Προς το περιεχόμενο

delmparmpounel

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    80
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με delmparmpounel

  • Ημερομηνία γέννησης 10/03/1988

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

delmparmpounel's Achievements

  1. Καλό το τσιτάτο ''Honda, δεν σπάει, δεν χαλάει'' αλλά στη περίπτωση μου παρόλο που είμαι γενικά αρκετά ευχαριστημένος δυστυχώς απαιτείται αλλαγή τρόμπα βενζίνης με συνολικό κόστος 300 ευρώ (220 ευρώ το κόστος της τρόμπας και 80 ευρώ η εργασία γιατί θα λυθεί όλο). Συνεπώς ας κρατάμε μικρό καλάθι για τη Honda. Θα σου συνιστούσα να πας στην επιλογή του Aprilia SR GT 200 καθώς έχει υψηλή θέση οδήγησης και θα σε αφήσει ικανοποιημένο ακόμα και σε επαρχιακό οδικό δίκτυο. Αν και δεν το έχω κάνει test drive στα σχετικά βίντεο που έχω δει φαίνεται αρκετά καλό εκτός απο όμορφο. Αν δεν είχα δεύτερο μεταφορικό εκτός απο το pcx του 2017 σε αυτό θα πήγαινα.
  2. Καλησπέρα, όντας κάτοχος pcx είμαι αρκετά ευχαριστημένος αλλά αν έπαιρνα σκούτερ ξανά θα πήγαινα σε aprilia SR GT 200.Φαινεται αρκετά όμορφο και δυνατό δεδομένων των αναλογιών με καλό στήσιμο.
  3. Εμένα μου κοστίζει 60 ευρώ το service στο Versys και επισκέπτομαι εξουσιοδοτημένο συνεργείο Kawasaki.
  4. Απο εκεί που το αγόρασες ασφαλώς.
  5. Επικοινώνησε με το support, λογικά θα χρειαστεί να τους αποστείλεις σχετικό screenshot για να το επιβεβαιώσουν για να σου κάνουν επιστροφή χρημάτων.
  6. Αξιόπιστο είναι, έχω κάνει αγορές απο το site αυτό, προχώρα άφοβα.
  7. Το συγκεκριμένο προϊόν λειτουργεί μόνο με συσκευές Samsung δυστυχώς.
  8. Δεν υπάρχει λόγος να πληρώσεις ακριβά grips της αγοράς μόνο και μόνο για να εμφανίζεται το brand name . Αυτά που έχεις ποσταρει κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους, συνεπώς μια χαρά αγορά θα είναι. Ένα πρόσφατο ζευγάρι γαντιών που είχα πάρει αλλά είναι φθινοπωρινό και διατρητο είναι το εξής : https://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ViewAction=View&ObjectID=250265205
  9. Καλησπέρα hawk, σχετικά με το ζευγάρι χειμεριών γαντιών που επιθυμείς να αγοράσεις ακόμα και να επιλέξεις το ακριβότερο ζευγάρι γαντιών θα πρέπει να γνωρίζεις ότι όταν η θερμοκρασία πέσει αρκετά χαμηλά αυτό που θα προσφέρουν είναι απλά να μην παγώσουν τα χέρια σου. Κάνοντας χρήση ήδη εδω και 3 χρόνια γαντιών αξίας 150 ευρώ γνωστής ολλανδικής μάρκας είναι υποφερτό το κρύο αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα νιώθεις ζέστη. Το ζευγάρι που έχεις παραθέσει πιστεύω ότι είναι απλά value for money γάντια, συνεπώς δεν θα ξόδευα προσωπικά χρήματα για να αγοράσω κάτι το οποίο εν τέλει δεν κάνει τη δουλειά για το οποίο έχει παραχθεί ακόμα και αν αναφέρεται ως ζευγάρι χειμερινών γαντιών. Ως εφεδρικό ζευγάρι μπορεί να λειτουργήσει και η τιμή του δεν είναι απαγορευτική. Οι χειρολαβές που έχεις ποστάρει είναι βασικής έκδοσης, θα σε εξυπηρετήσουν σε περίπτωση που απαιτείται αντικατάσταση των χερουλιών της Honda. Ενδεικτικά σου παραθέτω σχετικό λινκ : www.skroutz.gr/s/21009438/Rev-IT-Fusion-2-GTX-Γάντια-Μηχανής-Ανδρικά-Χειμερινά-Αδιάβροχα-Συνθετικά-Μαύρα-FGW089-001.html?from=catspan Οτιδήποτε άλλο θες να ρωτήσεις με χαρά να σε εξυπηρετήσω αν είναι εφικτό.
  10. Για τη περιοχή του Πειραιά δεν έχω ιδέα. Εγώ που μένω στο Κερατσίνι πάω τη μηχανή για service στου Κονίδη, στον σταθμό Λαρίσης. Βέβαια τον επισκέπτομαι με ραντεβού πάντα το πρωί κατά τις 10:00 και με παίρνει τηλέφωνο μετά την ολοκλήρωση του service, συνήθως κατά τις 14:00. Καλός μάστορας με καλές τιμές, σου δίνει συμβουλές χωρίς να είναι ενοχλητικά ομιλητικος. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος.
  11. Κάτοχος του Kawasaki Versys '19 μπορώ να σου πω ότι είναι αρκετά αξιόπιστη. Είναι μια μηχανή ψηλή που είναι για την πόλη ότι πρέπει και μπορείς να κάνεις την μανούβρα επίσης. Αρκετά σταθερή στον δρόμο. Θα βοηθήσει τυχόν βελτίωση της σέλας αλλά μπορείς να το κάνεις αργότερα εάν θες. Αυτο που πρέπει να αλλάξεις άμεσα είναι η ζελατίνα για να κόβει αέρα και να είναι πιο ευχάριστη η οδήγηση της. Τα φρένα της είναι αρκετά καλά, πιθανόν ένα τσακ να έπιαναν πιο άμεσα θα ήταν πολύ καλύτερα. Είμαι στα 32000 χμ και ακόμα δεν έχω αλλάξει τακάκια. Σίγουρα παίζει ρόλο ότι δεν τρέχω πολύ με αποτέλεσμα να χρειαστεί να επιβραδύνω άμεσα. Κατεβάζοντας ταχύτητα και έχοντας πάντα προσοχή στο δρόμο προλαβαίνεις καταστάστιε καθώς έχεις την δυνατότητα να κοιτάζεις και πιο μακριά λόγω ύψους μηχανής και δικού σου. Οι αναρτήσεις είναι αρκετά καλές μπορώ να πω. Εάν δεν τρέχεις πολύ δεν θα έχεις κάποιο θέμα. Απο κατανάλωση είμαι πολύ ευχαριστημένος (5.5 - 6 λίτρα ανά 100 χμ), δεν νομίζω εάν καταλήξεις σε αυτή να έχεις άλλη άποψη. Η Vstrom πολύ ωραία και αυτή αλλά δεν την εχω οδηγήσει. Πιστεύω ότι υπάρχουν πάρα πολύ μικρές διαφορές ανάμεσα σε αυτές τις 2. Σε χωμάτινη διαδρομή μεσαίας δυσκολίας δεν νομίζει ότι η Versys θα μπορεί να ανταπεξέλθει. Η Tenere άνετα πιστεύω, είναι ωραίο κριαράκι. Αυτά απο εμένα. ΥΓ Βαλίτσες δεν έχω βάλει ακόμα στο πλάϊ αλλά εάν βάλεις καλύτερα βάλε aftermarket. Της Kawa είναι χωρητικότητας 28L ενώ στα ίδια χρήματα χωρίς τις βάσεις αγοράζεις μεγαλύτερης χωρικτότητας βαλίτσα.
  12. delmparmpounel

