Προς το περιεχόμενο

Basilisc

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    332
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Basilisc

  • Ημερομηνία γέννησης 10/10/1979

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.629 προβολές προφίλ

Basilisc's Achievements

Mentor

Mentor (11/15)

  • 10 Classifieds
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Ένα Μήνα Μετά
  • Αφοσιωμένος

Πρόσφατες Διακρίσεις

392

Φήμη

  1. Basilisc

    Nintendo Switch 2 (2024)

    Πιστεύω η νιντεντο αλλά και οι υπόλοιποι αν μπορούσαν πουλάνε τα παιχνίδια σε περιτύλιγμα τσίχλας για να γλυτώσουν λεφτά θα το έκαναν.
  2. Basilisc

    Nintendo Switch 2 (2024)

    Το switch είναι κυρίως φορητό σύστημα.Τα χειρότερα πισωγυρίσματα θα είναι στην αυτονομία και στο μέγεθος της οθόνης. Λογικά το μέγεθος οθόνης δεν θα μικρύνει αλλά από oled και v2 μπαταρία σε v1 δεν γυρνάς αν παίζεις φορητά.
  3. Άλλο bugs και άλλο glitches. Bugs σημαίνει δεν μπορώ να προχωρήσω το quest, βγαίνω out of bounds, γενικά κάτι σπάει χωρίς να το επιδιώξω και μου χαλάει την εμπειρία. Glitches σημαίνει αρχίζω να κάνω περίεργους συνδυασμούς που δεν θα έκανα υπό φυσιολογικές συνθήκες με σκοπό να μπερδέψω το παιχνίδι και να καταλήξω σε ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Προσωπικά με το μέγεθος του παιχνιδιού και τα abilities που σου δίνει, νομίζω πρόκειται για μεγαλείο των developer που δεν υπάρχουν σημαντικά bugs.
  4. Basilisc

    Nintendo Switch Topic v3

    Στο επόμενο direct θα πω F-Zero μπας και γίνει κανένα θαύμα.
  5. Ποιο πρώτο boss; Μιλάμε για το construct στο great sky island; Γιατί εκτός ότι είναι optional, πρέπει να σε ενημερώσουμε ότι είσαι ακόμα στο tutorial.
  6. Έως τώρα είμαι στο 40ωρο. Ξεκινάω να παίξω ένα μισάωρο και το κλείνω στο δύωρο γιατί δεν καταλαβαίνω πως πέρασε η ώρα. Δεν έχω κάνει ούτε το ένα τρίτο.
  7. Απαντάω στον εαυτό μου. Σύμφωνα με αυτό https://gamingintel.com/zelda-tears-of-the-kingdom-countdown/ λογικά Πέμπτη στις 7 το απόγευμα θα ανοίξει για εμάς.
  8. Ερώτηση. Εμείς που έχουμε pre-order από Japan eshop, παίζουμε Πέμπτη απόγευμα;
  9. Το κινητό μου με ενημέρωσε ότι το παιχνίδι έχει γίνει preload στην κονσόλα. Παίζεις με τον πόνο μας ρε νιντεντο.
  10. Basilisc

    Nintendo Switch Topic v3

    Μόλις με πήραν από το Πλαίσιο. Το Oled Zelda θα το έχω στα χέρια μου το Σάββατο, οπότε λογικά θα ενημερωθείτε και όσοι έχετε παραγγείλει και από τις υπόλοιπες αλυσίδες.
  11. Έχεις δίκιο. Το ξαναέβαλα πάλι σήμερα. Η αλήθεια είναι ότι το έχω πάει λίγο τρέχοντας για να δω όσα πιο πολλά καινούργια πράγματα μπορώ. Πήρα τη δόση μου. Νομίζω ότι μπορώ να κρατηθώ 10 μέρες ακόμα. 😅
  12. Έχω προπαραγγελια το zelda oled καθώς και το παιχνίδι από το γιαπωνέζικο eshop. Παρόλα αυτά δεν κρατήθηκα. Το παιχνίδι είναι ήδη εγκατεστημένο στο μπαναρισμενο v1 της γυναίκας. Είπα να το βάλω μόνο για την εισαγωγή. Τελικά το έκλεισα στο τετράωρο. 🤣
  13. Basilisc

    Nintendo Switch Topic v3

    Τουλάχιστον έχουμε ενημέρωση.
  14. Basilisc

    Nintendo Switch Topic v3

    Και εγώ προπαραγγελια από πλαίσιο έχω κάνει, αλλά μας έχουν στο περίμενε.
  • Δημιουργία νέου...