Προς το περιεχόμενο

sl028

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    210
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με sl028

  • Ημερομηνία γέννησης 23 Φεβρουαρίου

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.363 προβολές προφίλ

sl028's Achievements

  1. ΑΚΥΡΟ Στο εξελ πολύ δύσκολο να γίνει αυτό που θες.
  2. sl028

    Φορολογική δήλωση 2020

    Καλά που το είπες για το επίδομα Covid. Θα το ψάξω. Τα μαθηματικά δεν είναι για όλους.
  3. sl028

    Φορολογική δήλωση 2020

    Ένα υποθετικό παράδειγμα. Αν είχε κάποιος 5000 στοιχηματα, και 4000 αναληψεις από τον στοιχηματικο λογ/μο. και εισοδημα 3000. Τι ακριβως βαζει στον 049 για να μην εχει θεμα;
  4. sl028

    Φορολογική δήλωση 2020

    Ναι, είναι προσυμπληρωμένα, αλλα τα βάζουμε αυτούσια; Αν πχ κάποιος είχε και αναλήψεις τις αφαιρεί;
  5. sl028

    Φορολογική δήλωση 2020

    Αυτά που παίζουμε με κάρτα σε στοιχηματικές στο ίντερνετ τα βάζουμε στον κωδικό 049; Από ό,τι βλέπω μπαίνουν, (Ομάδα 9 Ελστατ) αλλά θα μπουν αφού αφαιρεθούν τα όποια κέρδη;
  6. sl028

    Εθνική ομάδα μπάσκετ

    The Grizzlies traded Gasol, their franchise player, to the Raptors before the 2019 NBA trade deadline. Toronto sent Jonas Valanciunas, Delon Wright, CJ Milles and a 2024 second-round pick to Memphis in exchange for Gasol. He was drafted at No. 48 overall by the Lakers in the 2007 NBA draft before having his rights traded to the Grizzlies where he'd been until the 2019 trade. Τέσπα. Απλά με αυτό το επιχείρημα ήθελα να τονίσω ότι η σύγκριση των δύο παικτών είναι άτοπη, καθώς η διαφορά κλάσης είναι τεράστια. Ακόμα και στα 34 τον Γκαζόλ δύσκολα δεν θα τον καλέσεις στην εθνική Ισπανίας. Το ίδιο ισχύει και για τον Νοβίτσκι, που αναφέρθηκε από τον φίλο, και που είναι κάτι σαν εθνικός ήρωας στην Γερμανία. Συμφωνώ ότι το πρόβλημα δεν είναι ο Μπουρού, αναδεικνύει όμως την έλλειψη υλικού, κάτι που ανέφερα και στην αρχή. Πάμε στο δια ταύτα. Εφόσον νικήσουμε Μαυροβούνιο/Νέα Ζηλανδία/Βραζιλία (οι οποίοι Καριόκας κατεβάζουν Βαρεχάο και Μπαρμπόζα) και Τουρκία στον μεταβατικό όμιλο, θα έχουμε Γαλλία/Αυστραλία/Λιθουανία πιθανούς αντιπάλους στα προημιτελικά. Πολύ δύσκολα τα πράγματα, ειδικά η Γαλλία (με Γκομπέρ, Φουρνιέ, Μπατούμ) και η Αυστραλία (Πάτι Μιλς, Ντελαβεντόβα, Ιγκλς, Μπόγκουτ) που κατεβαίνουν με όλους τους ΝΒΑερς. Το σόου το μεγάλο είναι όταν θα παίξουμε με ΗΠΑ στον μεταβατικό όμιλο. Πάντως, αν τελικά δεν παίξει ο Σλούκας, δεν μας βλέπω ούτε για προημιτελικά.
  7. sl028

    Εθνική ομάδα μπάσκετ

    Στους Grizzlies τόσα χρόνια πάντως ήταν franchise player. Όσο για τον Μπουρούση, μόνο με βύσμα θα έπαιζε κάπου
  8. sl028

    Εθνική ομάδα μπάσκετ

    Τι σχέση έχει ο Γκαζόλ με τον Μπουρούση. Ο πρώτος είναι franchise player, πρωταθλητής ΝΒΑ, ο δεύτερος έπαιζε σε κάποιο χωριό στην Κίνα.
  9. sl028

    Εθνική ομάδα μπάσκετ

    Δεν είπα ότι είναι τενεκές, ίσα ίσα, στο παρελθόν ήταν πολύ καλός. Μόνο που τώρα, σε τέτοια ηλικία, δεν θα χει τα πνευμόνια να προσφέρει και θα είναι αρνητικός παράγοντας, ειδικά σε παιχνίδι up-tempo. Με το σχόλιο εννοούσα ότι δεν υπάρχουν άλλα πεντάρια και αναγκαζόμαστε σε λύσεις Μπουρούση.
  10. sl028

    Εθνική ομάδα μπάσκετ

    Καλά, εξαιρετικός στα φιλικά δεν μου λέει κάτι. Πάντως σαν παράδειγμα τον έφερα για να πω ότι έχουμε έλλειψη σε παίχτες. Επίσης, δεν εμπιστευόμαστε τους νέους και πάμε σε λύσεις με μεγάλους ηλικιακά παίχτες.
  11. sl028

    Εθνική ομάδα μπάσκετ

    Για την πορεία μας στο παγκόσμιο ισχύει το: Ένας κούκος (Γιάννης) δεν φέρνει την άνοιξη. Όταν έχουμε βασικό σέντερ τον Μπουρούση, από εκεί και πέρα καταλαβαίνεις τι έλλειψη ποιότητας σε υλικό υπάρχει. Οι παλιές καλές εποχές της Εθνικής νομίζω ότι πέρασαν ανεπιστρεπτί.
  12. sl028

    NBA Topic

    A, οκ νόμιζα ότι θεωρούσες ότι έπαιζε ακόμα. Πάντως περίεργο να πληρώνουν έναν παίχτη που έχει αποσυρθεί. http://www.espn.com/nba/story/_/id/25211259/milwaukee-bucks-petition-cap-relief-mirza-teletovic-contract Εδώ λέει ότι έκαναν αίτημα να εξαιρεθούν τα χρήματα που του δίνουν από το salary cap τους. Και μάλλον θα γίνει δεκτό. Για τους Ράπτορς κάθε χρονιά τα ίδια. Τερματίζουν ψηλά στην κανονική περίοδο και στα πλέιοφ αποκλείονται σχετικά εύκολα.
  13. sl028

    NBA Topic

    O Τελέτοβιτς έχει εγκαταλείψει το μπάσκετ. Παρά την καλή φετινή καλή πορεία των Bucks,για φέτος θεωρώ φαβορί τους Σέλτικς για νικητή ανατολής ακόμα και για πρωταθλητές ΝΒΑ αν οι Warriors συνεχίσουν έτσι.
  14. Σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το dongle: Huawei k3770 HSPA USB stick http://www.imei.info/phonedatabase/12480-huawei-vodafone-k3770/ Η χρήση που το θέλω είναι για ένα satellite box. Από τη λίστα με τα συμβατά dongles του sat box αναφέρεται και το Huawei K3770(WCDMA) Ξέρει κανείς αν είναι τα ίδια ή ξεχωριστά μοντέλα;
  • Δημιουργία νέου...