    Xbox One - Προσφορές

    Μια χαρά site είναι, αξιόπιστο. Έχω κάνει αρκετές αγορές από αυτό. Βουρρρρ
  13. delmparmpounel

    Pcx ή Nmax

    Σχετικά με το PCX το οποίο οδηγώ εδώ και 3 χρόνια περίπου παρόλο που είναι το ακριβότερο στην κατηγορία του είναι εξαιρετικά αξιόπιστο. Καινούργιο το πήρα αλλά και μεταχειρισμένο εάν το έβρισκα τώρα σε καλή κατάσταση θα το έπαιρνα ξανά. Το μειονέκτημα είναι ότι έχει ταμπούρο στο πίσω φρένο σε αντίθεση με το Nmax το οποίο έχει δισκόφρενα αλλά σχετικά με αυτά χρειάζεται τσίμπημα στα φρένα. Σε αντίθεση με το ταμπούρο το οποίο πατάς άφοβα και δυνατά σε περίπτωση που χρειαστεί. Ποιοτικά πλαστικά θα έλεγα αλλά συνάμα ακριβά. Μέχρι τώρα έχοντας καλύψει 41000 χιλιόμετρα έχω αλλάξει δύο φορές λάστιχα , μια φορά ιμάντα και δύο φορές τακάκια. Τα λάδια και το φίλτρο αέρα το αλλάζεις πολύ εύκολα μόνος σου. Δεν χρειάστηκε κάτι άλλο. Απο κατανάλωση είναι πάρα πολύ καλά, υπολόγισε 3-3,5 λίτρα ανά εκατό χιλιόμετρα. Εμφανισιακά μου αρέσει αρκετά αλλιώς δεν θα το είχα αγοράσει αλλά αυτό είναι θέμα γούστου.
  14. delmparmpounel

    Ψάχνω για...

    Στα 15.36 ευρώ https://www.instant-gaming.com/en/2487-buy-key-steam-shadow-of-the-tomb-raider/
  15. delmparmpounel

    Photos of your moto

    Πολύ ωραία η Tiger, βασιλικότερη του βασιλέως, βγάζει επίσης ωραίο θόρυβο το μοτερ της. Καλές βόλτες εύχομαι και πάντα όρθιος. Αν ψήνεσαι για καμιά βόλτα στείλε μου pm, παλεύω να την στρώσω...
  • Δημιουργία νέου...