Προς το περιεχόμενο

georgemvg

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    398
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με georgemvg

  • Ημερομηνία γέννησης 17/09/1982

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.025 προβολές προφίλ

georgemvg's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 Classifieds
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

18

Φήμη

  1. georgemvg

    ios restore μόνο data

    Έχω ένα iphone 13 mini εδώ και κανα χρόνο, και τα πράγματα ειναι λίγο περίεργα. Π.χ, η φόρτιση μέχρι 80% δεν έχει λειτουργήσει ακόμα. Και κάποια άλλα πραγματάκια που δεν θυμάμαι τώρα. Έαν κάνω full backup και restore, λογίκα το system και τα data θα είναι ακριβώς τα ίδια πριν το restore, σωστά; Πως μπορώ να του κάνω reset και να κρατήσει μόνο τα data;
  2. Νομίζω οι τιμές δεν είναι ανανεωμένες μετά τον κοβιντ. Ειναι σχεδόν +1000. Αυτά που είναι πολύ φθηνά, είναι αρκετά χχτυπημένα και σκουριασμένα. Δεν θα τα χρησιμοποιούσα για κατοικία. Υπάρχει η ιδέα του reuse, οπότε και εμφανισιακά αλλα και πρακτικά να δικαιολογείται η αγορά ενός container για κατοικία, αλλά έχει άπειρη δουλειά, όσο και να φαίνεται απλό εκ πρώτης. Οι σιδεράδες λένε ότι φτιάνουν το αντίστοιχο όγκο με λιγότερα χρήματα. Θέλει πολυ ψάξιμο και μαστόρους, καθώς δεν είναι διαδεδομένο στην Ελλάδα, και βαδίζει τυφλός. Φαντάσου οτί στα εξωτερικά υπάρει μόνωτικό πάνελ στο σχήμα της λαμαρίνασ του κονταινερ για να μπαίνει ακριβώς και να μην χάνεις χώρο. Η ιδεά οτι παίρνω κάτι φθηνό, το τοποθετώ και μπαίνω μέσα, δεν υφίσταται πια με τις καινούριες τιμές του μετάλλου. Επίσης θέλει μόνωση, είτε βγει άδεια οπότε θέλει ΚΕΝΑΚ, είτε πας για αυθαίρετο χωρίς θεμελίωση και άδεια οικοδομής, γιατί γίνεται φούρνος το καλοκαίρι.
  3. Ειπα να δοκιμάσω και εγω και να μην το κόψω μαχαιρι. Πήρα το aspire flexus q που μου αρεσε και εχει και ρυθμιση watt. Απο το alter ego πηρα ενα υγρο tobacco το οποιο περαν οτι μου εκαψε το λαιμο, μυριζει και λίγο περιεργα, κατι σα μουχλα, ποδαριλα. Καταλαβα οτι ειναι το υγρο της εταιριας. Οι αλλες "επωνυμες" εταιριες χωρις αρωματα, εχουν καλυτερο αποτελεσμα; Υπάρχει καποιο που μοιαζει πραγματικα με τσιγαρο; Ο λαιμος με καιει γιατι είναι αρχη ή γιατι φταιει το υγρο; Έχω βάλει τα λιγότερα watt και τα πολλά ohm αντισταση.
  4. georgemvg

    iphone 14 ή Pixel 7?

    Τι παραμετροποιηση θελουν τα pixel?
  5. πωω που φτάσαμε, ούτε για τσιγάρα δεν φτάνει αυτο...
  6. Αγορασα κάτι απο zara home, και τελικά αυτοί που έλαβαν το δώρο αποφάσισαν να το αλλάξουν. Μέσα δεν είχε κάρτα αλλαγής, και εγώ πέταξα την απόδειξη. Έχω όμως τη σσυναλλάγη από την τράπεζα που λέει ημερομηνία και ποσό που χρεώθηκε στην κάρτα μου. Μπορω λέτε να κάνω κάτι;
  7. και η επιδότηση είναι μέρος των 22500 φαντάζομαι...
  8. Δεν βρήκα κάπου το μέγιστο της δαπάνης. Βρήκα στο φεκ μόνο το μέγιστο ενά επιμέρους δαπάνη, αλλά όχι το σύνολο...
  9. Και με το σταθερό επιτόκιο τι συμβαίνει;
  10. Eχω την εντυπωση οτι τα πρώτα χρόνια του δανείου, με τις δόσεις αποπληρώνονται οι τόκοι. Έτσι παντα βγαίνει κερδισμένη η τράπεζα.
  11. georgemvg

    Αποριες για viber

    Γράφω εδώ για να μην ανοίγω άλλο θέμα. Τον τελευταίο καιρό το viber άρχησε να κάνει κάτι κουλά. Αρχικά είδα ότι το αρχείο που είναι για backup είναι τεράστιο, ενώ συνήθως ζήταγε κάτω απο 1GB. Ας το αφήσουμε στην άκρη αυτό. Στέλνει notifications όποτε του καπνίσει, αλλά από ένα συγκεκριμένο άτομο, δεν λαμβάνω καθόλου. Αλλά γίνεται συχνά και σε άλλους. Το πρόβλημα συνεχίστηκε και αφού άλλαξα συσκευή και πήγα σε νεότερο ios. Το χρησιμοποιώ συνέχεια και έχει καταντήσει κουραστικό και μη λειτουργικο.
  12. Εννοω οτι μπηκα σε καθολικη υπηρεσια και δεν δεχτηκαν οτι αργησε το ταχυδρομιο. Τα πληρωσα και περιμενω τον εκκαθαριστικο
  13. Μπηκα ναι, δεν υπήρχε πισογυρισμα. Δεν δέχτηκαν το οτί μπορεί να μην έλαβα εγκαίρως την επιστολή. Αλλα δεν ήταν αρνητικοί σε καινούριο συμβόλαιο στην Δεη.
  • Δημιουργία νέου...