δεν συνδέεται να βγάζει ταυτόχρονο ήχο η ηχομπαρα με την τηλεόραση μέσω earc.. Της έκανα και reset και πάλι κάνει το ίδιο... Ταυτόχρονο ήχο δηλαδή το q symphony το βγάζει μόνο μέσω wifi... Σε άλλες θύρες έχω συνδεδεμένα ένα xiaomi box και το eon της nova... Υπαρχει περίπτωση να φταίει κάποιο απ αυτά η έχει κάποιο θέμα η ηχομπαρα η ή τηλεόραση.. Σας επισυναπτω και φωτογραφία με το σφάλμα που μου βγάζει. Παρακαλω βοηθήστε οποίος ξέρει γιατί μου σπάει τα νεύρα αυτό Edit μόλις απενεργοποιώ και ενεργοποιώ την λειτουργία hdmi e arc ξαναδουλευει.
  12. Καλησπέρα ομάδα! Είμαι στην διαδικασία αγοράς της εν λόγω τηλεόρασης.. Έχω μπερδευτεί λίγο για το soundbar που σκέφτομαι να πάρω.. Ειμαι ανάμεσα στο samsung q600a και στο q700a... Εχουν μεγάλες διαφορές? Αξίζει τα 100€ παραπάνω το Q700? Το σετακι που έχω τώρα είναι αυτό μια Samsung 55ku6000 και ένα home cinema sony bdv e2100. Φαντάζομαι θα δω διάφορες! Έχει κάποιος κάτι από τα παραπάνω για να βοηθήσει? Ευχαριστώ εκ των προτερων
  13. Τι να πω... Ας ελπίσουμε να το διορθώσουν... Γιατί ναι μεν είναι νορμάλ το οικονομικό αλλά σκοπός είναι το καλό αποτέλεσμα! Εγώ πηρα τηλ σήμερα και θα έκαναν απομακρυσμενα έλεγχο.. Με πήραν μετά από λίγο αν είναι οκ τωρσ... Τους λέω όχι και πριν λίγο πάλι είχε σπασίματα.. Και το έδωσαν βλάβη να έρθει τεχνικός να το δει.. Ότι να ναι! Ας παραδεχτούν ότι έχουν θέμα και θέλει διόρθωση και ας αφήσουν τις χαζομάρες!
  14. Παίζει και στα δύο ταυτοχρονα φίλε μου! Ρε παιδιά σας κάνει σπασίματα και διακοπές? Γενικά εγώ δεν είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα.. Ειδικά σε σύγκριση με τον ΟΤΕ που το έχω μέσω αλλού box και είναι συνδεδεμένος με WiFi!
  15. Παιδιά αγόρασα κι εγώ την full υπηρεσία του eon! Δεν έχουν wifi οι μάγκες και μας έχουν βάλει σε μπελάδες με το καλώδιο! Εγώ έχω το βασικό ρουτερ στο δωμάτιο που κοιμάμαι αλλά με κλειστό WiFi! Το ρουτερ αυτό το συνδέω με ένα άλλο μέσω powerline για WiFi και τέλος το ρουτερ του WiFi το συνδέω μέσω WiFi με ένα άλλο που είναι στον ίδιο χώρο σαν access point για να έχω το Lan του για το eon! Η μέτρηση του WiFi που έχω κάνει κλειδώνει από 70-90 ενώ στο box της eon μου βγάζει από 20 έως 40...ήθελα να ξέρω πόσο κλειδώνει σε άλλους κατόχους μήπως έχει το box μου πρόβλημα ή απλά η υπηρεσία θέλει δουλειά ακόμα..
  • Δημιουργία νέου...