Προς το περιεχόμενο

ne3go

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    25
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με ne3go

  • Ημερομηνία γέννησης 15/03/1978

ne3go's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. Μπελαλίδικο μου ακούγεται, ευχαριστώ πάντως για την ενημέρωση!
  2. Οι σόμπες καθαρού πετρελαίου-κηροζίνης βγάζουν κάπου τα καυσαέρια? Γιατί είδα ότι δεν έχουν μπουριά...Αφήνουν μυρωδιά στο χώρο? Έχει κανείς εμπειρία? Και από πού παίρνεις το καύσιμο?
  3. Συνήθως στέλνω mail στον πωλητή μετά από 1 μήνα. Κάποιοι μου λένε "περίμενε καμμιά βδομάδα ακόμα" αλλά μετά όλοι σου δίνουν τα χρήματα πίσω. Το πρόβλημα είναι ότι τον τελευταίο καιρό όλοι ζητάμε refund από Ελλάδα, και στο τέλος βλέπω να μη στέλνουν οι κινέζοι ούτε τσιμπιδάκια στο greece!...
  4. Διάβαζα, διάβαζα, διάβαζα καμμιά 15αριά σελίδεςστο θέμα και μπερδεύτηκα αρκετά.... Να ρωτήσω λοιπόν συγκεκριμένες απορίες: Στην πολυκατοικία που μένει η μάνα μου, αποφάσισαν να μη βάλουν φέτος πετρέλαιο. Το διαμέρισμα είναι 55 τ.μ. 30ετίας, χωρίς καλή μόνωση και ψάχνομαι για τον καλύτερο τρόπο θέρμανσης, με ηλεκτρική ενέργεια.Ξυλόσομπες,πετρελαίου, pellet αποκλείονται λόγω διαμερίσματος.Υγραερίου επίσης, μην πάρει καμμιά φωτιά γριά γυναίκα.Έτσι μένει το ρεύμα, που οικονομικά πιστεύω θα της βγει παραπάνω απ'όσα έδινε πέρσι για πετρέλαιο, τουλάχιστον όμως να ζεσταθεί λίγο... Δεν θέλει aircondition ή αερόθερμα γιατί κρυώνει γρήγορα το σπίτι και ξηραίνουν τον αέρα. Μεταξύ καλοριφέρ λαδιού και θερμοπομπών υπάρχει ουσιαστική διαφορά? Αν και τα 2 είναι π.χ. 2000w, καταλαβαίνω ότι θα καταναλώσουν την ίδια ενέργεια αν δουλέψουν μια ώρα συνεχόμενα... Αν όμως δουλέυουν ένα 5ώρο, επειδή απ'ότι κατάλαβα έχουν άλλου είδους θερμοστάτες, ή επειδή το ένα μπορεί να διαχέει τη θερμότητα καλύτερα απ'το άλλο, μήπως το ένα σβήνει περισσότερη ώρα απ'το άλλο, άρα καίει λιγότερη ενέργεια στο 5ωρο? Η ζέστη που δίνουν είναι ίδιας ποιότητας με το καλοριφέρ του πετρελαίου? Ο θερμοπομπός μόλις τον σβήσεις παγώνει αμέσως? Τέλος αν τοποθετήσει συνολικά 2 θερμοπομπούς ή 2 καλοριφέρ τα σηκώνει ο πίνακας ή πρέπει να φωνάξω και κανέναν ηλεκτρολόγο? Για βοηθήστε λίγο όσοι έχετε εμπειρία.
