Προς το περιεχόμενο

Federer

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.568
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    15

7 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με Federer

  • Ημερομηνία γέννησης 25/04/1989

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

18.372 προβολές προφίλ

Federer's Achievements

  1. Οσο κι αν προσπαθεί η Micro$oft με τον Edge, όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσες εκδόσεις chrome κι αν κυκλοφορήσουν, ΚΑΝΕΝΑΣ browser, δεν θα αποκτήσει ΠΟΤΕ την συμβατότητα, ελαφρότητα, αξιοπιστία, ταχύτητα, ασφάλεια και προσαρμοστικότητα του Internet Explorer 6. Όταν με το καλό τα καταφέρει, ΙΣΩΣ του δώσω μια ευκαιρία. Μέχρι τότε είμαι μια χαρά με τον Explorer και απολαμβάνω το browsing σε όλο του το μεγαλείο!
  2. Όσο και να παλεύει το ΛΙΝΟΥΞ ένας είναι ο ηγέτης των λειτουργικών συστημάτων: Windows XP
  3. Οι SSD είναι ακόμα σε εμβρυακό στάδιο...Στην ουσία όσοι τους χρησιμοποιούν γίνονται beta testers των εταιρειών. Όταν με το καλό ωριμάσει η τεχνολογία τους, ξεπεράσουν τις παιδικές τους ασθένειες, πέσει το κόστος στα 10-15€/TB, τοτε τα ξαναλέμε! Μέχρι τοτε είμαι μια χαρά με τον παραδοσιακό HDD μου.
  4. Τα Windows XP εξακολουθούν να μοιράζουν πόνο και φυσικά να αποτελούν την ναυαρχίδα της Micro$oft. Μετά το φιάσκο των 11αριών, είναι σχεδόν σίγουρο οτι η Micro$oft θα βασιστεί στον αψεγάδιαστο πυρήνα των XP για να σχεδιάσει τον διάδοχό τους κατι που θα πάρει χρόνια...Τα XP θα αποτελούν το πιο σταθερό, ελαφρύ, γρήγορο, ασφαλές και συμβατό λειτουργικό σύστημα για τα επόμενα 20 χρόνια.
  5. Έχω κοινοποιήσει εδώ και χρόνια το παρακάτω κείμενο στον τοίχο μου, οπότε δεν ανησυχω... Λόγω του γεγονότος ότι το Facebook έχει επιλέξει να εμπλέξει λογισμικό που επιτρέπει την κλοπή προσωπικών πληροφοριών, δηλώνω τα εξής: Σήμερα, 27 Νοεμβρίου του 2014, απαντώντας στις νέες κατευθυντήριες γραμμές του Facebook και σύμφωνα με τα άρθρα L.111,112 και 113 του κώδικα πνευματικής ιδιοκτησίας, δηλώνω ότι τα δικαιώματά μου είναι συνδεμένα με όλα τα προσωπικά μου δεδομένα, σχέδια, τέχνη, φωτογραφίες, κείμενα, κλπ, που δημοσιεύθηκαν στο προφίλ μου.Για εμπορική χρήση των ανωτέρω χρειάζεται γραπτή συγκατάθεση μου ανά πάσα στιγμή.Όσοι διαβάζετε αυτό το κείμενο αντιγράψτε το και επικολλήστε το στον τοίχο του Facebook. Αυτό θα επιτρέψει να τεθούν υπό την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας. Με αυτή την έκδοση, λέω στο Facebook ότι απαγορεύεται αυστηρά να αποκαλύψει, αντιγράψει, διανείμει, αναμεταδώσει, ή να προβεί σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια εναντίον μου με βάση αυτό το προφίλ ή / και το περιεχόμενό του. Οι ενέργειες που αναφέρονται παραπάνω ισχύουν εξίσου για τους εργαζόμενους, φοιτητές, αντιπροσώπους ή / και άλλο προσωπικό που τελεί υπό την καθοδήγηση του Facebook. Το περιεχόμενο του προφίλ μου περιλαμβάνει προσωπικές πληροφορίες. Η παραβίαση της ιδιωτικής ζωής μου, τιμωρείται από το νόμο (UCC 1 1-308 – 308 1 έως 103 και του Καταστατικού της Ρώμης). Το Facebook είναι πλέον μια ανοικτή οντότητα κεφαλαίου. Όλα τα μέλη καλούνται να δημοσιεύσουν μια ανακοίνωση αυτού του είδους, ή αν προτιμάτε, μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε αυτό το κείμενο. Εάν δεν έχετε δημοσιεύσει αυτή τη δήλωση, τουλάχιστον μία φορά, θα επιτρέψετε σιωπηρά τη χρήση στοιχείων όπως τις φωτογραφίες σας καθώς και τις πληροφορίες που περιέχονται στην επικαιροποίηση του προφίλ σας.
