Προς το περιεχόμενο

forisp2004

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    146
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με forisp2004

  • Ημερομηνία γέννησης 25/04/1980

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.255 προβολές προφίλ

forisp2004's Achievements

  1. forisp2004

    Συζήτηση για την curve card

    https://binlist.net/ Βάζεις τα πρώτα 8 ψηφία.
  2. forisp2004

    Συζήτηση για την curve card

    αφαίρεσε την από το Apple Pay και πρόσθεσε την πάλι.Δοκίμασε το.
  3. forisp2004

    Συζήτηση για την curve card

    Έχεις ενεργοποίησει την φυσική κάρτα curve μέσα από το app της Curve??? Αν ναι,πρέπει να σβήσεις από το Apple Pay την curve και να την προσθέσεις πάλι.
  4. forisp2004

    Συζήτηση για την curve card

    Προφανώς είχες προσθέσει στο Apple Pay την virtual πριν σου έρθει η φυσική.Μόλις ενεργοποίησες την φυσική άλλαξε η ημερομηνία λήξης και το cvv(η virtual δεν έχει τα ίδια με την φυσική) γι αυτό και τα decline. Αφαίρεσε τη από το Apple Pay και πρόσθεσε τη ξανά.
  5. forisp2004

    Συζήτηση για την curve card

    Η virtual έχει διαφορετική ημερομηνία λήξης και cvv από την φυσική. Μόλις την ενεργοποίησες στην ουσία ακύρωσες την virtual. Θα πρέπει να την αφαιρέσεις από το Apple wallet και να την περάσεις ξανά με τα νέα "ημερομηνία λήξης και cvv".
  6. forisp2004

    Συζήτηση για την curve card

    Όχι φίλε μου, πιστεύω είναι νωρίς ακόμα. Μακάρι να έρθει πριν τα Χριστούγεννα.
  7. forisp2004

    Συζήτηση για την curve card

    Δεν διαφωνώ φίλε μου. Απλά είπα ότι πολλοί όπως και εγώ πριν 5 μέρες μπερδεύτηκα ότι έγινε διπλοχρέωση. Δεν έγινε όμως. Το ότι σε αυτή την περίπτωση δεν έγινε,δεν σημαίνει ούτε ότι δεν έχει γίνει, ούτε ότι δεν θα γίνει. Το ότι σε εμένα έχει να γίνει 10 μήνες, δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνει, ούτε ότι σε άλλους δεν γίνεται.
  8. forisp2004

    Συζήτηση για την curve card

    Από όσο ξέρω πλέον η Curve βγάζει virtual κάρτα σαν standard και πρέπει εσύ να επιλέξεις αν θες να παραλάβεις και την φυσική με έξτρα χρέωση. Στην περίπτωση μόνο virtual μπορείς να κάνεις χρήση άμεσα με το Apple Pay, εφόσον πρώτα έχεις επαληθεύσει την καρτα της Πειραιώς στο App της Curve. Ας με διορθώσει κάποιος φίλος αν κάνω λάθος. Οι διπλοχρεώσεις είναι θέμα της Curve. Προσωπικά έχω να δω 10 μήνες και την χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά. Πολλοί μπορεί να μπερδεύουν τις διπλοχρεώσεις με τις καθυστερημένες χρεώσεις. Είχα πριν 5 μέρες καθυστερημένη χρέωση 2 εβδομάδων, στην αρχή μπερδεύτηκα και εγώ και είπα για διπλοχρέωση. Η καθυστερημένη χρέωση είναι θέμα τράπεζας, στην περίπτωση μου της Εθνικής και όχι της Curve. Όσο για υποστήριξη Apple Pay από της Πειραιώς, δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση.
  9. forisp2004

    Συζήτηση για την curve card

    Εξαφανίστηκε και από το δικό μου app. Δίπλα από την αναζήτηση δεξιά έπρεπε να υπάρχουν τρεις γραμμές. Μπορεί να εμφανιστούν σε λίγο. Μην περιμένεις, στείλε mail από το mail που έκανες εγγραφή,όπως είπε και ο φίλος πιο κάτω.
  10. forisp2004

    Συζήτηση για την curve card

    Μέσα από το app πατάς account - profile(ανθρωπάκι πάνω δεξιά) - help(στο support προς τα κάτω) - τα δελτία μου(τρεις γραμμές πάνω δεξιά) - μήνυμα κάτω δεξιά κουμπί.
  11. forisp2004

    Συζήτηση για την curve card

    Γι αυτό σε pos εθνικής ρωτάει ευρώ ή λίρες. Η curve βγάζει πλέον με ελληνικό bin για Ελλάδα. Ρώτησε τους αν είναι δωρεάν να σου στείλουν νέα. Είναι λίγο Τζόκερ σε ποιον στέλνουν δωρεάν νέα κάρτα.
  12. forisp2004

    Συζήτηση για την curve card

    Οι 8 πρώτοι αριθμοί είναι το bin. Μπαίνεις εδώ https://binlist.net/ τους βάζεις και σου λέει την χώρα και τι κάρτα είναι.
  13. Εμένα το Gpay είναι κανονικά ενεργή. Δεν έχει εξαφανιστεί στο Samsung S10 Plus. Στο Huawei P30 Pro εξαφανίστηκε. Έψαξα να βρω τι το διαφορετικό έχουν. Το μόνο που βρήκα και το δοκίμασα και στο P30 Pro και δούλεψε, δεν εξαφανίζεται πλέον η εφαρμογή Gpay είναι το εξής: Στο S10 Plus στις πληροφορίες εφαρμογής υπηρεσίες google play ήταν ως εξής: αλλαγή ρυθμίσεων συστήματος ήταν δεν επιτρέπετε , το εικόνα μέσα σε εικόνα ήταν δεν επιτρέπετε και το εμφάνιση πάνω από άλλες ήταν ανενεργό. Στο P30 Pro στις πληροφορίες εφαρμογής υπηρεσίες google play το εγγραφή ρυθμίσεων συστήματος και σχεδίαση πάνω από άλλες εφαρμογές έκανα αλλαγή σε όχι. Πάντως πρέπει να έχω πολύ καιρό αυτές τις ρυθμίσεις στο S10 Plus, δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα. Όποιος θέλει το δοκιμάζει. Πριν το κάνετε θα πρέπει να είναι ήδη εγκατεστημένο και ενεργό το Google Pay. Έκδοση Google Pay που έχω 2.119.340301324
  • Δημιουργία νέου...