  5. Και σε μένα παιδιά, παραγγελίες από e-bay και amazon, ενώ ερχόντουσαν κανονικά επί 5 χρόνια που αγοράζω, από τον Άυγουστο και μετά έχω 6-7 παραγγελίες σε εκκρεμότητα! Κανά 2 ήρθαν με τη δεύτερη, και οι υπόλοιπες αναμένονται με την πιο παλιά να έχει ημερομηνία παραγγελίας 18 Σεπτεμβρίου.Δεν ξέρω αν είναι θέμα ΕΛΤΑ, θέμα κινέζων πωλητών, ή κάτι άλλο. Πάντως αν είναι θέμα ΕΛΤΑ, πρέπει να είναι κεντρικό γιατί εγώ μένω επαρχία και ο ταχυδρόμος που μου τα φέρνει είναι γνωστός μου.
  6. Έχω συνδέσει ένα PC (Windows 7) με το router HUAWEI της Conx και επειδή είχε πρόβλημα με αυτόματη διεύθυνση IP,του έδωσα τις παρακάτω ρυθμίσεις και μπαίνει κανονικά: Διεύθυνση ΙΡ: 192.168.1.2 Μάσκα υποδικτύου: 255.255.255.0 Προεπιλεγμέμνη πύλη: 192.168.1.1 Προτιμώμενος διακομιστής DNS: 195.170.0.1 Εφεδρικός διακομιστής DNS: 195.170.2.2 Προσφάτως προσπάθησα να συνδέσω μέσω ethernet κι ένα Laptop (HP Pavilliov DV9000 που του έκανα φορματ και πέρασα windows 7 επίσης) στο ίδιο ρούτερ. Υπέθετα ότι είναι απλό, συνδέοντας απλώς το καλώδιο ethernet στην δεύτερη είσοδο το ρούτερ, αλλά δεν συνδέεται.... Ασύρματα δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά θέλω ενσύρματη σύνδεση. Πρόσπάθησα ξανά με static IP, δίνοντας τα ίδια νούμερα, αλλά μου έβγαλε ένα μήνυμα σφάλματος που δεν το πολυκατάλαβα, υποθέτω ότι δεν μπορούν να συνδεθούν 2 PC με ίδια ΙΡ. Δοκίμασα στην ΙΡ αριθμούς όπως: 192.168.1.5 ή 192.168.1.10 αλλά μάταια. Κάποια στιγμή αποσύνδεσα το PC και δοκίμασα να συνδέσω μόνο το laptop sto router αλλά πάλι τίποτα. Οι drivers ethernet του λαπτοπ είναι (νομίζω) εντάξει μιας και τους ξανακατέβασα από την εταιρεία... Σε κάποια φάση μου έβγαλα ένα σφάλμα: Error 651 ότι το μόντεμ δεν επικοινωνεί. Ψάχνοντας στο internet βρήκα μια λύση με την αλλαγή του αρχείου raspppoe.sys. Τό'κανα, επίσης τίποτα..... Οποιαδήποτε ιδέα για βοήθεια ευπρόσδεκτη!
  7. Τελικά ήταν θέμα firmware. Ενώ είχα διαβάσει σε πολλά ξένα φόρουμ, ότι όσοι έκαναν αναβάθμιση στο τελευταίο firmware, πάλι δεν τους αναγνώριζε το δίσκο, τώρα που αναβάθμισα το δικό μου, τελικα δούλεψε και αναγνωρίζει το δίσκο!
  8. Να ρωτήσω και γώ κάτι: Είχα συνδεδεμένο με το WDTV(το πρώτο που είχε βγεί έχω) ένα δίσκο HP 500 gb, και όλα κανονικά μέχρι που προχτές σταμάτησε το WDTV να τον αναγνωρίζει! Μου βγάζει μήνυμα "Unrecognized USB Device"! Στο PC όμως ο δίσκος αναγνωρίζεται κανονικά. Ψάχνοντας στο internet για λύσεις, δεν βρήκα κάτι, πέραν του format. Πήρα τη μεγαλή απόφαση, μετέφερα τα δεδομένα του δίσκου, έκανα format τα ξαναμετέφερα και ...τζίφος! Πάλι δεν τον αναγνωρίζει! Υπάρχει καμμία ιδέα ή πρέπει να πάρω νέο εξωτ.δίσκο? Ευχαριστώ Υ.Γ. το format έγινε σε NTFS
  • Δημιουργία νέου...