  6. Ακόμα και σήμερα ο File Explorer των Windows XP παραμένει ο πιο γρήγορος, ασφαλής, καλάισθητος, αξιόπιστος και παραμετροποιήσιμος file manager που υπάρχει. Κανένας λόγος για αναβάθμιση σε 11αρια προς το παρόν. Τώρα αυτα τα 365, tabs, mabs δεν τα ξέρω και δεν χρειάζεται να τα μάθω. Όταν με το καλό εντοπίσω δυσλειτουργίες στην καθημερινότητά μου, θα το σκεφτώ να αναβαθμίσω (σε 7άρια μαλλον).
  7. Μη βιάζεστε να αποχωριστείτε τους HDD σας... Σε καμία 15αρια χρόνια που θα αποδειχθεί η αξιοπιστία των SSD και θα πέσει το κόστος, τότε ΝΑΙ θα αξίζει η μετάβαση από τους παραδοσιακούς σκληρούς δίσκους! Μέχρι τότε εγώ beta tester μιας τεχνολογίας που βρίσκεται σε εμβρυικο στάδιο ΔΕΝ γινομαι! Το 2030+ το ξανασυζητάμε...
  8. Οποίος γνωρίζει από ΚΟΥΜΠΙΟΥΤΕΡΣ παραμένει πιστός στον πιο όμορφο, καλαίσθητο, σταθερό, ελαφρύ, συμβατό, ασφαλή και παραμετροποίησιμο browser όλων των εποχών: Internet Explorer 5.5
  9. Εγκατέλειψα κι εγώ το Facebook κι αισθάνομαι πιο ασφαλής, απελευθερωμένος και ανεξάρτητος, περνάω καλύτερα στην πραγματική ζωή και δεν μου λείπει καθόλου! Δεν μπορείτε να φανταστείτε ποσό καλύτερα νοιώθω! Τέρμα τα τσεκιν και τα ποσταρισματα! Ειμαι καλά. Πιστεύω θα βρω και σχέση πλεον. Μακάρι να σας συμβαίνει το ίδιο, ένας ρουφιάνος ειναι το φασεμπουκ και τίποτα παραπάνω. Επόμενος στόχος για πλήρη ανωνυμία και ασφάλεια: να μεταβώ σε λίνουξ και να απεξαρτοποιηθώ πλήρως απο την Micro$oft !
  10. Σαν τα XP δεν έχει, κακά τα ψέματα! Αιώνες μπροστά σε αισθητική και ασφάλεια! Ποιός ο λόγος να αναβαθμίσω; Μια χαρά είμαι! Οοοοοοταν μετά απο χρόνια νοιώσω την ανάγκη για κάτι καλύτερο και πιο σύγχρονο, το γυρνάω σε λινουξάκι και τέρμα η Micro$oft για εμενα
  11. Οι SSD ειναι ακομα σε εμβρυικό στάδιο. Στην ουσία όποιος αγοράζει σήμερα, είναι beta tester μιας τεχνολογίας με άγνωστη αξιοπιστία και προοπτική. 'Οταν με το καλό ωριμάσει η αγορά σε 10-15 χρονια, τοτε ΝΑΙ θα αξίζει η μετάβαση σε SSD. Μέχρι τότε όμως μηχανικός δίσκος και άγιος ο Θεος!
  12. Windows XP εδώ κι όλα καλα! Απόλυτη σταθερότητα, μηδενικά κολλήματα και καμία μπλέ οθόνη σε συνδυασμό με την γνωστή αξιοπιστία, συμβατότητα, παραμετροποίηση και επεκτασιμότητα του καλύτερου λειτουργικού συστήματος όλων των εποχών! ΚΑΝΕΝΑΣ λόγος προς το παρόν για αναβάθμιση σε 7αρια (τα σVista θα τα προσπεράσω).
  13. Με 41,30€ παίρνω το Gigaset GS100 8GB Dual Sim και έχω και 5,5άρα οθόνη! Πείτε μου ένα μονο λόγο να δώσω 497,7€ παραπάνω για να πάρω το iPhone SE με οθόνη 4,7(!!) ιντσών...για κορόιδα ψάχνουν εκει στην Apple μου φαίνεται...🤬
  14. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσες εκδόσεις κι αν κυκλοφορήσουν, κανενας ΕDGE, ΜΕΤΖ και πράσινα άλογα δεν θα αποκτήσει ΠΟΤΕ την συμβατότητα, ελαφρότητα, αξιοπιστία, ταχύτητα, ασφάλεια και προσαρμοστικότητα του Internet Explorer 6. Όταν με το καλό κάποιος φυλλομετρήτής τα καταφέρει, ΙΣΩΣ του δώσω μια ευκαιρία. Μέχρι τότε είμαι μια χαρά με τον Explorer και απολαμβάνω το browsing σε όλο του το μεγαλείο!
  15. Οι SSD ειναι ακομα σε εμβρυικό στάδιο. Στην ουσία όποιος αγοράζει σήμερα, είναι beta tester μιας τεχνολογίας με άγνωστη αξιοπιστία και προοπτική. 'Οταν με το καλό ωριμάσει η αγορά σε 10-15 χρονια, τοτε ΝΑΙ θα αξίζει η μετάβαση σε SSD. Μέχρι τότε όμως μηχανικός δίσκος και άγιος ο Θεος!
  • Δημιουργία νέου...