Προς το περιεχόμενο

joskem

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    40
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με joskem

  • Ημερομηνία γέννησης 08/03/1986

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

joskem's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Πώς το κατάλαβες?? Ουάου!! Ε να σε πληροφορήσω ότι μία φορά στη ζωή μου έχω πάει στο Ναυπλιο..Φαντάστηκα ότι θα ήταν καλό να ακουστούν μέρη από όλη την Ελλάδα, αλλά ως φαίνεται υπάρχει πολύ καχυποψία
  2. Ανοίγω αυτό το thread γιατί όλοι μας λίγο - πολύ έχουμε ταξιδέψει ανά την Ελλάδα, και όλοι κάποτε, κάπου βρεθήκαμε σε ένα εστιατόριο ή σε μια ταβέρνα που μας εντυπωσίασε για τη θέα? το φαγητό? ή ότι άλλο σας έρχεται στο μυαλό!! Και ξεκινάω με ένα από τα τελευταία μου ταξίδια, στο Ναύπλιο, και το εστιατόριο "Το αγνάντι", δίπλα στη θάλασσα, λίγο ακριβό στις τιμές του αλλά με φοβερή κουζίνα! Πηγαίνετε να δοκιμάσετε "Φαρφαλέ με σολωμό" και δε θα χάσετε..Μακαρόνια φιογκάκια, με κρέμα γάλακτος, τυριά, καπνιστό σολωμό και αυγοτάραχο. Όταν σας φέρουν το πιάτο ανακατέψτε τα και...αρχίστε!!
  3. Κατ' αρχάς ας ξεκινήσουμε από τους φακούς που έβαλαν στα γυαλιά σου. Και ξέρω λεπτομερώς να σου πω αφού την προηγούμενη βδομάδα αγόρασα και εγώ byblos (όχι βέβαια τα ίδια με εσένα αλλά κάτι κοκκάλινα). Λοιπόν οι φακοί κοστίζουν από 50 ευρώ μέχρι 130 (ανάλογα την ποιότητα). Για τη δικιά σου μυωπία γύρω στα 60-70 ευρώ φαντάζομαι οτι είναι κατάλληλοι φακοί. Για παράδειγμα εγώ που εχω λίγο μεγαλύτερη μυωπία από εσένα έδωσα 70 ευρώ για φακούς. Μετά τίθεται το θέμα του σκελετού. Γύρω στα 100 ευρώ φαντάζομαι είναι μια λογική τιμή για σκελετό. Οπότε εγώ ας πούμε έδωσα σύνολο 180 ευρώ. Αν όμως σε δικαιολογεί κάποιο ταμείο (πχ το δημόσιο δικαιλογεί 50 ευρώ) τότε 130 ευρώ είναι πολύ λογικό ποσό!
  4. Δεν έχω εμπειρία με φακούς επαφής..Πάντως η μυωπία μου είναι πάνω κάτω η ίδια με τη δικιά σου. Πήγα όμως πριν λίγες μερες στον οφθαλμίατρο και λίγο μου είχε ανέβει. Οπότε ρώτησα για φακούς επαφής. Και είδε το μάτι μου με κάτι μηχανήματα κτλ και μου είπε ότι δεν μπορεί να μπει φακός επαφής στο μάτι μου γιατί φαίνεται πολύ ευαίσθητο και αν βάλω φακούς θα δακρύζει και θα κοκκινίζει..Οπότε θα σου έλεγα να πας να ρωτήσεις σε έναν οφθαλμίατρο, για το αν το μάτι σου δέχεται φακό επαφής, και προσοχή μην εμπιστευτείς οπτικό! Αλλά μόνο οφθαλμίατρο..
  5. Ύδρα!! Είναι φανταστικά, και κοντά στην Αθήνα! Με πολύ ωραία δωμάτια για να μείνεις, ωραίο φαγητό και καφετέριες, πολύ γραφικά!! Και το σημαντικότερο απαγορεύονται τα αυτοκίνητα, και είναι φοβερά!
  6. Ωραία! Το κατάφερα! Σε ευχαριστώ πολύ
  7. ναι έτσι τα εφτιαξε με επικεφαλίδα1, επικεφαλίδα 2 κτλ Αλλά τι να κάνω για να μου δημιουργηθούν τα περιεχόμενα? Εγώ απλά έχω φτιαξει το έγγραφο με τις επικεφαλίδες Πώς δημιουργώ τέτοια σελίδα περιεχομένων?
  8. Έχω φτιάξει ένα έγγραφο στο word (με επικεφαλίδες, και υποπαραγράφους κτλ) και θέλω να φτιάξω μια σελίδα που να έχει τα περιεχόμενα του εγγράφου. Φαντάζομαι ότι θα υπάρχει κάποια δυνατότητα όπου το word βλέπει πού είναι οι τίτλοι κτλ κτλ και φτιάχνει απευθείας τα περιεχομενα (έτσι ώστε αν αλλάξω τη σελίδα να ανανεώνεται απευθείας και η σελίδα των περιεχομένων). Ξέρετε πώς να το κάνω?
  • Δημιουργία νέου...