Προς το περιεχόμενο

Liberito

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    84
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Liberito

  • Ημερομηνία γέννησης 05/05/1982

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Liberito's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Θέλω να συνδέσω την τηλεφωνική γραμμή (pstn) με τον υπολογιστή μου για να διαχειρίζομαι τις εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις μέσω αυτού (μέσω ακουστικού με μικρόφωνο) με ανάλογο software. Έχετε να μου προτείνετε λύσεις; Ευχαριστώ.
  2. Έχεις γραμμή voip ή pots στην HOL; Τελικά γίνεται το παραπάνω; Ρωτάω επειδή με ενδιαφέρει και μένα να αλλάξω από ΟΤΕ σε HOL αλλά δεν ξέρω αν θα μπορώ να συνεχίσω να χρησιμοποιώ το voip που έχω σε άλλο πάροχο (μου βγαίνει πιο φθηνά). Εγώ έχω ειδική τηλεφωνική συσκευή με CPU και παίρνω τηλ. μέσω voip χωρίς να είναι ανοιχτός ο υπολογιστής.
  3. Για χαρά. Σκέφτομαι να αλλάξω πάροχο και να πάω από ΟΤΕ σε HOL. Μέχρι τώρα είχα πάντα το πιο φθηνό πακέτο τηλεφωνίας και ιντερνετ που υπάρχει και χρησιμοποιούσα voipbuster για την τηλεφωνία. Αν πάω στη HOL θα μπορώ να συνεχίσω να το χρησιμοποιώ; Έχω ειδική τηλεφωνική συσκευή που μου δίνει την δυνατότητα να παίρνω τηλέφωνο μέσω voip χωρίς να είναι ανοιχτός ο υπολογιστής. Απλά είναι κουμπεμένο στο ρούτερ. Ρωτάω γιατί έχω ακούσει ότι η HOL δίνει voip γραμμή και δεν ξέρω αν υπάρχει πρόβλημα. Ευχαριστώ.
  4. Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ. Πήρα και άλλο σκληρό στον οποίο φόρτωσα τα win και τον παλιό τον χρησιμοποιώ ως αποθηκευτικό χώρο. Βασανίζεσαι χωρίς λόγο και δεν θα βρεις άκρη.... Ένας παθών...
  5. Τι εννοείς με rom; Το τσιπάκι που έχει μπροστά; Αν ναι, θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω και αυτά από τα παλιά μελάνια;
  6. Αντιμετωπιζω το εξής πρόβλημα: Αγόρασα εκτυπωτή epson αλλά στην αρχική εγκατάσταση δεν χρησιμοποίησα τα μελάνια που είχε μέσα η συσκευασία αλλά χρησιμοποίησα νέα συσκευασία. Τώρα που μου τελείωσαν τα πρώτα και θέλω να βάλω μεταβατικά αυτά που είχε το κουτί μέσα όταν αγόρασα τον εκτυπωτή μου βγάζει μήνυμα ότι τα μελάνια είναι μελάνια setup και προορίζονται μόνο για χρήση στην αρχική εγκατάσταση. Προσπάθησα με απεγκατάσταση και επαναγκατάσταση του εκτυπωτή αλλά συνεχίζει να μου βγάζει το ίδιο μήνυμα. Έχει να προτείνει κανείς καμία λύση; Ευχαριστώ.
  7. Liberito

    Κωδικός σε excel

    Ευχαριστώ για την βοήθεια... ...καλό αυτό με την λίστα, ήταν το πρώτο που έκανα.... .... ξέρω ότι είναι δύσκολο.... αν υπάρχει τρόπος να βρω έστω τα πρώτα 2-3 γράμματα μετά θα το θυμηθώ το Password.
  8. Liberito

    Κωδικός σε excel

    Κανένα αποτέλεσμα..... το αρχείο είναι xlsm και όχι xls
  9. Liberito

    Κωδικός σε excel

    No money.... καμία άλλη λύση;
  10. Liberito

    Κωδικός σε excel

    Συγνώμη κατ΄ αρχήν για την ερωήτηση αλλά επειδή μου έχουν σπάσει τα νεύρα: Έχω βάλει σε ένα αρχείο excel κωδικό ανοίγματος και έκανα την γκάφα να μην το σημειώσω κάπου όπως κάνω για όλα τα άλλα αρχεία μου και τώρα που πάω να το ανοίξω έχω κολλήσει και δεν μπορώ να θυμηθώ τον κωδικό.. είναι τύπου xlsm (τι το ΄θελα....) υπάρχει τρόπος; (έστω να μου δείξει π.χ. τα τρία πρώτα γράμματα θα το θυμηθώ μετά) Ευχαριστώ.
  11. Έχω ένα πρόβλημα με τον εκτυπωτή μου (Epson Stylus D120). Παρόλο που του έχω κάνει Χ ευθυγραμμίσεις σε κάποια σημεία της εκτύπωσης μετατοπίζει τις κάθετες γραμμές (και έτσι και το οριζόντιο κείμενο). Τι μπορώ να κάνω;
  12. Για τo ASUS έχω διαβάσει σε γερμανικές κριτικές ότι δεν κρατάει πολύ η μπαταρία.... τις 4 ώρες που αναφέρει δεν τις πιάνει... λογικά θα έχει μόνο 3cell μπαταρία.....
  13. Liberito

    E-book reader?

    Πήρα το archos 70b e-book reader και έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος.... ένα μικρό μείον είναι η διάρκεια της μπαταρίας... αλλά κατά τα άλλα είναι άπαιχτο... λειτουργεί με android, έχει wifi... παίζει ταινίες, μουσική... έχει επεκτάσημη μνήμη έως 16GB.... και, και, και..... το βρήκα σε πολύ καλή προσφορά στη Γερμανία με 99€.... κάτι παραπάνω από e-book reader.... α, η ανταπόκριση στην οθόνη δεν είναι βέβαια σαν του ipad αλλά άκρως ικανοποιητική (δεν σου σπάει τα νεύρα)....
  • Δημιουργία νέου...