Προς το περιεχόμενο

nadware1

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    178
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με nadware1

  • Ημερομηνία γέννησης 17/03/1975

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

nadware1's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Εεε; Κάτι έχεις μπερδέψει ... Ψάχνω να βρω κάτι. Αντί να ρωτήσω από την αρχή, βρίσκω αυτό που είναι κοντά στα δεδομένα μου και ζητώ μια διευκρίνιση. Φαντάζομαι ότι κανείς κάπου λάθος... (Έχεις δει ότι το προφίλ μου είναι από το 2007;) Μετά από αυτή την παρεξήγηση από μέρους σου, ελπίζω ακόμα στη βοήθεια σου... Or else
  2. nadware1

    Gaming Οθόνη για ps4 + pc

    Ψάχνω να αγοράσω μια οθόνη 25-28" για να συνδέσω ένα ps4 slim και ένα pc που πρόκειται να αναβαθμιστεί σύντομα. Αυτό σημαίνει πως λόγω ps4 slilm πρέπει να διαθέτει ενσωματωμένα ηχεία. Ο κύριος ρόλος της θα είναι το gaming, αλλά επειδή τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω είναι μέχρι 300€, προφανώς θα κάνω υποχωρήσεις... Έχετε κάποια vfm πρόταση ή κάποια προσφορά που παίζει αυτές τις ημέρες; Thanks anyway!
  3. Το ξέρω, όμως όπως είπα, θέλω μια οθόνη με budjet μέχρι 500 ευρώ 27+ inch και panel IPS
  4. Καλησπέρα! έχετε να μου προτείνετε κάποιο gaming monitor με budjet μέχρι 500 ευρώ περίπου, 26-29'' PC+PS4
  5. Καλησπέρα! έχετε να μου προτείνετε κάποιο gaming monitor με budjet μέχρι 500 ευρώ περίπου, 26-29'' PC+PS4
  6. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεται κάποιος να το βρει Θεσσαλονίκη, ενημερώνω ότι το αγόρασα χθες από πωλήτρια στη πλατεία Αριστοτέλους. Το πακέτο ενεργοποιείται μόνο του (αφού πλήρωσα τα πρώτα 10€), μετά από 2-3 ώρες, έχει 1500' και 2,5Gb, με κόστος ελάχιστα λιγότερο από 10€ (έμειναν περίπου 0,50€ στο account).
  7. Δυστυχώς δεν αφορά λογαριασμούς σε Ελλάδα...
  8. Καμιά γνώμη για τις κάτωθι οθόνες; https://www.skroutz.gr/s/8075781/AOC-G2770PF.html https://www.skroutz.gr/s/12493445/Acer-KG271.html Προς το παρόν θα χρησιμοποιηθεί για σύνδεση ps4, μέχρι την αγορά και νέου pc, σε λίγους μήνες και η χρήση είναι gaming. Εννοείται ότι αν υπάρχουν διαφορετικές προτάσεις, είναι καλοδεχούμενες! (Η αγορά θα μπορούσε να γίνει και από εξωτερικό, αν και δε ξέρω τι παίζει με εγγύηση...)
  9. Sorry για το off topic, αλλά με ποιας τράπεζας κάρτα πέρασες τη συναλλαγή; Εγώ με mastercard efg τρώω συνεχώς πόρτα!
  10. Θέλω να έχω 3 Η/Υ συνδεδεμένους με 3 οθόνες. Για να μην αλλάζω καλώδια, (υποθέτω ότι) χρειάζομαι ένα 3Χ3 vga kvm switch, το οποίο θα μου δίνει τη δυνατότητα να επιλέγω εύκολα την έξοδο (οθόνη) κάθε Η/Υ. Ψάχνοντας, βρήκα από "έξω" αυτό ( http://www.kvmswitchtech.com/4x4-vga-matrix-switch-4-inputs-and-4-outputs-with-audio-infra-red-and-rs232-p46939.htm), το οποίο κάνει (μάλλον) αυτό που θέλω, για 4 Η/Υ, με 4 οθόνες. Έχει ασχοληθεί κάποιος με παρόμοια υλοποίηση, να μου πει κάποια άλλη ιδέα ή που μπορώ να βρω παρόμοιο εξοπλισμό στην Ελλάδα; Κάθε ιδέα, δεκτή!
  11. Όντως φαίνεται ΠΟΛΥ καλή για τα λεφτά της... http://www.ebay.com/itm/2-4GHz-20dbi-Yagi-WLAN-WiFi-Wireless-Antenna-For-USB-Modem-PCI-Card-Router-/390389479689?pt=UK_Computing_Boosters_Extenders_Antennas&hash=item5ae506b909 Πως τη συνδέουμε όμως με wifi κάρτα; Ξέρεις καμία usb που να έχει τέτοια είσοδο; Τι καλώδιο και connectors χρειάζομαι;
  12. Mε απλά ελληνικά... Προγραμμάτισες το ap να κάνει έλεγχο σύνδεσης με το router, σε τακτά διαστήματα και όταν χάσει πακέτα να κάνει reboot. Απλή κ χρήσιμη δυνατότητα που παρέχουν πολλές συσκευές κ είναι default απενεργοποιημένη.
  13. Όντως καλή τιμή, για ένα πολύ καλό BT... Όμως αξίζει να ακυρώσεις την κορυφαία εγγύηση 2 ετών για 10€; Όσο και αν έψαξα, δε βρήκα plantronics guarantee spot στη Ελλάδα και όταν ρώτησα ελληνικά καταστήματα τι γίνεται σε περίπτωση βλάβης, μου είπαν "το επιστρέφεις σε εμάς"...
  • Δημιουργία νέου...