Προς το περιεχόμενο

vintage's_lover

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    129
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με vintage's_lover

  • Ημερομηνία γέννησης 23/09/1989

vintage's_lover's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. vintage's_lover

    Αναβολη

    Oχι δεν θα βγαλω το junior,στο κανονικο θα παω.Θα κανω τα 2 πρωτα χρονια εκει κ μετα θα συνεχισω τα υπολοιπα 2 εξω κ οχι κατι τετοιο δεν γινεται για οικονομικους λογους αλλα γτ οι γονεις μου λενε πως ειμαι μικρος ακομα κ οτι δν θελουν να φυγω απο τοσο μικρος,αλλα και εγω ακομα δεν νιωθω πραγματικα ετοιμος. Ξερεις περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με τα ΙΕΚ? Καταρχας τι χρειαζεται κτλ Τι ακριβως εννοεις? Υπαρχει κατι συγκεκριμενο που μπορω να κανω που θα μου εξασφαλισει την αναβολη?
  2. vintage's_lover

    Αναβολη

    Μα βρε παιδια θελω να σπουδασω.Δεν θελω την αναβολη για να 'μαι για ψωνια στην ερμου! Σκοπευω να παω 2 χρονια Deree κ να συνεχισω τα αλλα 2 στο εξωτερικο.Το θεμα ειναι πως θα παρω την αναβολη για 2 χρονια.Γτ μετα θα μου δωσουν απ το πανεπιστημιο στο εξωτερικο.Οχι δεν γινεται να παω απο τωρα εξω και ΟΧΙ! για τελευταια φορα δεν σκοπευω να παω τωρα στρατο,αν γινεται μην το ξαναπροτεινετε!!!!
  3. vintage's_lover

    Αναβολη

    Δεν ειπα πως δεν θελω να παω καθολου στρατο.Απλα οχι ακομα.Θελωα να σπουδασω πρωτα.Για τα ΙΕΚ νομιζω δεν γινεται γιατι παιρνουν απουσιες,οποτε μολις μεινω τελειωνει κ η αναβολη του στρατου.
  4. vintage's_lover

    Αναβολη

    Παιδια δεν υπαρχει περιπτωση να παω στρατο.Καμια απολυτως γιαυτο ουτε καν να το προτεινετε..Ξερεις κανεις τπτ γιαυτες τις σχολες του ΟΑΕΔ? Επισης μεχρι ποσες φορες μπορει να παρει κανεις την δευτερη ευκερια οτι και καλα θα ξαναδωσει? Περισσοτερες απο μια? Και για ποσα χρονια ισχυει? Δεν θα υπαρχει προβλημα που θα φαινεται οτι στην πραγματικοτητα δεν ξαναδινω?? ευχαριστω
  5. vintage's_lover

    Αναβολη

    Θελώα να σπουδασω σε ιδιωτικη σχολη (Deree) αλλα δεν δινουν αναβολη,μου το εχουν πει.Επισης οχι δεν σκοπευω να ξαναδωδω σε καμια περιπτωση.Τωρα το αλλο που λες με τους γιατρους..Τι χαρτι δλδ κ απο τι γιατρο? Δεν θα μου κανουν κ εκει εξετασεις για να δουν αν οντως εχω κατι??
  6. vintage's_lover

    Αναβολη

    Δεν περασα καπου στις πανελληνιες,υπαρχει καποιος τροπος να παρω αναβολη γθια το στρατο?
  7. vintage's_lover

    ισχυει??

    ξερει κανεις αν κατι τετοιο οπως αυτο που υποσχεται το συγκεκριμενο site ισχυει ή δεν αξιζει ουτε να το ψαξω? http://www.billionaires-club.biz/start.asp
  8. Tο κομματι που παιζεται στην διαφημηση της lancia το ξερει κανεις? Ξερω πως ειναι το Bang Bang (My baby shot me down) της Nancy Sinatra,αλλα στης διαφημηση παιζει μια διαφορετικη εκδοχη,μηπως την ξερει καποιος????
  9. που μπορω να βρω το τραγουδι ¨ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΟΝΟΙ"??? το λενε οι Monitor αλλα δν το βρισκω πουθενα
  10. Thelw na rwtisw k kati akoma.ta windows media player alla kai ola ta upoloipa programmata mou deixnoun ola ta videos aspromaura,xthes kati ekana,katevasa kati codec k edeixnan kanokika.alla simera pali ta idia.to thema einai oti dn thimamai ti ekana! Mipws mporei na me voithisei kapoios,me kati pio monimo???
  11. PLz,voithiste me!!! Katevasa to dvd fab gold gia na"spaw" tin prostasia apo ta dvd.Ola kala mexri edw!Mia xara mou tis pernaei sto pc.Alla meta dn grafontai se dvd.Xrisimopoiw to nero k dn ta dexetai.Ti na kanw?
  • Δημιουργία νέου...