Προς το περιεχόμενο

S4Lv4Ti0N

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    444
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με S4Lv4Ti0N

  • Ημερομηνία γέννησης 12/03/1988

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

S4Lv4Ti0N's Achievements

  1. Πως; αφου ζητάει Login και ύστερα πιάνει τη χώρα του account... κάποια ιδέα;
  2. Μένω στην Ολλανδία και αυτό που λες απλά δεν ισχύει. Απο τότε που μπήκε για τα καλά το remote work στο πρόγραμμα, πολλές εταιρείες έκαναν το recruitment τους τελείως global και ανοίχτηκαν σε ευκαιρίες για ταλέντο απο όλες τις ηπείρους. Αυτό φυσικά συμπεριλαμβάνει και την Ινδία, η οποία φυσικά δεν έχει κανένα θέμα και δεν περίμενε το remote work για να στείλει παντού κόσμο... στην εταιρεία που δουλεύω έχουν συμβάσεις με συμβουλευτικές εταιρείες όπως TCS που στέλνουν παντού στον κόσμο δυναμικό, είτε τους βρίσκουν δουλειά remotely. Και μιλάμε για νούμερα... απο πάντα, οχι απο covid... Δε θα στο κρύψω με ξύνισε λίγο το σχόλιο περι ποιότητας, και αν και θα πω πως παντού υπάρχουν φρούτα και φρούτα, όταν μια χώρα ευθύνεται για 1.4 δισ. κόσμο, είναι απλά στατιστικά επόμενο να πέσεις πάνω σε αρκετούς που θα είναι στο ή κάτω απο το μέσο όρο.
  3. Δηλώνω οτι έχω μείνει λίγο καθώς επέλεξες να την πείς σε κάποιον που (οχι δεν το σύγκρινε - αλλα παρέθεσε αυτός με τι μεγάλωσε) έβαλε το NFS στην ίδια πρόταση με το MC, αλλα εσύ μας λες πως "δε θα μπορούσες να καταλάβεις πόσο διασκεδαστικό είναι να φτιάχνεις mod/server, που μεταξύ μας δεν έχει να κάνει τίποτα με το παιχνίδι αυτό καθ'αυτό. Γενικά ας δεχτούμε πως ο καθένας κρατάει αυτά που του έκαναν μεγαλύτερη εντύπωση, για εσένα είναι κάτι άλλο που άλλοι δε μπόρεσαν/θέλησαν να εκτιμήσουν με το ίδιο βάρος. Γιατι σκάς; Πρέπει να έχεις δίκιο/κάποιος άλλος άδικο σε αυτή την ξεκάθαρα υποκειμενική συζήτηση;
  4. Μη μου πείς, είσαι ο ίδιος τύπος που κράζει gamers με high-end pc που δε παίζουν όλα τα νέα releases? Ελλάντα, το χόρα που όπυος ντεν έκη κράζι ταβμάζι.
  5. τα βίντεο τα έβλεπες αποκλειστικά στο κινητό στο app της GoPro? Αλλιώς πραγματικά δε βγάζει νόημα η ανάρτησή σου... ειδικά όταν μιλάς για διαφορές απο σειρά 2 σε σειρά 7 που έχει οχι μόνο πολλαπλάσια καλύτερη εικόνα αλλα και πολύ καλό σύστημα stabilization χωρίς gimbal.. είτε στάζει χολή το πόστ είτε όντως δε βλέπεις πολύ καλά, αλλα αυτό το ποστ δε στέκει 😛
  6. Ξέρεις πόσο κοστίζει μια reference οθόνη που χρησιμοποιείται σε studio για movie editing/accurate color reproduction?
  7. Το bug είναι στο chipset, μπορείς να μου εξηγήσεις πως η αλλαγή μπαταρίας το καθαρίζει;
  8. Κύριο στοιχείο εδώ είναι να παίζει τέλεια παιχνίδια κάτω του GTA V όπως το CS:GO και το WoW που είναι λίγο πιο απαιτητικό... για υδρόψυξη σκεφτόμουν κάτι στα πλαίσια της Corsair hydro ή κάποιας παραπλήσιας εάν κάνει αρκετά καλή δουλειά για να γίνει o/c ο επεξεργαστής. Επίσης SSD θα χρειαστώ σίγουρα. (Σκέφτομαι τα λίγα παραπάνω για την 380) Θα ήθελα να είναι upgradable στο μέλλον.
  9. Ποσό που διαθέτουμε : 600 Ευρώ Χρήση υπολογιστή : Gaming, downloads, movies, some image editing Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Photoshop at best Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Έχω μια Dell 24άρα 1920x1200, θα συνδέσω και 2η οθόνη για άλλη χρήση αλλα μικρότερη οπότε δεν αξίζει αναφορά. (EIZO 19άρα 1280x1024) Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δε με ενδιαφέρει αλλα το ιδεατό για να μη κυνηγάω διάσπαρτα εγγυήσεις να είναι απο 1 αξιόπιστο μαγαζί. Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Μπορώ να το στήσω και ο ίδιος. Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο. Όχι Σημειώσεις: Θα ήθελα να μπορεί να τρέξει τέλεια CS:GO & WoW και ίσως κανένα GTA V σε ένα σεβαστό επίπεδο μήπως δω και το παιχνίδι ... θα ήθελα να βάλω υδρόψυξη στον επεξεργαστή (εώς 80 ευρώ) για να γίνεται o/c. Δε χρειάζομαι κουτί καθώς έχω ένα μεγάλο Thermaltake απο παλιότερο setup το οποίο χωράει αρκετά και είναι πολύ καλό. Θα μπορούσατε να το συμπεριλάβετε προαιρετικά.
  10. χαχαχαχα έχει να ανάψει απο πέρυσι... θα ενημερώσω με το που το κοιτάξω! Ευχαριστώ πολύ!
  11. Hello guys, έχω εδώ και 3 χρόνια ένα ps3 και να πω την αλήθεια ποτέ μου δεν το έπαιξα πραγματικά... θέλω να το κάνω jailbreak, κρίμα να κάθεται και άλλο ενώ έχουν βγει τόσα και τόσα και δε το παίζω.. επειδή είναι 513 σελίδες μου λέτε που μπορώ να βρώ τον τελευταίο τρόπο για να κάνω jailbreak για να μπορώ να κατεβάζω παιχνίδια απο το Internet? είναι ένα ps3 250gb (ή 260;)
  12. S4Lv4Ti0N

