Προς το περιεχόμενο

bobirakos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    127
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με bobirakos

  • Ημερομηνία γέννησης 07/01/1965

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

bobirakos's Achievements

  1. Κατόπιν ανοίγματος απαίτησης χρημάτων στο paypal και την απιστευτη καθυστέρηση απόφασης απο αυτό το δέμα εντοπίστηκε.Παραθέτω συννημένο!
  2. Κ σε μένα τίποτα 3 μήνες +. Άνοιξα απαίτηση στο PayPal από 13 Αυγούστου και ακόμα περιμένω να βγάλουν απόφαση. Με πάνε από μέρα σε μέρα.
  3. Έχει κάποια διαφορά η αγγλική από την κινεζική έκδοση πέραν της γλώσσας στην εφαρμογη;Αν είναι για 2-3 ευρώ να μην παιδευομαστε
  4. bobirakos

    Xiaomi Redmi Note 5a Standar

    Γνωρίζει κάποιος εαν το συγκεκριμένο τηλεφωνο εχει led ειδοποήσεων? Το kimovil λεει οχι αλλα και σε αλλα τηλ. λεει οχι αλλα αυτο δεν ειναι εγκυρο. Ξερει κάποιος υπεύθυνα να μου πει? Ευχαριστώ.
  5. Με εσωσες. Δεν αναγνώριζε κανένα ps2 πληκτρολόγιο. Αλαξα USB header και αναγνώρισε usb και ετσι προχώρησα. Ευχαριστώ
  6. δοκιμασα 5 διαφορετικα πληκτρολόγια. Τίποτα . Δεν αναγνωρίζει κανενα. Καμιά αλλη ιδεα.??
  7. Μα αυτο είναι το θέμα . Δεν αναγνωρίζει κανένα πληκτρολόγιο ωστε να πατήσω κάτι !!
  8. Αυτό. Και δεν αναγνωριζει πληκτρολόγιο να συνεχίσω.
  9. Την βοηθειά σας παρακαλώ. Μετα απο reset ( βγάλσιμο της μπαταρίας ) της μητρικής Asrock H61M-S δεν αναγνωρίζει ουτε πληκτρολόγιο ps2 - usb ωστε να πατήσω κάποιο πλήκτρο και να μπουτάρει. Κάποια λύση?
  10. εαν το ηξερα θα τον ειχα βγαλει. Καποια λυση?
  11. Αναγκαστικα εκανα hard reset στο προαναφερομενο τηλεφωνο και απο εκεινη την ωρα κανει ελεγχο συνδεσης - επαληθευση του λογαριασμου κ λεει ( εχει γινει επαναφορα της συσκευης.Για να συνεχισετε συνδεθειτε σε καποιο λογαριασμο Google ο οποιος εχει συγχρονιστει στο παρελθον με αυτη την συσκευη ). Ενω του βαζω το λογαριασμο google δεν τον αναγνωριζει και δεν με αφηνει να προχωρησω. Υπαρχει καποιος τροπος να το παρακαμψω?
  12. Κοροιδευουν τον κοσμο. Το παρακολουθω καθε μερα την ωρα που λενε και η τιμη δεν αλλαζει ποτέεεεεεεεεε!
  13. η αυτο http://www.ebay.co.uk/itm/8CH-HDMI-1080N-AHD-CCTV-DVR-2000TVL-IR-cut-Outdoor-Video-Security-Camera-System-/262317712384?tfrom=262442796557&tpos=top&ttype=price&talgo=undefined
  • Δημιουργία νέου...