Προς το περιεχόμενο

D-tonys7

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    161
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με D-tonys7

  • Ημερομηνία γέννησης 13/10/1986

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

D-tonys7's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 Classifieds
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

5

Φήμη

  1. D-tonys7

    Αγορές από το εξωτερικό

    με την επιλογή να είναι Registered Air Mail δεν έχει τελωνείο σωστά..?
  2. D-tonys7

    Αγορές από το εξωτερικό

    Καλησπέρα, Γνωρίζει κάποιος αν παραγγείλω το συγκεκριμένο προιόν https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_009977433620.html?wid=1817324#goodsDetail θα πληρώσω τελωνείο? υπάρχει μόνο μια επιλογή με priority line, Ευχαριστώ, Αντώνης.
  3. D-tonys7

    Επιλογή Android TV Box

    Γνωρίζει κανείς αν το Google Cast το οποίο είναι ενσωματωμένο στο Χiaomi tv box αν κάνει την ίδια δουλειά με το Chromecast 2?
  4. Καλησπέρα και καλή χρονιά, Η αναβάθμιση ακολουθεί ενά πρότυπο το όποιο σχεδόν ολα τα website είναι ίδια..το flat style..πιστεύω ότι το παλιό site και ειδικά το λογοτυπό του και τα χρώματα του έδινε μια ταυτότητα στο insomnia ότι εδώ είναι τεχνολογικό φόρουμ και όχι ενα technology ειδησεογραφικό στυλ pestaola..η νέες και χρήσιμες λειτουργίες όπως το responsive και διάφορα άλλα δεν ξεπερνάει το κακό user experience πλοήγησης από οποιαδήποτε συσκευή που το χρισιμοποίησα, ελπίζω να ακουστεί ενα δυνατό feedback υγ.τα links του φούτερ δεν λειτουργούν
  5. D-tonys7

    Επιλογή Android TV Box

    Παρε chromecast 2 η το ultra κλπ (για ευκολία και κυρίως για αποτέλεσμα) αλλιώς φίλε έμπλεξες κάνοντας μια τρύπα στο νερό αν ο πρώτος λόγος για εσένα είναι το netflix. ρωτα και εδω... και πες μας. http://www.insomnia.gr/topic/663728-amazon-echodotplusfiretv-worldshop-lufthansa/page-7 Υπαρχουν και αλλες λύσεις ποιο κοντα σε box άλλα μόνο απο εξωτερικο. Μια λεπτομέρεια με τα παραπάνω είναι το πως παίρνετε τον 5.1 ηχο. Αν βέβαια έχετε hdmi οπτικες και ddplus δεν σας νοιάζει. Ευχαριστώ drdedus για την απάντηση, Βασικά βλέπω ότι το Xiaomi Mi android box https://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_426056.html παίζει netflix όποτε αν κάποιος το έχει αγοράσει ας μας πει τις εντυπώσεις του, Το chromecast2 φαίνεται εξαιρετική επιλογή για netflix και video με vlc με ελληνικούς υπότιτλους..και υπάρχει και άμεσα ελλάδα.. το έχει δοκιμάσει κάποιος? οι ταινίες φαίνονται ομαλά?
  6. D-tonys7

    Αναβάθμιση Τώρα: Forum

    Κάθε αλλαγή και καλή..από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι θα είναι πολύ όμορφο το καινούριο interface.. αλλά το παλιό λογότυπο ήταν σήμα κατατεθέν του insomnia ): το καινούριο δεν παίρνει στοιχεία από το παλιό..
  7. D-tonys7

    Επιλογή Android TV Box

    καλησπέρα, θα ήθελα την γνώμη σας για ένα media player που να έχει Νetflix και να παίζει παίζει 1080p video με ελληνικούς υπότιτλους..μέχρι στιγμής είδα αυτό https://www.gearbest.com/promotion-alfawise-special-1001.html που είναι και σε προσφορά αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με τους ελληνικούς υπότιτλους..έχω μια 49" 4K turbo x η οποία δεν υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους και το netflix δεν κατάφερα ποτέ να το τρέξω..
  8. Και τα 4 games της supercell ειναι πολυ εθιστικα και δεν τα βαριεσαι ευκολα..το clash of clans το παιζουν ολες οι ηλικιες
  9. εδώ γράφει ότι είναι συμβατός http://www.crucial.com/usa/en/compatible-upgrade-for/Sony/vaio-vpcy11s1e#ssdResults
  10. Καλησπέρα, Ενιαφέρομαι να αγοράσω τον Crusial mx100 265gb (114.50 ευρώ) για το laptop μου Sony Vaio VPCY11S1E 13.3', Τρέχω dual boot Windows 8 και linux mint, το λάπτοπ υποστηρίζει sata 2, κοιτάω και τον mx200 (139 ευρώ), Υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στον mx100 με τον mx200? Με μια γρήγορη ματιά είδα οτι ο mx100 δεν υποστηρίζει trim, η κύρια χρήση του είναι για linux οπότε το trim είναι τόσο σημαντικό πλεονέκτημα έναντι του mx200? Ο mx100 θα είναι καλή περίπτωση για το συγκεκριμένο λάπτοπ μου?
  11. Αν την βάλεις να μας πεις εντυπώσεις, πήρα προχτές το s4 και μου ήρθε η αναβάθμιση με το που το άνοιξα... Αλλά σκέφτομαι να κάνω υπομονή και να περιμένω Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
  12. Έξω από το σπίτι θα μπορείς να βλέπεις όπου θέλεις αρκεί η συσκευή σου να είναι με sim και να είναι δηλωμένη, αυτό κατάλαβα, Η απορία είναι 1) τι γίνεται με το λάπτοπ που δεν έχει κάρτα sim, θα μπορούμε να βλέπουμε εκτός σπιτιού και 2) όταν συνδέσουμε το λάπτοπ με την τηλεορασή μας θα μπορούμε να βλέπουμε σε ποιο μεγάλη οθόνη?
  • Δημιουργία νέου...