    Dell U2412M + PS3

    Σε λατρεύω <3 <3 <3 αυτά ακριβώς έψαχνα... θα πάω να τα βρώ το συντομότερο!!!
  13. S4Lv4Ti0N

    Dell U2412M + PS3

    Αγαπητοί, έχω την - σε όλους αγαπημένη - Dell U2412M και θέλω να συνδέσω πάνω της το PS3 μου γιατι σύντομα βγαίνει και το GTA V! Λοιπόν, όλοι γνωρίζετε πως δεν έχει HDMI (γιατί άραγε. Συνδέω το ps3 με HDMI-to-DVI, αλλα για ήχο δεν έχω τρόπο... σκέφτηκα μήπως μέσω του 3pin composite cable (άσπρο κίτρινο κόκκινο) συνδέσω τα ηχεία με κάποιο αντάπτορα εκεί με ένα θυληκό καλώδιο... αλλα δε ξέρω τι καλώδιο πρέπει να είναι αυτό. Όπως βλέπετε έχω μια ιδέα του τι θέλω να κάνω αλλα δεν είμαι και απόλυτα σίγουρος. Εάν έχετε κάποια δική σας ιδέα παρακαλώ να μου την πείτε θα ήθελα να το λύσω σύντομα αυτό :):) Ευχαριστώ πολύ!
  14. Hello! Έχω ενα πρόβλημα! Ο Υπολογιστής στον οποίον έχω πάνω την κάρτα τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να σβήνει όταν τρέχει κάτι βαρύ (φαντάστηκα υπερθέρμανση κτλ)... εδώ και 2-3 μέρες έχει αρχίσει να χάνει την εικόνα... Ως εξής... Ξεκινάει ο υπολογιστής και τρέχει κανονικά... μετά απο λίγο και αφού μπει στα windows (αν καταφέρει να μη σβήσουν τα γραφικά πριν μπει στα windows) σβήνει η οθόνη (όχι απο ρεύμα, πάει σε idle mode), και σβήνουν και τα φωτάκια σε mouse/keyboard που δείχνει (ίσως) οτι σιγά σιγά ο υπολογιστής απλά δίνει ψυχή. (Δε σταματάει να τρέχει ο ανεμιστήρας και δε φαίνεται να σβήνει πραγματικά)... Τον καθάρισα με σεσουάρ και ένα πινέλο για καθαρίσω απο τους ανεμιστήρες την πολύ βαριά σκόνη. Τον συνέδεσα και σε άλλη οθόνη, χωρίς κάποια διαφορά.... Το λοιπόν... να αγοράσω κάποια κάρτα γραφικών για να δοκιμάσω για την αλλαγή; και αν ναι, ποια είναι συμβατή; Ο η/υ είναι του πατέρα μου οπότε αναμένω νέα σας για να του τα μεταφέρω Επίσης, σε περίπτωση που μπορεί να είναι σημαντικό... αφού χάσει την εικόνα, ο υπολογιστής μετά απο λίγο (στο πληκτρολόγιο και mouse) δεν έχει φωτάκια (π.χ. πατάς num/caps lock και τα φωτάκια δεν ανταποκρίνονται)... ίσως αυτό αλλάξει λίγο την τροπή... αναμένω
  • Δημιουργία νέου...