Προς το περιεχόμενο

hydro9

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    166
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με hydro9

  • Ημερομηνία γέννησης 11/12/1987

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.095 προβολές προφίλ

hydro9's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • 10 Classifieds
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Κουτι τροφοδοτικο σκληρο οθονη δεν χρειαζομαι. Απλα θελω να παιζω για ενα σεβαστο χρονικο διαστημα τα παιχνιδια στα full. Χωρις τρελα ΑΑ κτλ, αυτα δεν με καινε.
  2. Ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Αν πω να παω σε ι5 ποσο πρεπει να ανεβω σε λεφτα και προς τα που να κινηθω? Αξιζει? Σκληρο δεν χρειαζομαι και στη γραφικων μαλλον θα παω στην gtx970. Απο οτι φαινεται 600 δε φτανουν..
  3. i) Το ποσό που διαθέτουμε:500-600 ii) Tη χρήση του υπολογιστή: gaming ταινιες iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: οχι iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης?: εχω. θα παιζω σε 1080, στην tv μου v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?: οχι vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση): ολα απο το e-shop.gr δυστυχως vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?: θα το στησω εγω viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? : οχι ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)?: ισως ναι x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο): ισως αλλα εφοσων το θελω για παιχνιδια δεν με καιει. xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage?: ισως λιγο τις συχνοτητες xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: τροφοδοτικο ενα corsair tx 650w kai ssd evo 820. Ισως και το κουτι μου αλλα δεν ξερω αν θα χωρεσει η gpu.
  4. hydro9

    hol double play@22E

    δεν προϋποθέτει δέσμευση για 2 χρόνια απλα εχεις την επιλογη να το κανεις 24μηνο
  5. καλη χρονια παιδια. αν και αρχικα ημουν ψημενος για ιντελ μου αλλαξατε γνωμη μαλλον. ειδα ολα τα λινκς που μου στειλατε, σας ευχαριστω πολυ. για το cpu εχω καταληξει στον 8350.. για την μητρικη και τις ραμ δν εχω καταληξει ακομη. απο την μητρικη αυτα που ζηταω ειναι μεγαλο fsb για να μην με καβει στο oc, αποτελεσματικο crossfire και μια ποιοτικη καρτα ηχου επανω με coaxial αν ειναι δυνατο μιας και το εχω συνδεμενο με home cinema. η ψυχτρα μπορει να περιμενει λιγο μιας και to cpu περιλαμβανει μια απλη..
  6. αυτο που με ενδιαφερει ειναι να αντεξει αρκετα και σε βαθος χρονου οχι μονο να με καλυψει προσωρινα.. και απο προηγουμενη εμπειρια μου η ιντελ το παει καλα σε αυτο,, χωρις ξαναλεω να ειμαι απολυτος.. σας ευχαριστω πολυ για τις προτασεις, περιμενω κι αλλες και μην τσακωνεστε τετοιες μερες..
  7. χρονια πολλα παιδια. θελω να κανω μια αναβαθμιση τα παραπανω. με ενδιαφερει η αποδοση στα παιχνιδια και η δυνατοτητα μεγαλου oc. γυρω στα 350 με 400 υπολογιζω στο badget. λογικα κατι σε intel χωρις να ειμαι απολυτος. εχω ssd τροφοδοτικο 550w corsair και την 7850 που θα χρησιμοποιηθουν στο καινουριο συστημα.
  8. hydro9

    AdWare σε ολους τους browsers

    καμμια αλλη ιδεα?
  9. hydro9

    AdWare σε ολους τους browsers

    το εκανα και αυτα, τιποτα και παλι.. ειναι ολα καθαρισμενα με το ccleaner.. μου φαινεται απιστευτο πως κατι φαινομενικα απλο εγινε τοσο πολυπλοκο
  10. hydro9

    AdWare σε ολους τους browsers

    thanks, δοκιμαζω και ενημερωνω.. το εχω δοκιμασει ΚΑΙ αυτο..
  11. hydro9

    AdWare σε ολους τους browsers

    σε ευχαριστω πολυ Βαγγο που μπηκες σε κοπο αλλα δυστυχως, δεν ειναι αυτη η πηγη.. Αρχιζω και απελπιζομαι λιγακι γιατι δοκιμασα πολλα..
  12. hydro9

    AdWare σε ολους τους browsers

    ειμαι καθαρος απο Babylon κτλ., δοκιμαδα το AdwCleaner, δεν εκανε τιποτα, vaggospat13, δεν μου δειχνει λινκ αλλα αν εχεις την Ip δωστη να τη δοκιμασω μπας και γινει το θαυμα. Παρτε και ενα screenshot να δειτε ποσο τραγικο ειναι.. μεχρι και μεσα στο πλαισιο της απαντησης εισχωρησε.. επισης σε μερικες σελιδες, η διαφ/ση γινεται πορνο.. μπορω το livecd να το τρεξω απο φλασακι γιατι δεν εχω cd?
  13. hydro9

    AdWare σε ολους τους browsers

    To malwarebytes το δοκιμασα.. Επισης, τον chrome που με ενδιαφερει και περισσοτερο, τον εκανα πληρη απεγκατασταση και ξανα απο την αρχη αλλα δεν αλλαξε κατι. Επισης τον ιντερνετ εξπλορερ δεν γινεται να τον κανω απεγκατασταση νομιζω..
  14. hydro9

    AdWare σε ολους τους browsers

    Και στους 3 browsers (chrome, firefox, ie) μου εμφανιζεται κατω αριστερα μια pop-up διαφημιση, πολλες φορες και Ελληνικου περιεχομενου. Εχω δοκιμασει να κανω scan με τα μεγαλυτερα προγραμματα, Kaspersky, BitDefender, Antimalware και μερικα ακομη antispyware αλλα δεν μπορεσα να το ξεφορτοθω. Μια λυση ειναι το ad-block, αλλα ειναι ημιμετρο μιας και εκεινος ο χωρος που εμφανιζεται η διαφ/ση δεν μπορει να χρησιμοποιηθει με το ποντικι και ειναι πολυ ενοχλητικο σε μερικα σαιτς. Σας παρακαλω ιδεες. Οσο και να το googlαρα ακρη δεν εβγαλα.
  15. hydro9

    Logitech -15%

    Invalid promo code μου λεει εμενα..
  • Δημιουργία νέου...